(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
我不嬲食飯都比埋條女 每個月比幾千佢洗
一年送兩次花 禮物唔少得 唔會發脾氣 唔煙唔酒 絲打咁我又幾分 可唔可以溝你
但樓主個陣同個高登仔d洗費大約幾多
同埋覺得bf至少要月入幾多
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務

喺呢度順便想教精吓啲睇連登既女仔,呢位巴打舉既例子好現實,作為女仔應該點

1 大家搵一樣
喺戀愛既世界每個人都應該搵比自己好既對象,不論男女,如果佢連食飯比錢呢啲細數都比唔出,佢有咩好?有人話性格相處感情唔可以咁計,但呢啲個女仔都一樣付出,咁點解唔搵個咁好?
絲打覺得唔應該講錢冇所謂,您人大左仲要同男友aa您自己諗

2男友搵得多啲
正常拍拖應該就係

3少過您
您影衰女人,您捱得苦,唔代表您要捱苦

拍拖要講愛講感覺,但仲有得揀時唔該醒吓揀個好,你蝕底唔緊要,您仲養多個自大高登仔為害人世就係女人都唔幫你

屌你老母你去做平機會主席啦
記得登成版報紙講明拍拖規矩

拍過拖都知愛情係有pattern,唔係完全rules,只係教精女仔唔好再傻

邊個傻呀 你最撚傻呀依到 教精WOR 依到既人駛撚你教呀?好心你就柒撚少陣比人教番精你啦臭閪港女
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我

你做雞就做雞啦,老細送

收皮啦 我幫佢咁撚多日日OT 佢見我咁辛苦同有時見客要先買俾我
乜撚野都做雞呀? 你條女就做雞
以後老細俾乜撚野你你都唔好收囉
佢以公司名義買俾我 個個同事都知,大家收唔同野有乜撚野問題

依到都咁撚多ON9仔

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你傻唔好叫其他女仔同你一齊傻,女仔們唔好咁天真
支持

可以分享吓睇法

咁鐘意計錢,去做雞啦屌你老母
續Q續Q數比你呀
一年送兩次花 禮物唔少得 唔會發脾氣 唔煙唔酒 絲打咁我又幾分 可唔可以溝你

我而家男朋友都係

請食飯都屌到樓主啦
幾千可以慳返啦
我地女人付出咁多青春 咁你地班所謂要男女平等究竟付出左d咩?

得你有青春咩臭西

咁女人既青春係咪值錢過男人呀屌你老母

我而家男朋友都係

臭雞港女又搵到傻仔幫你埋單呀?真係好既姐 唔撚駛其他人受罪
我地女人付出咁多青春 咁你地班所謂要男女平等究竟付出左d咩?

得你有青春咩臭西

你依件臭閪學人講錢? 做雞啦屌你老母
總結啦
拜金女一個
又要人付出又要白飲白食
你估拍拖就代表結婚架啦咩?
不如下次拍拖第一次見面
叫條仔買埋層樓俾你先
同埋佢講 個閪唔俾屌的
咁一定滿意啦
總結啦
拜金女一個
又要人付出又要白飲白食
你估拍拖就代表結婚架啦咩?
不如下次拍拖第一次見面
叫條仔買埋層樓俾你先
同埋佢講 個閪唔俾屌的
咁一定滿意啦

買個墳比條臭閪港女就實無死

得你有青春咩臭西

你係咪on9呀 斷手斷腳唔識自己做野搵錢?
點解女人青春值錢d呀 低9能

得你有青春咩臭西

咁你咪斤斤計較緊囉死臭西 屌你老母

我而家男朋友都係

咁都有人埋單
以前高登我都屌過
唔理妳真心定蝦腸
呢d post真係會導左一班後生女
如果你真係大波靚女既話,我無野好講,你講既野都岩
如果你average 樣就收皮吧啦
樓主你唔好影撚衰連登d絲打啦
你係覺得唔岩聽既
就去高登開返同一樣個post
證明自己係岩既

你呢啲先係正常男人 比個正評你
其實計落都幾抵 請食飯最多咪幾百
5舊水1q

哎呀sorry 睇錯你係出黎做雞

屌你老母正臭閪
支持AA制
利申 紅絲

直必假膠都分唔清 唔只臭西仲係傻西添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞