(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike

俾人屌然後交換商品同服務 , 你當自己係雞?
要男人禮讓等於固化女性被視為弱者既父權觀念
食屎啦你

無話當自己係雞 只不過係想屌鳩你地班連登仔 又要溝女又要AA 有咁撚著數?正係識打住男女平等既旗號唔肯出錢 講到尾咪又係姑撚寒 男同女之間不嬲無平等 男人比錢係應份 正如女人生仔都係應份一撚樣

AA係好撚正常,你未結婚就要人比晒錢,老撚奉啊依家?係咪已經當自己係臭雞姐?

女人們!一句!
男人要AA,永世唔好再見

女人們屌你老母你依到冇人埋你堆呀傻閪

俾人屌然後交換商品同服務 , 你當自己係雞?
要男人禮讓等於固化女性被視為弱者既父權觀念
食屎啦你

無話當自己係雞 只不過係想屌鳩你地班連登仔 又要溝女又要AA 有咁撚著數?正係識打住男女平等既旗號唔肯出錢 講到尾咪又係姑撚寒 男同女之間不嬲無平等 男人比錢係應份 正如女人生仔都係應份一撚樣

AA係好撚正常,你未結婚就要人比晒錢,老撚奉啊依家?係咪已經當自己係臭雞姐?

女人們!一句!
男人要AA,永世唔好再見

死臭雞
樓主 你同你ex扑一次 係咪問佢收番一次錢

係既話樓主pm個價比我

順手報埋
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

做雞啱晒佢呀 逐次計 冇蝕抵
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

英文名K字頭?
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

英文名K字頭?

乜鳩
唔同人有唔同性格
高登仔只係一個群族而唔係一個人
我女朋友成日都話點解你哋高登仔又要處女做老婆又要中出即飛
女人去玩就係雞係公廁
男人就可以叫雞
我一直都答佢
高登有唔同人
唔同人有唔同觀點
唔可以用「你哋高登仔」來一概而論

原來高登都有清泉,用你地高登仔係以偏概全啲既,不過主要想屌班處女論日撚日話女人係雞嗰班人
我相信唔係你
連登好撚痴線,咁既post 有55個正評

D人以為佢大波靚女咪like
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我

又一個死港女,big4一定搵到個更好

邊忽港啊又
唔同人有唔同性格
女人去玩就係雞係公廁
男人就可以叫雞
我一直都答佢
高登有唔同人
唔同人有唔同觀點

原來高登都有清泉,用你地高登仔係以偏概全啲既,不過主要想屌班處女論日撚日話女人係雞嗰班人
我相信唔係你

屌你老母閪依家縮沙呀?又縮細範圍黎屌呀?我屌你老母選擇性失明呀臭閪港女

唔知點解咁都有正評
唔知係真心/假膠,真心的話係大家價值觀唔同,唔啱咪分開。

篇野我惟一認同係如果想要SP但又想個老婆係處係幾妙想天開。

其他POINT,基本上係一個吊高黎賣想要回報但又唔想付出(或者以為自己高人一等)的女人想法(唔用港女係唔想以偏概全)

完全認同價值觀唔啱要分開,開po就係想教啲睇連登既女仔要識保護自己
有啲rules千古不變的,女仔唔好再感性發作天真了
唔同人有唔同性格
女人去玩就係雞係公廁
男人就可以叫雞
我一直都答佢
高登有唔同人
唔同人有唔同觀點

因為大部分高登仔都係咁
不過都有少數高登仔係正常既
樓主你又話個ex下下都要AA 好計較 唔好搵呢d人做男朋友 咁你又話溝女唔使付出代價 要請食飯 咁你自己都係計較緊啦 自打嘴巴?痛唔撚痛啊? 得罪問句 你個閪鑲金架? 你咁撚八婆計較格係仔都唔撚會對你真心祝你搵到更既男朋友
其實如果你係值得
點會食飯果幾百蚊都唔豪俾你呀
根本你自己俾唔倒信心你個ex

唔知點解咁都有正評

咪就係
同你拍拖要老奉比錢 你不如直接d去做雞 賣你塊臭西啦
你話你係大波靚女 我就真係唔撚信喇
覺得你自己咁有本錢既就死去溝過個你ideal既男人啦 大前提係人地睇得起你 肯同你一齊喎
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務

喺呢度順便想教精吓啲睇連登既女仔,呢位巴打舉既例子好現實,作為女仔應該點

1 大家搵一樣
喺戀愛既世界每個人都應該搵比自己好既對象,不論男女,如果佢連食飯比錢呢啲細數都比唔出,佢有咩好?有人話性格相處感情唔可以咁計,但呢啲個女仔都一樣付出,咁點解唔搵個咁好?
絲打覺得唔應該講錢冇所謂,您人大左仲要同男友aa您自己諗

2男友搵得多啲
正常拍拖應該就係

3少過您
您影衰女人,您捱得苦,唔代表您要捱苦

拍拖要講愛講感覺,但仲有得揀時唔該醒吓揀個好,你蝕底唔緊要,您仲養多個自大高登仔為害人世就係女人都唔幫你

屌你老母你去做平機會主席啦
記得登成版報紙講明拍拖規矩

拍過拖都知愛情係有pattern,唔係完全rules,只係教精女仔唔好再傻
唔知係真心/假膠,真心的話係大家價值觀唔同,唔啱咪分開。

篇野我惟一認同係如果想要SP但又想個老婆係處係幾妙想天開。

其他POINT,基本上係一個吊高黎賣想要回報但又唔想付出(或者以為自己高人一等)的女人想法(唔用港女係唔想以偏概全)

完全認同價值觀唔啱要分開,開po就係想教啲睇連登既女仔要識保護自己
有啲rules千古不變的,女仔唔好再感性發作天真了

屌你老母閪你教識人好撚叻好撚威呀 拎撚埋你D歪理死番去做雞啦仆街
唔同人有唔同性格
女人去玩就係雞係公廁
男人就可以叫雞
我一直都答佢
高登有唔同人
唔同人有唔同觀點

因為大部分高登仔都係咁
不過都有少數高登仔係正常既

你又知大部分都係咁?你全部同佢相處過啦
冇腦臭西
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務

喺呢度順便想教精吓啲睇連登既女仔,呢位巴打舉既例子好現實,作為女仔應該點

1 大家搵一樣
喺戀愛既世界每個人都應該搵比自己好既對象,不論男女,如果佢連食飯比錢呢啲細數都比唔出,佢有咩好?有人話性格相處感情唔可以咁計,但呢啲個女仔都一樣付出,咁點解唔搵個咁好?
絲打覺得唔應該講錢冇所謂,您人大左仲要同男友aa您自己諗

2男友搵得多啲
正常拍拖應該就係

3少過您
您影衰女人,您捱得苦,唔代表您要捱苦

拍拖要講愛講感覺,但仲有得揀時唔該醒吓揀個好,你蝕底唔緊要,您仲養多個自大高登仔為害人世就係女人都唔幫你

痴撚線咩理論黎 正常拍拖應該男友搵得多D?用錢黎衡量一段感情已經錯撚哂啦,正常拍拖應該係男女都喜歡對方先叫正常lo
支持

可以分享吓睇法
查實妳咁討厭AA
不如妳畀少$1
咁計落始終男人付出比妳多 ($1)
圍返埋成年都有幾百蚊
咁樣心理上會唔會好過d
留名睇世界大戰!!絲打好波

我屌你老母喇又食又拎,唔想付出就想拎著數,雞都要俾人插到飛起先有錢收喇!

你呀!三萬蚊過夜呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞