(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
出post搏俾人屌
咁係你揀錯者,上開高/連登都知一早變左mk / 公廁搵食地方
個個扮撚晒毒撚毒絲黎溝仔溝女
仲想係到搵乖乖仔?發鳩夢啦
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾
港女真係無撚敵

對自己有好處嘅時候就
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
以為高登仔應該幾乖 唔花心又有安全感
但係後來發現佢係呢度識埋好多女仔
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深
令到自己已經唔係好想再拍拖

絲打 飛撚左佢啦 為呢啲人傷心唔值得

樓主 其實攤左牌算係分手
但佢最近又係咁挽留咁
我又係好心軟個d
好似自己攞黎衰咁
所以好欣賞絲打你

唔好心軟呀 有第一次就會有第二次
下個會更好

不用分那麼細

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

你都知要付出咩 比少少錢係到叫春,同港女講logic
港女真係無撚敵

對自己有好處嘅時候就話男女平等
到自己要付出嘅時候就話男人要有風度

不用分那麼細

而家係你想溝人呀屌 你明唔明架姐

不用分那麼細

Oh 姐係你都認男女拍拖係利益關係啦? 咁男方要扑野個陣你係咪自動打開個閪呀?
樓主100%係臭西
睇到第一句入鄉隨尻俗都知你份人戇撚鳩鳩咁,以為自己講得好型

不用分那麼細

拍左拖仲溝乜啊,有病入青山

咁你有乜撚野高見呀屌你老母
女人冇60歲都唔好俾飽飯佢食
係唔係條仔肯比錢就乜都可以做?
樓主將自己物化
見到都覺得

不用分那麼細

咁你拍拖黎做乜9? 睇見邊間餐廳想食叫條仔比錢book位? 大時大節送禮送花? 咁男方要扑野中出你就咪咁多聲氣啦咁

咁你有乜撚野高見呀屌你老母

乜撚野叫入鄉隨尻俗呀屌你老母
係唔係條仔肯比錢就乜都可以做?
樓主將自己物化
見到都覺得

成日見女權話唔好將自己物化 轉個頭見到依個post都笑撚左
鄉土文?
睇咗成分鐘先睇到你問我答
但我有預感你將會被屌

吉野妹
以前就冇所謂,出唔出名嗰班都識到好多高質user
而家就真係算鳩掃把啦

利申:老屎忽
老老實實,如果你唔識揀男人,去邊度搵都一樣

未一齊之前好撚大方 一齊左之後就露出真面目 咪即飛

一世都幫妳比錢
拍拖=要讓妳過世
挑 成篇野核心咪又係錢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞