(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
之前d絲打俾人圍屌就潛
樓主留到而家算幾勁

我有道理 驚條撚呀
無道理喺度鳩up 就話深潛者
咁撚多人黎屌醒你仲係度自覺女人清泉
柒撚夠未呀?

你係咪天真到覺得連登係大圍思想呀
放低個電話 出下現實世界先講野啦

咁威呀?出黎睇下係咪大波靚女先啦 講到依家都唔敢放圖 邊撚個先係keyboard狗?

我冇呢度你地咁自卑 有咩野都要話全世界知 再講 我同你地3唔識7 你邊位呀
咁撚多人黎屌醒你仲係度自覺女人清泉
柒撚夠未呀?

你係咪天真到覺得連登係大圍思想呀
放低個電話 出下現實世界先講野啦

咁威呀?出黎睇下係咪大波靚女先啦 講到依家都唔敢放圖 邊撚個先係keyboard狗?

我冇呢度你地咁自卑 有咩野都要話全世界知 再講 我同你地3唔識7 你邊位呀

你又邊位呀 以為自己好撚high class全世界圍住你轉唔同意你就要屌人老母覺得人地低你一等咩廢人
Btw都係果句啦屌你老母唔好以為好撚串得啦 講撚埋啲歪理出黎都係等比人當笑話咁睇架咋
雖然你仲存在係依個世界都已經係笑話
之前d絲打俾人圍屌就潛
樓主留到而家算幾勁

我有道理 驚條撚呀

自己覺得岩就係道理
其實大家有無思考過,唔係樓主既錯
係佢老豆老母既錯
無家教到咁

你老豆老母生左你就真係唔知做錯左啲咩啦
識揀一定揀連登仔做男朋友
Bfbb i love you

小心比樓主批鬥
係佢老豆老母既錯
無家教到咁

下 所以咪屌佢老母囉 咁樣屌人老母就叫有道理喇
咪撚好似啲人咁唔撚同意佢串佢兩句就屌人老母 真係笑撚死人 連碌撚都攞唔到出黎仲係度串柒柒 找唔找得起條數呀仲學人屌我老母
之前d絲打俾人圍屌就潛
樓主留到而家算幾勁

我有道理 驚條撚呀

應該係高學歷好串個d八婆

相信稍為有學識既人都會同意我講既野
係佢老豆老母既錯
無家教到咁

終於有人講
除左無家教外d價值觀都好扭曲

仲有講開家教
你地記得唔好生仔呀
你地啲咁既思維真係會害左啲仔女
好似你咁連講粗口既道理都未搞得清楚咪學人係度教訓人啦 依家收手比人笑得無咁甘呀柒頭
識揀一定揀連登仔做男朋友
Bfbb i love you

小心比樓主批鬥

Hi bb 下餐m記我請
樓主會唔會開2

估唔到第一次開post就咁大回響 聽日繼續 返工早d抖大家,歡迎聽日繼續屌尻我
係佢老豆老母既錯
無家教到咁

終於有人講
除左無家教外d價值觀都好扭曲

仲有講開家教
你地記得唔好生仔呀
你地啲咁既思維真係會害左啲仔女

原來教仔女拜金係好事
其中一個高登仔唔肯為你付出唔錫你你就否定曬所有連/高登仔
其實你冇錢咩?
做咩對男朋友要AA制咁大反應
佢要扑野你咪唔好俾佢扑囉
唔通佢強姦你?

宜家好明顯係你同你個ex唔夾
之後走黎屌鳩所有連登仔
各取所需
你又唔俾人屌,又想人地幫你俾錢
你滿足唔到佢,佢做乜要滿足你
通常物以類聚
AA制 係介意個少少錢ge話點結婚過人世
申利:食貴野我請哂
其實請女仔食飯只係其中一樣表現到錫女仔同有風度既野啫 餐餐男仔出又唔好 女仔都要attempt去請佢/表達感激 識錫住男朋友荷包 會唔好意思 男仔亦唔係齋出錢就得 唔係叫雞援交丫嘛
但如果男方成日死都唔肯請 或者請左一餐半餐 就覺得自己好威威 就真係好恐怖 咁姑寒既男仔要唔要得過自己諗下 (有時啲姑寒男仔可能係為更好既將來打算 不能一竹竿打翻一船人)
所有野都係見微知著 請食飯只係其中一項 如果男方冇錢 都有好多其他野表現到愛錫女朋友 要個女仔自己感受下 究竟對方愛錫我多啲 定錫自己多啲
有啲女仔拍拖 做左老婆 成日要吞聲忍氣 甚至大左肚都要服侍返係屋企打機既老公 真係唔好問點解自己過得咁苦

高質
其實樓主同絲打分享中伏經歷叫大家小心
有d女定唔知男扮女入黎聲稱自己條仔係true love唔講錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞