(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
一句講曬,我而家出錢請樓豬去 The market / Otto e mezzo / robuchon / amber / caprice / 澳門 ubran kitchen 任何一間,你去唔去

好威威呀 屌你老母

帶你去威威嘛,你淆底?定得d MK 衫驚侍仔哥哥唔俾你入呀

供完層樓先啦你老味 供樓就慳d洗

你唔知供樓只可以供45%

人地要仔比哂所有野嘛 供樓關佢撚事咩
一句講曬,我而家出錢請樓豬去 The market / Otto e mezzo / robuchon / amber / caprice / 澳門 ubran kitchen 任何一間,你去唔去

好威威呀 屌你老母

我唔洗知 sor9ry

佢連首期都比唔起 知黎都無用

好威威呀 屌你老母

我唔洗知 sor9ry

妳post張自己圖黎參考下。係靚女我即刻道歉

好威威呀 屌你老母

我唔洗知 sor9ry

邊度公園有位訓仲有電供埋比佢上黎連登尻噏

好威威呀 屌你老母

條友目光呆滯戇勼勼咁但又想搵個超班騎師,真係只能祝佢好運
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

因為我真係估唔撚到連登絲打仲on9過班巴打
特別係果個 娜米寶寶
聲稱自己有外在條件又有大把錢唔洗男友比果個
FF小陣啦屌你老母 身邊所有靚女有錢女無一個會好似佢咁
屌鳩人唔肯aa就係雞 你搵唔撚到有人肯請你咋掛

sorry 唔係唔肯aa就係雞
係你用錢黎定義一個人肯唔肯付出
呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖
我用身邊朋友做例子 你又作d出黎

如果我要執你口水味就會認同你講既野啦傻閪
全世界得你有靚女有錢frd? 其他人唔可以有架?
你以為自己係邊撚個呀
仲有 用錢黎定義佢肯唔肯付出有咩問題
男人要女人AA咪又係用錢黎定義女人肯唔肯付出
你有無logic架on撚鳩

講緊你執我口水尾 老作一樣例子黎反駁我呀
唔係得我可以有咁既朋友 只係從你既談吐同態度
反映你既階層你既圈子唔會有呢種人出現囉
係你眼中用錢黎定義可能無問題既
因為你既感情只需要有錢就能夠維繫
正常人既感情唔會只係得錢囉
而且 男人要女人aa 如果唔係因為窮
會唔會係因為覺得你唔值得人地付出呀

我需唔需要老作黎反駁你呢條柒頭呀
你信唔信都好啦 真係好彩現實無識到你呢啲咁撚on9低質既女人做朋友
我從來無講過一段感情全部野都用錢黎維繫
除左錢 仲需要時間呢啲
但錢一定係其中一樣用黎定義同維繫既野囉 明唔撚明呀傻西

講到咁最終又咪係為左錢或者你心中理想既物質生活而愛伴侶,呢啲唔係愛情

好威威呀 屌你老母

養隻貓狗都有值得過養樓主
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

屌你老母 cd rom都忍唔住開聲屌你
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

特別係果個 娜米寶寶

呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖

你以為自己係邊撚個呀

你信唔信都好啦 真係好彩現實無識到你呢啲咁撚on9低質既女人做朋友
除左錢 仲需要時間呢啲

咦 但你由頭到尾都淨係同人講錢喎
柒左想偷雞呀?
你既圈子緊係識唔到我呢種人啦
你讀特殊學校既 表達理解能力都欠奉

你反駁唔到就話人偷雞
邊個柒啲呀?
anyway你繼續打飛機講自己有幾威幾巴閉啦下
反正你貼錢比人屌真係影響唔到我

好威威呀 屌你老母

好運得幾多世呀 垃圾就係垃圾
超班騎師浪費時間落去隻瘸馬度有咩用
其實請女仔食飯只係其中一樣表現到錫女仔同有風度既野啫 餐餐男仔出又唔好 女仔都要attempt去請佢/表達感激 識錫住男朋友荷包 會唔好意思 男仔亦唔係齋出錢就得 唔係叫雞援交丫嘛
但如果男方成日死都唔肯請 或者請左一餐半餐 就覺得自己好威威 就真係好恐怖 咁姑寒既男仔要唔要得過自己諗下 (有時啲姑寒男仔可能係為更好既將來打算 不能一竹竿打翻一船人)
所有野都係見微知著 請食飯只係其中一項 如果男方冇錢 都有好多其他野表現到愛錫女朋友 要個女仔自己感受下 究竟對方愛錫我多啲 定錫自己多啲
有啲女仔拍拖 做左老婆 成日要吞聲忍氣 甚至大左肚都要服侍返係屋企打機既老公 真係唔好問點解自己過得咁苦
你豬扒咁既樣, 唔好要求咁多
痾篤尿照照先

大家咁話啦下

特別係果個 娜米寶寶

呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖

你以為自己係邊撚個呀

除左錢 仲需要時間呢啲

咦 但你由頭到尾都淨係同人講錢喎
柒左想偷雞呀?
你既圈子緊係識唔到我呢種人啦
你讀特殊學校既 表達理解能力都欠奉

你反駁唔到就話人偷雞
邊個柒啲呀?
anyway你繼續打飛機講自己有幾威幾巴閉啦下
反正你貼錢比人屌真係影響唔到我

下 你由頭到尾都只係講錢
依家又話唔係得錢
唔係偷雞係咩呀?
屌又老作喇 又要比人笑喇

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

屌你老母 cd rom都忍唔住開聲屌你

好撚威呀淨係識屌人老母 抵你成世做鍵盤戰士
咁撚多人黎屌醒你仲係度自覺女人清泉
柒撚夠未呀?

你係咪天真到覺得連登係大圍思想呀
放低個電話 出下現實世界先講野啦
柒撚夠未呀?

咁威呀?出黎睇下係咪大波靚女先啦 講到依家都唔敢放圖 邊撚個先係keyboard狗?
其實你咁講你同雞有乜分別 要屌你就要比錢
講真你係為錢同佢一齊就唔叫拍拖啦 講真你係為著想既aa制都係慳番佢既錢 你覺得餐餐都佢比咁佢仲洗儲錢 你又唔係佢老婆佢唔一定要全部錢佢出哂 你依家未同結婚就要洗哂佢啲錢 咁你洗完佢啲錢走佬咁點算 你地結婚之後啲錢咪又係你 點解一定要未結婚就一定男方出錢
利申 自己都有女友 aa制都係女友提出 耐唔耐都會請番佢食一兩餐 再者我會定期送野比佢

唔AA唔等於唔慳錢喎
無錢咪食平啲囉
柒撚夠未呀?

咁威呀?出黎睇下係咪大波靚女先啦 講到依家都唔敢放圖 邊撚個先係keyboard狗?
我剩係見到好撚多負皮好撚多人屌柒你你都仲係覺得自己係清泉所以我睇唔過眼上水屌柒你姐 唔撚滿意咪放圖出黎先囉屌 講撚到咁多頁到依家都係得個吹字 死埋一邊自己自我陶醉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞