[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
要認一早認左上海啦你搞free zone,人搞free zone,杜拜都好過你個上海,仲諗住整色整水,當國際投資者on 9咩
最近基地係南韓同沖繩,應該2個鐘內就到香港
外國緊係唔認啦,係支共夾硬黎。
佢地講得多國際金融中心係中國既內政呢種大話,講到自己都信埋。
所以維尼咪以為可以將支那嗰套直接套用喺香港,但佢又唔知香港唔係好似澳門咁早喺1966年12月3號成功「回歸」,亦都唔係行大陸法系,結果當然惹起香港人好大嘅反感
咁唔同既,軍佬開工果時要做咁多準備功夫,你諗下你去旅行之前都要執行李啦,同埋佢地出親唔係一個半個,起碼幾百人開工…換衫,執架生,執乾糧雜貨上機都應該要搞成個鐘…而且C130呢D大機飛行速度無咁快,又有可能被土共果堆殲系截擊,所以已經叫保守…
除非第七艦隊係南海最高戒備stand by…果時唔駛兩個鐘,可能半個鐘已經係香港海域同上空
由沖繩飛c130過黎駛咩空中加油
其實至今有冇邊個預言係準d
暫時覺得兩宋幾準
美軍好似有樣野叫咩戰略預置,即係一早package好d野放係到
一打杖只要空運士兵就得,唔勢再運裝備去加快應變時間
美軍離香港嘅距離大概係咁
南海第七艦隊戰機/空降師:好似巴打你講咁30分鐘內
沖繩、關島空軍:兩小時內
沖繩海軍陸戰隊:三日內
重裝備陸軍:一個月內
美軍82 airbone division24-48小時內可以deploy到全球任何一個地方
其他QRF( MEU, Ranger)應該耐D
不過打得你即係事前已經部署好一頭半個月,埋哂位等order
反送中條 bill 個 timeline 都係咁㗎咋
所以冇話倉唔倉促
噚晚陶傑好得好清楚
我依家先知trump可以解王牌同號角
Trump of God
你見南韓,日本穩定返
支那有無再報相關新聞?
出呢樣係宣佈由枱底違反聯合聲明變枱面違反,由 2 變 1.5 變成 1
香港易攻難守,參考二戰,所以支軍必敗
第七艦隊長期喺南海一帶
台軍補給
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞