(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
屌你都費事 你呢d咁既雞格
結得成婚再出黎講野

你呢啲廢柴格
有女先好出黎回應啦
拍過拖未呀傻仔?
放心,我結婚後一定會再post

喂 但你唔可以扮唔拜金唔港女扮處女之類呃傻仔埋單架啵
個陣貼張無樣婚照啦等比班高登仔知世界有幾大

樓主真係痴得好交關

洗乜搞咁多 叫佢臨結婚比個post個未婚夫睇咪得
Btw到時應該又多兩個post
1. (見過鬼怕黑)識揀一定唔揀港女做老婆
2. (見過鬼怕黑)識揀一定唔揀怕黑既做老公

不如講下點解要俾錢溝你
你憑咩搵個條件好嘅做你男朋友

要fing錢我叫雞唔好?起碼我話屌屎眼就屌屎眼

不如你講下連餐飯都唔比 點解要受你溝?
唔夠我講就算啦 唔逼你
最後一句 有條件 唔代表要好似你咁做雞
仲要將成件事講到懶係合理
你要腿張開係你既事

得啦知你貼埋錢比人屌好撚威喇

人地肯付出就話人免費雞你唔比人唔似你咁遇到d玩完即棄咩

我同男朋友真心為對方付出 諗住同對方過世咖
唔似得你囉~ 比人玩完無價值之後就比人飛
oops

你呢啲傻閪比人當免費雞咁屌仲喺度咁撚自豪
真係替你媽咪可憐 生著你呢啲弱智女
係咪假膠post嚟架 好痴線
我覺得aa係禮貌嚟架喎
你咪揀mk仔做男朋友囉
Lm比人中出即飛

sorry 最憎mk仔
其實講女人30歲就無人要果d人有少少妄自菲薄囉。

如果你係好似樓主咁嘅拜金閪港女,我諗26、27都唔洗旨意有人要,因為你只不過係老左嘅港女

但如果你係一個有涵養有品味嘅女人,你去到幾多歲都有人肯要囉,年中不知幾多中女嫁得出。
唔夠我講就算啦 唔逼你
最後一句 有條件 唔代表要好似你咁做雞
仲要將成件事講到懶係合理
你要腿張開係你既事

得啦知你貼埋錢比人屌好撚威喇

人地肯付出就話人免費雞你唔比人唔似你咁遇到d玩完即棄咩

我同男朋友真心為對方付出 諗住同對方過世咖
唔似得你囉~ 比人玩完無價值之後就比人飛
oops

你呢啲傻閪比人當免費雞咁屌仲喺度咁撚自豪
真係替你媽咪可憐 生著你呢啲弱智女

樓主認埋自己係雞 不過要比錢個隻
幾錢Q?

有條件自然有得揀 都係果句

希望你到30歲仲有條件

其實由頭到尾都係佢講自己有條件,無咩實質例子去證明

問佢係咪大波靚女都唔應

9成average 樣扮上菜

九成同中上男神一樣7頭扮上菜

我一早應左啦屌你老母
講緊係頭幾頁已經應左
無爬文就食屎啦
一個唔識為男朋友著想既女人真係娶到都要喊三聲

終於有絲打應吓,可以令呢個po從男女既角度出發

一樣有趣既野就係,巴打多數喪屌我係雞同只有錢,絲打從情既角度出發,兩種viewpoint都有理據,巴打我覆左好多,至於絲

你話愛情既經營就係
-雙方嘅優點之餘更會去接受包容雙方嘅缺點
-會去遷就雙方一啲唔同嘅習慣
-只要對方一個

我完全認同,而我認為兩者冇衝突

你既包容,遷就同溫柔就係你/你地既付出,但如果係一個矮肥柒對你做一樣既野同有錢高大靚仔對你做同一樣野你會揀邊個?
我講既只係想叫女仔從一開始既階段就要識揀個最好(男女都可以揀),一齊之後都要做好自己令雙方更好,最適合自己既人有好多方面要睇,唔係淨係愛,包括經濟,價值觀,性格

但如果無愛嘅,就唔係最適合自己嗰個囉。揀最好嘅,如果唔係自己愛嘅又點啊?愛情入面一定要有愛先叫愛情囉。

仲有愛情真係唔可以用付出嚟衡量,更加唔可以用條件去考慮。

想問絲打你幾大?
你係咪果啲相信呢個世界有無條件真愛既人?
人揀我我揀人
擇偶第一樣野當然係睇條件
符合唔到條件點樣繼續發展落去?
定係你呀豬呀狗都岩

Sorry我得個廿幾歲真係唔係好識世界啦,但係我覺得愛情入面愛係最緊要。擇偶第一樣野如果要睇條件,咁個一種會唔會似係超級市場到買野咁睇你想要啲咩就買啲咩?
擇偶第一樣野係應該要講相處講愛唔愛對方,唔係每一個人生出嚟就會完美。兩個人相處仲有磨擦,如果一定要講到有條件先有愛,好坦白講個種真係唔係愛。愛唔係要人哋符合你嘅條件,亦唔係要你去符合其他人嘅條件。而且你個條件可以隨時間改變,咁到時你係咪就唔會再愛而家嗰個?愛情唔係一種物質,人都唔係,唔係下下可以用條件去鎖死。

所有野都係條件,由你第一眼見到佢個樣,之後佢點對你,態度好唔好,性格夾唔夾都係,你敢講你所有野都唔睇?如果你條仔咩都冇比你,你又點繼續?有條件先會有野可以付出比對方,如果你樣又冇錢又冇,連性格又有問題,請問仲有咩野資格要求人無條件咁愛你先?

呢個世界如果真係下下要講條件嘅,咁大把人都無拖拍。邊個唔想搵最好啊?兩個人一齊真係講心。不過好簡單講,你將所有野都物化,睇到嘅咪咩都係條件囉。

唔好咩都淨睇條件,睇下背後個份心意先最重要。好坦白講,無錢,我又唔係殘廢一齊捱有咩所謂。

拍拖唔係講對方有咩條件俾到啲咩你,而係應該諗下自己可以俾到啲咩對方。錢?定係個份獨一無二嘅心意?我唔知我男朋友將來可以俾到啲咩我,我亦都唔敢要求佢諗下佢而家可以俾到啲咩我。我都好坦白講,兩個人一齊經濟條件,性格都可以好唔同,我唔係我男朋友鍾意個種類型,但我係佢愛個個?我有好多野都係佢唔鍾意架。咁咪大家去磨合去遷就囉。

而我亦都只會諗,我現階段可以俾到啲咩佢,可以點樣對佢好啲。對人好,唔一定要有回報。我嘅性格行為都同我男朋友好唔同,但我知我對佢嚟講係特別嘅就夠,佢愛我而我都愛佢就夠。咩佢有無錢呢啲根本唔重要。要求人之前學識諗下自己又可以為人哋付出幾多,人哋肯去付出唔係一種必然,只係因為個份愛。佢唔付出又點?佢係有權利唔付出。唔通你愛一個人,係基於佢嘅付出嚟衡量架咩?而且你嘅付出都係甘心情願,咁點解又要去計較咁多野。

愛情真係簡簡單單就好,搵一個同自己相處到,磨合到,肯去遷就自己嘅就夠。條件呢啲野,真係只會物化同扭曲咗愛情。

多謝你打咁大段野
你有你既價值觀
我亦有我既堅持
你喜歡就好
祝你同男朋友永遠幸福
231正評
請餐飯都請唔起 真係有咩資格學人拍拖
利申:事業有成既大佬講既

算啦 我好認同樓主
高登仔真係大多係咁款

見識過 好lun cheap
例如:又要人係處 又要屌拍拖唔比屌真係o嘴
極度男權主義
真係on lun99

比人鬧中比負皮+係度鬧係正常
樓主可以深潛 由佢地自己發癲就得

我身邊都幾多叻人
個個唔上高登
屌你都費事 你呢d咁既雞格
結得成婚再出黎講野

你呢啲廢柴格
有女先好出黎回應啦
拍過拖未呀傻仔?
放心,我結婚後一定會再post

喂 但你唔可以扮唔拜金唔港女扮處女之類呃傻仔埋單架啵
個陣貼張無樣婚照啦等比班高登仔知世界有幾大

樓主真係痴得好交關

可能你覺得痴線 但我講既野係有道理
只係你唔肯去接受

仲有愛情真係唔可以用付出嚟衡量,更加唔可以用條件去考慮。

想問絲打你幾大?
你係咪果啲相信呢個世界有無條件真愛既人?
人揀我我揀人
擇偶第一樣野當然係睇條件
符合唔到條件點樣繼續發展落去?
定係你呀豬呀狗都岩

Sorry我得個廿幾歲真係唔係好識世界啦,但係我覺得愛情入面愛係最緊要。擇偶第一樣野如果要睇條件,咁個一種會唔會似係超級市場到買野咁睇你想要啲咩就買啲咩?
擇偶第一樣野係應該要講相處講愛唔愛對方,唔係每一個人生出嚟就會完美。兩個人相處仲有磨擦,如果一定要講到有條件先有愛,好坦白講個種真係唔係愛。愛唔係要人哋符合你嘅條件,亦唔係要你去符合其他人嘅條件。而且你個條件可以隨時間改變,咁到時你係咪就唔會再愛而家嗰個?愛情唔係一種物質,人都唔係,唔係下下可以用條件去鎖死。

所有野都係條件,由你第一眼見到佢個樣,之後佢點對你,態度好唔好,性格夾唔夾都係,你敢講你所有野都唔睇?如果你條仔咩都冇比你,你又點繼續?有條件先會有野可以付出比對方,如果你樣又冇錢又冇,連性格又有問題,請問仲有咩野資格要求人無條件咁愛你先?

呢個世界如果真係下下要講條件嘅,咁大把人都無拖拍。邊個唔想搵最好啊?兩個人一齊真係講心。不過好簡單講,你將所有野都物化,睇到嘅咪咩都係條件囉。

唔好咩都淨睇條件,睇下背後個份心意先最重要。好坦白講,無錢,我又唔係殘廢一齊捱有咩所謂。

拍拖唔係講對方有咩條件俾到啲咩你,而係應該諗下自己可以俾到啲咩對方。錢?定係個份獨一無二嘅心意?我唔知我男朋友將來可以俾到啲咩我,我亦都唔敢要求佢諗下佢而家可以俾到啲咩我。我都好坦白講,兩個人一齊經濟條件,性格都可以好唔同,我唔係我男朋友鍾意個種類型,但我係佢愛個個?我有好多野都係佢唔鍾意架。咁咪大家去磨合去遷就囉。

而我亦都只會諗,我現階段可以俾到啲咩佢,可以點樣對佢好啲。對人好,唔一定要有回報。我嘅性格行為都同我男朋友好唔同,但我知我對佢嚟講係特別嘅就夠,佢愛我而我都愛佢就夠。咩佢有無錢呢啲根本唔重要。要求人之前學識諗下自己又可以為人哋付出幾多,人哋肯去付出唔係一種必然,只係因為個份愛。佢唔付出又點?佢係有權利唔付出。唔通你愛一個人,係基於佢嘅付出嚟衡量架咩?而且你嘅付出都係甘心情願,咁點解又要去計較咁多野。

愛情真係簡簡單單就好,搵一個同自己相處到,磨合到,肯去遷就自己嘅就夠。條件呢啲野,真係只會物化同扭曲咗愛情。

多謝你打咁大段野
你有你既價值觀
我亦有我既堅持
你喜歡就好
祝你同男朋友永遠幸福

前面先講完人地弱智絲打 又話人有情飲水飽on9 依家又扮哂fd 笑撚死

唉,唔啱聽就話人智障
樓主好勇
係充滿廢青既連登夠膽講呢啲事實出黎
又痴線又垃圾 係呢度真係好多
係咪假膠post嚟架 好痴線
我覺得aa係禮貌嚟架喎

樓主直情有問題
大家咪撚再理佢

有2百幾個正評 咁你意思係咪佢地全部假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞