(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區54

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔識嘛
以為拉到下次都會拉得翻
想用 lm
可以邊到搵藥頭
有人屌我太輕太少肉,又有人話太大隻 (都唔知咩根據),我都抓曬頭,唯有上黎問下呢度夠中立夠狠
係,好難平衡!同埋bulk多少少bf就昇,線條又無咁出
呢點又好難拿捏
如果Test 1RM 就唔好啦

不斷overload CNS 唔係太好
你有排都未太大隻下哇

利申,平時接觸得呢方面多,我承認自己既審美觀同普通人係有偏差
個人覺得肉量差好多 至少重多5kg muscle
其實搽啲BB油先影個觀感會差好遠
有無師兄有買慢煮棍?
值吾值得買?
個胸都未成形, 好難講得上大隻....
有買,幾舊水 如果平時都會煮野食 都抵買既
如果淨係諗住拎黎煮雞胸食 就有少少多餘,
煮既時間 控制得好, 唔會好大分別 ,
始終要煮D比較厚身少少既 慢煮先會分別
咁我想問上網睇有好多唔同款式700至2000幾都有,其實係咪隨便一支都可以
主要係俾條女屌
都唔知點解
女唔係想條仔大隻d咩
我都抓頭
呢個同我諗法一樣
但有人又話要停
P記係咪癲左
仲有兩年幾問我續約
test booster好似用享不大
係。
想請教下咁多位師兄

本多都做左幾年gym 不過之前無飲粉 唔想增太多磅
最近想練大隻d 叫做飲左半年粉
E加一星期操4日左右 流程:腳 胸 背 腳
好少做帶氧 但一星期有做一日運動
高167cm 重66kg 體脂目測 18-19%
深蹲兩餅做到4下左右
平胸推60磅啞鈴 6-8下 頭兩組 第三組要減磅
Deadlift 唔太識做 怕整傷下背

問題係練左咁耐 個身都似唔夠厚
胸 背都好似唔夠大 無倒三角個種feel
同埋個體重卡左係66kg 唔知係唔係食唔夠
係 食唔夠
想請教下咁多位師兄

本多都做左幾年gym 不過之前無飲粉 唔想增太多磅
最近想練大隻d 叫做飲左半年粉

E加一星期操4日左右 流程:腳 胸 背 腳
好少做帶氧 但一星期有做一日運動
高167cm 重66kg 體脂目測 18-19%
深蹲兩餅做到4下左右
平胸推60磅啞鈴 6-8下 頭兩組 第三組要減磅
Deadlift 唔太識做 怕整傷下背

問題係練左咁耐 個身都似唔夠厚
胸 背都好似唔夠大 無倒三角個種feel
同埋個體重卡左係66kg 唔知係唔係食唔夠

成功做到自己目標就係英雄
我仲以為佢睇錯機 我話有排喎
佢話係呀 但係直家抵
係,anova 應該最平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞