(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你收撚皮啦 自己無條件搵件好咋掛?做女人做到你咁撚cheap 真係唔死都無撚用 你唔自殺對呢個社會仲撚浪費呀
利申:而家男朋友會比哂

Agger樓上人妻,真係鐘意想同個個人行落去唔會計較啲少事
上面條片都講左,男女朋友關係應該係伴侶平等,樓豬logic 女人俾錢=低賤無撚用
係你自己係度物化女性,女人用錢就可以溝得起,咩女人青春有限乜乜乜,你係性格好有吸引力你四五十歲都有人鐘意啦

用翻你logic,溝女要付出,可能就係因為你個ex覺得你臭雞玩厭唔值錢,先提出aa
我發現呢個傻西唔會意識到自己係幾咁cheap
有份比錢就叫慘?至少無你咁厚顏無恥咁cheap咁慘
我支持樓主
唔排除有拜金港女
但其實大部分女人要既嘢都好簡單 心意 2個字
物質唔洗多 應洗則洗 不樓由佢追我既時候已經係aa
因為我唔想靠男人 而係想佢愛錫我only
一齊3年幾 我從來無同佢食過貴嘢 2個人加埋無超過300蚊 所有生日節日紀念日 都係係屋企食住家飯
禮物唔洗講
反而我成日送心意嘢比佢 佢嫌無物質嘢 好 我近2年 送親都物質嘢 kindle都送左部比佢 因為佢話過想要
有時幾心酸 我話我想要頸鏈 平平地2百令 靚就得
講左好耐毛都無一條 我係想你表現出你記得我講過乜嘢啊!想你有個份心意啊!

其實你班友 開口埋口就雞 就公廁 亂咁擺d相上黎吹花人 踩到女人地底泥咁 你地唔好忘記 你地係女人十月懷胎生出黎㗎 無女人你地有得係度吠?
又話中出即飛 咁咪就係有男人屌完女 走撚埋數 咪淨係咁多唔係處女既女囉 處就得一個 只要有個仆街玩撚完人地個女走左去咁就無左

你地唔好生女添啊 生出黎比人玩 比人話係雞 無人會肯真心愛錫㗎!
我發現呢個傻西唔會意識到自己係幾咁cheap
有份比錢就叫慘?至少無你咁厚顏無恥咁cheap咁慘

依個傻閪直頭垃撚圾 低質到仆街
未見過人做雞 物化自己可以咁大聲同人講
影衰連登絲打

呢d就係我文中所講既智障絲打 出現了

紅名就一定係絲打咩 死傻西

屌佢老母樓主真係柒撚到仆街重想柒到幾時

傻西 我e cup又生得靚就一定要好似你咁做雞?

我男朋友錫到我燶但我唔會當係奉旨囉
訓撚醒未啊豬西 扮上菜

無錯

依家樓主臭西就係老奉男友比晒錢,要全世界當正佢係公主
真係好撚嘔心啊屌你老母

我男朋友真係當正我公主我反而會心痛佢銀包囉
呢個臭西真係影衰女人

其實都想講下 男人可以當你公主好錫你
但如果老馮咁就唔想比哂所有野你
我支持樓主
唔排除有拜金港女
但其實大部分女人要既嘢都好簡單 心意 2個字
物質唔洗多 應洗則洗 不樓由佢追我既時候已經係aa
因為我唔想靠男人 而係想佢愛錫我only
一齊3年幾 我從來無同佢食過貴嘢 2個人加埋無超過300蚊 所有生日節日紀念日 都係係屋企食住家飯
禮物唔洗講
反而我成日送心意嘢比佢 佢嫌無物質嘢 好 我近2年 送親都物質嘢 kindle都送左部比佢 因為佢話過想要
有時幾心酸 我話我想要頸鏈 平平地2百令 靚就得
講左好耐毛都無一條 我係想你表現出你記得我講過乜嘢啊!想你有個份心意啊!

其實你班友 開口埋口就雞 就公廁 亂咁擺d相上黎吹花人 踩到女人地底泥咁 你地唔好忘記 你地係女人十月懷胎生出黎㗎 無女人你地有得係度吠?
又話中出即飛 咁咪就係有男人屌完女 走撚埋數 咪淨係咁多唔係處女既女囉 處就得一個 只要有個仆街玩撚完人地個女走左去咁就無左

你地唔好生女添啊 生出黎比人玩 比人話係雞 無人會肯真心愛錫㗎!

我老母冇隻臭雞咁cheap
其實定義自己有冇青春個個唔係你地班女人咩
邊個鐘意班年過30既成熟男人先
邊個見到班年過30既成熟男人就閪都濕埋先
明明就係你地自己搞到自己30歲之後好似冇人要咁
認真呀
男人無樣唔多錢過左30咪又係冇人要
男人都會冇青春嫁
你地女人就唔同啦
唔洗有錢 靠個樣好小小OR身材好小小都大撚把人要
乜你覺得真係男人著數D咩
收下皮先啦

講返關係既問題
依家同你結婚啦咩
同你結婚經濟有關連就話乜撚都幫你比哂
幫你買埋樓都得呀
但依家又未結婚
你憑咩要男人咩都幫你比
你肯未結婚幫我生仔我咪比囉
你肯唔肯呀又?
同埋屌你你唔撚爽既
SORRY我要求既野你會爽點解你要求既野要我唔爽
咁樣你又覺得公平咩
(((又冇人叫你比佢屌 你唔比佢屌佢會強姦你 洗唔洗幫你報埋警 )))

以前就話女人讀唔到書做唔到野搵唔到錢
今時今日女人分分鐘搵錢多過男人
依家只係求返個AA唔係要你比哂咪算好

BTW 我覺得你首先唔好睇低自己身為一個女人依個身份
男女係平等
你覺得男人30歲可以出去搵食其實你都得
不過我唔撚知你咩閪樣啦
既然你覺得呢度咁廢
典解你仲係到開POST覆POST
係咪姐係你覺得自己都係一個廢柴
BTW 我識咁多港女你都算極品啦
人地就唔想靠男人養, 出街食飯食貴D無所謂自己比自己, 而你就要例牌要男人比
究竟係女人入面你算唔算一條廢柴
利申:我D女仔朋友多數IBANK, 大行做野
收嗲啦臭雞 你啲青春就係付出 男既青春就唔撚係付出 有so果陣就男女平等 講錢就要人gentleman 計我話撚就有得你含
除左男人要幫女仔比之外 其實都認同

利申絲

你做雞就做雞啦,老細送

收皮啦 我幫佢咁撚多日日OT 佢見我咁辛苦同有時見客要先買俾我
乜撚野都做雞呀? 你條女就做雞
以後老細俾乜撚野你你都唔好收囉
佢以公司名義買俾我 個個同事都知,大家收唔同野有乜撚野問題

依到都咁撚多ON9仔

條友港女前港女後咁叫係咪cls
十足十d on9日日掛住d術語係口邊覺得自己好撚潮
大家興趣唔岩咪食完一次就算 兜口兜面鬧人港女係撚咪on9

佢事後打咗一大篇野話我 仲問我係咪唔夠串,無野可以講
之後我覆都無覆block
雖然香港好撚多港女,但係on9仔仲多
你請一餐我請一餐咪好囉,屌你講到我無搵錢要靠你請我先有飯先咁

自卑到自大咪呢d,搵錢搵到short撚左
我唔係陪男朋友睇行入uniqo都廢時,唔係睇唔睇起問題係根本d女裝就唔靚
我女友成日問返我夠唔夠錢洗
佢埋我單
其實你需要嘅唔係男友老公
唔係愛
而係錢
其實你冇錯
喺古時/動物界
女性一向都係依賴男性
古人會揀個打得
動物會揀個強壯
呢啲都係因為生活
喺現代社會
貨幣就係代表生活
金錢就係代表質素
呢樣嘢我好細個就知
所以我好明白
物競天擇
因此我死捱爛捱 不擇手段
都要向上流
就好似三文魚咁

點解你咁努力向上流 仲會比女友覺得唔夠錢用努力完都揾唔到錢?
佢一個reply 回覆幾次 做乜鳩
講到尾樓主覺得咩都有個價值
自己眼中既大波靚女
男性應該有同等既條件作為交換

都冇錯既 襯有本錢唔好浪費 盡情享受大波靚女既著數
就好似父幹高大型男都唔會同d垃圾平胸豬扒一齊咁
不過女人貶值過後條命點就自己諗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞