(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
正評
真心覺得高登好撚多痴線佬
不過其實佢地可能講笑啫
我識人上高登都會講呢啲野
但現實佢好錫自己女朋友

依個又係on99
又係到以偏概全 你撞到個on9仔 就覺得其他人都有機會係 心諗做乜鳩

你就戇鳩鳩
我咪講咗唔代表全部都係咁
我只係分享緊
但見過鬼怕黑

你第二句已經講撚到明你覺得其他高登仔都係咁啦
補番句唔係話大部分高登仔係咁就以為冇事

我無補 頭幾句已講咗

我個意思係話你打完第2句
係下面補番句呀

是但啦
但真心想分享吓個別例子
係我錯 sorry 巴絲
屌細力啲 我講嘢1999

我只係想帶出成個論壇 樹大有枯枝
唔駛因為一個on9仔就潛意識幫其他人定型
話唔定第時你老公都係高登仔。上左十幾廿年果啲黎

咁仲好啦
有共同話題
如果唔over 應該都會幾開心
係開post會畀老公知

其實上就好多人都有上
不過好多真人都好正常
over果啲 講真
學你話齋第一次接觸都feel到啦
咁大個人都咁on99 上晒腦既話
依啲傻仔抵佢一世冇女
同意
ex係高登仔
雖然一向AA我都覺得冇問題
但係聖誕節啊除夕呢d日子俾少少心機同我過都好啊
重要節日寧願留喺屋企打機都唔同我慶祝
叫佢最少送禮物俾我 幫佢諗埋我要公仔
佢都重要送一堆莫名奇妙既野俾我
最奇怪既係我收過耳機膠塞 (用咗1年iphone原裝耳機)

一放長假期就2個禮拜都可以留喺屋企唔見
打機又唔肯同我打 死都要自己一個沖rank
同佢講陪下我 佢陪1,2日又變翻之前咁打足全日機
r佢講陣電話 傾咗5分鐘就話耳仔熱要cut線

前個排真係忍唔到同佢提出分手
佢話ok 但想我今個禮拜六俾多次機會佢
唉...我都唔知想點

好心你痴埋個on9仔到
就唔好上黎怪鳩高/連登啦柒頭
"約會專家解釋約會時男生是否該幫女生付錢"
http://forgetfulbc.blogspot.com/2016/06/date.html

拍拖就要照顧你所有?唔係呀麻?
咁未結婚你又肯唔肯同我生仔先呀?
一隻懶高竇死臭雞 一個孤寒柒毒撚 講完
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

咁女仔間唔中比下我覺得應該既

你第二句已經講撚到明你覺得其他高登仔都係咁啦
補番句唔係話大部分高登仔係咁就以為冇事

我無補 頭幾句已講咗

我個意思係話你打完第2句
係下面補番句呀

是但啦
但真心想分享吓個別例子
係我錯 sorry 巴絲
屌細力啲 我講嘢1999

我只係想帶出成個論壇 樹大有枯枝
唔駛因為一個on9仔就潛意識幫其他人定型
話唔定第時你老公都係高登仔。上左十幾廿年果啲黎

咁仲好啦
有共同話題
如果唔over 應該都會幾開心
係開post會畀老公知

其實上就好多人都有上
不過好多真人都好正常
over果啲 講真
學你話齋第一次接觸都feel到啦
咁大個人都咁on99 上晒腦既話
依啲傻仔抵佢一世冇女

但我身邊無人上
無話題
男朋友都唔上
佢平時打機會改嘅名咪夜來風雨聲
我知佢唔上先拎嚟用
點知有日 佢無啦啦行埋嚟
畀咗張cap圖我睇 係我喺連登其中一個post嘅留言
佢話朋友畀佢 佢啲朋友以為係佢
所以先send畀佢問係唔係佢
佢知我有上 但唔知咩名
我望住張cap圖幾秒 >>>
之後講句唔識
支持樓主

不過我想講連登仔好多都係網上就做痴線佬,offline左之後係正常人,我諗係你ex先咁on9痴線到現實都係咁 所以可以唔洗一碌鳩打一船人

利申:非巴
Agger agger
瞓醒未呀
同意
ex係高登仔

唉...我都唔知想點

佢只係會上高登既人
但佢既行為同高登有咩關連

識我啦

你好
得啦 識咗啦

死仔包咁串 高質高登仔呀我

屌你老母閪 死撚開啦你 低質垃圾厹

以前高登仔唔敢講自己有上
宜家個個都hihi 向左走向右走

將依啲垃圾filter掛係口真係終極on9仔先做得出

啲MK仔覺得好型好與別不同㗎
同意
ex係高登仔

唉...我都唔知想點

咁係條仔on99唔識珍惜

識我啦

你好
得啦 識咗啦

死仔包咁串 高質高登仔呀我

屌你老母閪 死撚開啦你 低質垃圾厹

以前高登仔唔敢講自己有上
宜家個個都hihi 向左走向右走

將依啲垃圾filter掛係口真係終極on9仔先做得出

我屌你老母咪屌你老母囉
Hi乜撚嘢auntie 呀
講句粗口都打冷鎮就唔好學人講
又要講又要扮
正一又要威又要戴頭盔
我試過咁屌個fd
同意
ex係高登仔

唉...我都唔知想點

佢只係會上高登既人
但佢既行為同高登有咩關連

講漏咗 佢都係個d日撚日話自己有30cm高登仔
成日講野都混入d高登用語既人
好贊同樓主
而家啲男仔愈黎愈小家,同高登仔拍過拖,完全唔敢拖出去見fd,比人知道同佢aa制,係勁無面子。好似係貼左個系比佢屌,但佢完全冇付出咁,飛撚左
唔講錢既話,啲高登仔連風度都冇,去食飯唔會識比女仔坐去梳化位,行路唔會話讓比女仔行先。講真呢啲風度我淨係會係啲呀叔身上先會見到。
痴撚線 點解唔可以AA制 食屎啦臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞