(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
其實咁多位好絲打都唔洗再覆佢喇
佢都係選擇性回覆,追住同為女人既妳地黎屌
網上兇狠有咩用,現實邊個過得幸福?
邊個既ex連想屌自己個閪都唔想出錢
邊個物化自己,自身係咩質素先會睇中咁既男人
都唔會改變得到,事實擺係眼前
樓主將自己既感情事放上黎依度
只係換黎一眾巴絲既恥笑,何其幼稚

佢自己都接受唔到自己係loser
無辦法

佢以為個個都好似佢咁要求男人俾錢

事實上大把女仔都唔係咁嘅心態

女人男人都有好有壞
但可唔可以唔好拎呢d on9 logic出黎高談闊論
教壞細路
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
百貨應百客 ,祝樓主搵到金主
人生咁長應該或者可能行概
咁撚多人黎屌醒你仲係度自覺女人清泉
柒撚夠未呀?
就快到1001 等我做個簡單總結
結論:樓主係拜金港女
一句講曬,我而家出錢請樓豬去 The market / Otto e mezzo / robuchon / amber / caprice / 澳門 ubran kitchen 任何一間,你去唔去
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

因為我真係估唔撚到連登絲打仲on9過班巴打
特別係果個 娜米寶寶
聲稱自己有外在條件又有大把錢唔洗男友比果個
FF小陣啦屌你老母 身邊所有靚女有錢女無一個會好似佢咁
屌鳩人唔肯aa就係雞 你搵唔撚到有人肯請你咋掛

sorry 唔係唔肯aa就係雞
係你用錢黎定義一個人肯唔肯付出
呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖
我用身邊朋友做例子 你又作d出黎

如果我要執你口水味就會認同你講既野啦傻閪
全世界得你有靚女有錢frd? 其他人唔可以有架?
你以為自己係邊撚個呀
仲有 用錢黎定義佢肯唔肯付出有咩問題
男人要女人AA咪又係用錢黎定義女人肯唔肯付出
你有無logic架on撚鳩

講緊你執我口水尾 老作一樣例子黎反駁我呀
唔係得我可以有咁既朋友 只係從你既談吐同態度
反映你既階層你既圈子唔會有呢種人出現囉
係你眼中用錢黎定義可能無問題既
因為你既感情只需要有錢就能夠維繫
正常人既感情唔會只係得錢囉
而且 男人要女人aa 如果唔係因為窮
會唔會係因為覺得你唔值得人地付出呀

我需唔需要老作黎反駁你呢條柒頭呀
你信唔信都好啦 真係好彩現實無識到你呢啲咁撚on9低質既女人做朋友
我從來無講過一段感情全部野都用錢黎維繫
除左錢 仲需要時間呢啲
但錢一定係其中一樣用黎定義同維繫既野囉 明唔撚明呀傻西
拍左拖一段時間,有日男朋友破產,三餐都無啖好食你係唔係會飛左佢
一句講哂 抵你搵唔到好男人
一個男人肯比錢你請你食飯 睇戲 之後就可以去屌你
同叫雞有咩分別 臭雞
利伸:我喺女人

一個男人乜野都唔洗付出就屌到你既
你連雞都不如呀垃圾

宜家拍拖喺講感情咖
講錢咪等於交易囉 臭雞
比人屌撚到傻咗呀?
一句講曬,我而家出錢請樓豬去 The market / Otto e mezzo / robuchon / amber / caprice / 澳門 ubran kitchen 任何一間,你去唔去

好威威呀 屌你老母
其實咁多位好絲打都唔洗再覆佢喇
佢都係選擇性回覆,追住同為女人既妳地黎屌
網上兇狠有咩用,現實邊個過得幸福?
邊個既ex連想屌自己個閪都唔想出錢
邊個物化自己,自身係咩質素先會睇中咁既男人
都唔會改變得到,事實擺係眼前
樓主將自己既感情事放上黎依度
只係換黎一眾巴絲既恥笑,何其幼稚

講得好
你成日有個心態係如果咩咩咩 咁點解要受你溝 如果點點點 又做咩要比你屌

大佬你都係個人黎架,唔好講到自己咁cheap啦。

特別係果個 娜米寶寶

呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖

你以為自己係邊撚個呀

你信唔信都好啦 真係好彩現實無識到你呢啲咁撚on9低質既女人做朋友
除左錢 仲需要時間呢啲

但錢一定係其中一樣用黎定義同維繫既野囉
樓主你仆街死啦
留名

好威威呀 屌你老母

帶你去威威嘛,你淆底?定得d MK 衫驚侍仔哥哥唔俾你入呀
女人真係痴撚線生物

好威威呀 屌你老母

供完層樓先啦你老味 供樓就慳d洗

特別係果個 娜米寶寶

呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖

你以為自己係邊撚個呀

除左錢 仲需要時間呢啲

咦 但你由頭到尾都淨係同人講錢喎
柒左想偷雞呀?
你既圈子緊係識唔到我呢種人啦
你讀特殊學校既 表達理解能力都欠奉
已突破300 正評 證明正常既人都有唔少 無受連登憤青思維影響

好威威呀 屌你老母

你唔知供樓只可以供45%
其實你咁講你同雞有乜分別 要屌你就要比錢
講真你係為錢同佢一齊就唔叫拍拖啦 講真你係為著想既aa制都係慳番佢既錢 你覺得餐餐都佢比咁佢仲洗儲錢 你又唔係佢老婆佢唔一定要全部錢佢出哂 你依家未同結婚就要洗哂佢啲錢 咁你洗完佢啲錢走佬咁點算 你地結婚之後啲錢咪又係你 點解一定要未結婚就一定男方出錢
利申 自己都有女友 aa制都係女友提出 耐唔耐都會請番佢食一兩餐 再者我會定期送野比佢

好威威呀 屌你老母

你唔知供樓只可以供45%

我唔洗知 sor9ry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞