[另類] [滅共預言] 中共係咪爆左條龍脈9 之 流浮山四千億蝗蟲到未

1001 回覆
38 Like 4 Dislike
下面啲美國人留言好正
呢個正常好多...twitter勁多左膠屌trump
仲有好多網軍出動
秋冬飛機掉下來
可能性:
航空時故
空難
航空公司倒閉
航空公司倒閉潮

秋冬飛機掉下來 + 十月十一月國際戰線 +WW3
可能性:
航空恐襲失事
空戰

利申:9up
秋冬飛機掉下來
可能性:
航空事故
空難
航空公司倒閉
航空公司倒閉潮

秋冬飛機掉下來 + 十月十一月國際戰線 +WW3
可能性:
航空恐襲失事
空戰

利申:9up
文在寅:當年點解示威唔記得了

After organising a student protest against the Yushin Constitution, he was arrested, convicted, imprisoned and expelled from the university.
睇到個名已經好想笑
其實將支共連上武漢肺炎就岩
一直都覺點解要轉移視線話美國先係發源地
有個好大原因係因為驚全世界排華
最後政權不穩會倒台
我覺得似特登?
樓上有人話2021年中國大饑荒好多賤種走難黎香港,終於知道點解了,因為三峽大霸終於壽終正寢

黎香港見一個殺一個
西朝鮮
假新聞
假新聞
係,民間泡菜係好多撐香港,始終感同身受,人地用左幾十年先叫有今日,所以香港如果呢幾年大變就叫有成果係超乎預期了,但受既痛苦都會呢幾年受哂,頂唔到就會精神病
有時唔想信都唔得,中國朝代更替一定有天災人禍地震水災糧荒,如果水霸都爆就認命啦
要死了
手足死傷
有冇話係咩年紀多
後生死咗嘅話香港會唔會青黃不接
好似二戰之後嘅蘇聯咁
宜家香港人應該要準備點應付班仆街湧落黎
你咁講我諗起長平之起,掏空晒成個趙國生產力
岩呀 國際線根本要追住武漢肺炎黎打
日本人d動畫就正義熱血,現實只是一隻冇鬼用又蠢既豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞