(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
請餐飯都請唔起 真係有咩資格學人拍拖
利申:事業有成既大佬講既

算啦 我好認同樓主
高登仔真係大多係咁款

見識過 好lun cheap
例如:又要人係處 又要屌拍拖唔比屌真係o嘴
極度男權主義
真係on lun99

比人鬧中比負皮+係度鬧係正常
樓主可以深潛 由佢地自己發癲就得

我身邊都幾多叻人
個個唔上高登

不能同意更多
比個
請餐飯都請唔起 真係有咩資格學人拍拖
利申:事業有成既大佬講既

算啦 我好認同樓主
高登仔真係大多係咁款

見識過 好lun cheap
例如:又要人係處 又要屌拍拖唔比屌真係o嘴
極度男權主義
真係on lun99

比人鬧中比負皮+係度鬧係正常
樓主可以深潛 由佢地自己發癲就得

我身邊都幾多叻人
個個唔上高登

讀asso身邊人可以幾叻
駁唔到
樓主好勇
係充滿廢青既連登夠膽講呢啲事實出黎
又痴線又垃圾 係呢度真係好多

夠啦柒頭 洗唔洗回完個po又改名再回啊

你條廢柴係都唔肯接受現實,A0?
樓主好勇

我開得post 就預左比連登啲痴線佬圍插
但估唔到既係智障絲打都唔少
係咪假膠post嚟架 好痴線
我覺得aa係禮貌嚟架喎

樓主直情有問題
大家咪撚再理佢

有2百幾個正評 咁你意思係咪佢地全部假膠

民建聯夠多票啦慒撚
重點你係唔係大波靚女先
係咪假膠post嚟架 好痴線
我覺得aa係禮貌嚟架喎

樓主直情有問題
大家咪撚再理佢

有2百幾個正評 咁你意思係咪佢地全部假膠

民建聯夠多票啦慒撚

笑到仆街
首先樓主你搵幾多佢搵幾多先
如果佢係好明顯搵多過你, 又係佢約你去街乜乜乜
我覺得男方係有責任比多d or比哂

如果你同佢都搵差唔多, 而佢又主動追你, 約你去邊
我覺得一開頭男方出錢好正常
到拍左拖耐左, 其實就應該互相輪流分擔下洗費
當然男方正路可以多少少, 而女方既態度亦應該要樂於協助男朋友, 咁先係健康既關係

不過你條ex又真係好撚肉酸, 由頭到尾都係諗住AA
好撚丟男人架, 無錢真心唔好學人溝女, 係溝既階段都唔肯比錢, 日後只會更mean更垃圾
利申從來一開始都唔會比女方駛錢, 多數女方後期都會主動話比番錢

留名等睇比呢班垃圾男話我護主厹

巴打 好同意你最尾果段 我出post 都係想屌鳩果班又要同人AA又要溝女既垃圾

點解唔可以AA先?你係廢物嚟架樓主?無手無腳要人養個隻?同你拍拖係愛你,但唔包括佢要無限度金錢上支出。錢,得嚟唔易架on9

一段關係入面 男方連經濟上都唔肯付出既話
你真係唔好害左個女仔喇

一段關係入面 女方連經濟上都唔肯付出一半既話
你真係唔好害左個男仔喇xx
你男朋友係有問題 但係你更加有問題
憑咩要男人比埋你果份錢

追post 啦屌你 已經講哂女人可以付出d咩,不過你地就冇答到我男人除左經濟上仲有d咩可以付出喎,上面講咩背後既心意,咪又係要錢support,不過如果樓上係我講既智障絲打又另計,因為佢地覺得有情可以飲水飽架嘛

屌你都廢鳩事 下下都要計住邊個付出 咁其實你拍拖黎做乜 為左要人比埋餐飯錢?
首先樓主你搵幾多佢搵幾多先
如果佢係好明顯搵多過你, 又係佢約你去街乜乜乜
我覺得男方係有責任比多d or比哂

如果你同佢都搵差唔多, 而佢又主動追你, 約你去邊
我覺得一開頭男方出錢好正常
到拍左拖耐左, 其實就應該互相輪流分擔下洗費
當然男方正路可以多少少, 而女方既態度亦應該要樂於協助男朋友, 咁先係健康既關係

不過你條ex又真係好撚肉酸, 由頭到尾都係諗住AA
好撚丟男人架, 無錢真心唔好學人溝女, 係溝既階段都唔肯比錢, 日後只會更mean更垃圾
利申從來一開始都唔會比女方駛錢, 多數女方後期都會主動話比番錢

留名等睇比呢班垃圾男話我護主厹

巴打 好同意你最尾果段 我出post 都係想屌鳩果班又要同人AA又要溝女既垃圾

點解唔可以AA先?你係廢物嚟架樓主?無手無腳要人養個隻?同你拍拖係愛你,但唔包括佢要無限度金錢上支出。錢,得嚟唔易架on9

一段關係入面 男方連經濟上都唔肯付出既話
你真係唔好害左個女仔喇

一段關係入面 女方連經濟上都唔肯付出一半既話
你真係唔好害左個男仔喇xx
你男朋友係有問題 但係你更加有問題
憑咩要男人比埋你果份錢

追post 啦屌你 已經講哂女人可以付出d咩,不過你地就冇答到我男人除左經濟上仲有d咩可以付出喎,上面講咩背後既心意,咪又係要錢support,不過如果樓上係我講既智障絲打又另計,因為佢地覺得有情可以飲水飽架嘛

屌你都廢鳩事 下下都要計住邊個付出 咁其實你拍拖黎做乜 為左要人比埋餐飯錢?

係 拍拖計住計住 其實唔係真心愛
我覺得男女世界係同比阿媽家用一樣

A. 仔啊 你唔洗急住俾我 你生意/工作穩定再比家用都未遲 加油啊!
B. 人地陳師奶個仔 搵1萬3 比1萬出去啊 你呢?

我諗個個連家用都唔會想比B媽
反而自己無咩錢都會塞比A媽

我認為男女都唔應該計較
雖然樓主係戇鳩
但的確好多人咁諗野
社會既悲哀

D高登仔既on9 logic 先係社會既悲哀
重點你係唔係大波靚女先

追po啦屌你
答左好撚多次
樓主好勇

你條臭閪係都唔肯認係隻雞,幾錢?

利申婚都結埋

你老婆嫁左比你真係前世唔修
正皮
其他野唔講
唔肯定自己會娶但要求有野扑 同時又要求未來老婆係處個啲真係垃圾
有呢個思想既男人都應該送去堆田區
雖然樓主係戇鳩
但的確好多人咁諗野
社會既悲哀

D高登仔既on9 logic 先係社會既悲哀

高登仔不嬲都on9,雙重標準 同佢地嗌交都無用,佢地會覺得自己係道德高地佢地係神咁
拍拖呢家野合則來不合則去
有啲兩邊都覺得aa係好,一啲男方願意比既,一啲女方願意比既
其實都係人夾人姐
不過價值觀唔同既已經可以88
樓主好勇

你條臭閪係都唔肯認係隻雞,幾錢?

利申婚都結埋

你老婆嫁左比你真係前世唔修

人地有幸福家庭/有一齊付出既伴侶就即刻話人蠢/慘真正痴撚線
你自己愛情既失敗/遇著垃圾仆街就咪打飛機人地都會遇到啦人地性格好你咁多點同姐有真心人愛好出奇咩你個怨婦
當個波同個西係商品既你仲慘啦
不過仆街你仲未答30後靠乜唔比人拋棄呀
係咪吉穿個dom呃毒撚埋單呀
對住有錢佬記住咪扮純情呀繼續咁既款話拜金無罪啦

冇高登仔答到我,因為佢地除左屌西冇諗過其他野,唯一可以叫做有啲付出既經濟能力都唔付出,仲話自己係男人?

hello父權高登仔去哂邊

你眼中既付出得錢 哂氣 男人叫完雞都唔會同隻雞講道理叫佢唔好收錢

男人你除了錢付出了什麼?女人付出的我已列表說明
你呢

仲未有高登仔答到我
第一 樓主係港女 係一個活係自己世界既女人
第二 男人主動溝女 咁溝緊嗰陣男人比哂係好正常 但唔好當正係老奉 佢請你係佢溝緊你/有紳士風度
如果佢無請你 只係代表佢唔夠誠意 但未至於係cheap
第三 拍拖個陣男女aa有咩問題?點解女仔就唔可以比?樓主話男人唔請就好肉酸 我又唔覺得女每次要男比好得體囉 當然男人請 係好有紳士風度 但男人唔請 只係佢無紳士風度 但唔係肉酸囉 請你係人情 aa係道理呀姐係 明唔撚明呀樓豬?
我係女都覺得樓豬正一死八婆死港女以為自己好撚靚好撚索其實無人中意你呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞