(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區54

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
你去理解下個磅運作個原理先
不過可能係師兄係練武奇才 1星期 3KG肌肉都唔出奇既
有得試就試到fit為止
我之前94kg果陣有34.9肌肉姐
之後減到80kg跌到33kg
再上番84kg加抖夠咪上番去
Cut頭一星期跌個d係水,會跌得特別多

Cut完增返頭一個星期個d都係水所以都係特別多
根據研究,一個人極限一個月只可增長到1KG 肌肉
不過食訓真係好影響肌肉生長
見過打拳 笑出嚟
11月沙灘賽諗緊參加sport model 定physique好
真係太少起碼150啦屌
我係cut完幾個月都冇反彈
不過隔日操上 下半身真心唔識大
愈練愈縮
大家用緊個食物磅係邊度買
個磅入水壞咗 想買返個靚仔啲嘅
好彩平時都有練過下目測份量準唔準呢兩日都要靠目測

Amazon買嘅 但淘寶有一模一樣樣可能係同一間廠整嘅諗緊會唔會有伏
淘寶好多都有殘體字好柒
係咖啡灣定黃金?
黃金都有咩

諗住咖啡灣呀
咁應該係咖啡

我唔肯定邊個地方搞
150lbs DB
師兄玩咩動作用到咁重
呢度咩事 ? 完全跟唔到
Goblet sqaut, cheat shrugs希望有朝一日db press到150嘅反正啞鈴多好過少
幾$?
咩名、
連登larry wheels
我勸唔好 都係大陸造 淘寶有一樣 我諗只係貼名野
但個牌子又似係大牌子

你去Amazon is search food scale
見到Amazon's choice頭幾個就係 9.99usd ~80hkd
Ok
呢兩個動作150唔算太重㗎喎

利申未摸過150
calf raise都應該用得著既

dumbbell deadlift又得啫
仲有邊到p記場有100lb dumbbell up

遲蹲去挑戰埋dumbbell bench press
好人好者玩咩sport model, 真係健美at least 玩 physique 啦, 係啲細到冇認受性可言嘅比賽仔贏真係咁開心咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞