(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區54

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
即係同粉個隻差唔多價 500g 200$

人哋一開你就去
creatine 丸好大粒, 隻隻牌子都係, 每粒都係1G 左右, 係要食5粒
我好多時分開食
Myprotein水肌酸係咪唔駛deload
我上網睇到好亂
邊個!
我都唔知
咁算啦

求其

今晚復操
開始internship

時間好尷尬
想問下咁多位師兄 3餐加飲粉點做到一日吸收150g protein 計極都好似唔夠咁
再飲多啲食多啲
夜晚啦
唔好限幾多餐 最緊要量夠?
我無 bulk 緊都食 4 餐啦
好 唔該巴打先 等我食多幾餐先
日本youtuber jin turn左pro
ig kingyuasa差少少
依家一星期操三日咋(Rehab)

重點在於冇得Bench
因為手腕?
前臂有軟組織受傷

所以可能要放佢sick leave 2-3 weeks
Take care 受傷好難頂
學習點樣去面對傷患都係一種磨練

依家瘋狂操腳同Cardio

今晚加油!
https://s1.thcdn.com/productimg/1600/1600/11351675-1204653845037342.jpg
岩岩到貨, 佢每serving 得2g creatine ,洗唔洗自己額外再食多3g?
另外一開始食 係咪食一半先 睇下反應再食返正常會好D?
175mg caffeine 係咪算少? 我見另一隻 有隻300
一直都有飲protein爆瘡問題困擾
我個情況係主要生係背脊,果種瘡無膿頭,生完後好似有粒小肉芽咁永遠唔退

最近半年停咗飲protein後一粒都無生過,但果啲一粒粒肉芽無退過

出入gym房幾年發覺極少有人有呢種情況,反而ig/youtube follow果啲選手比較多有呢啲情況

有無巴打都有呢個情況?
户外工作,唔飲粉好難食够protein
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞