(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
未見過人做雞 物化自己可以咁大聲同人講
影衰連登絲打

呢d就係我文中所講既智障絲打 出現了

做乜唔覆我呀 駁唔到呀柒頭?
影衰連登絲打

紅名就一定係絲打咩 死傻西
影衰連登絲打

屌佢老母樓主真係柒撚到仆街重想柒到幾時
負皮不解釋
我同我ex一齊從來都無aa過
一係我請一係佢請
佢搵三皮幾我係學生妹
所以佢多數都唔俾我請、買野比佢
但我見到有野啱就買
佢想要既野我會盡量滿足佢
佢都係
不過最後佢咪又係扮單身媾女分手

所以話係咪aa根本唔係重點
你係愛佢根本唔會計較(男女都係)
根本唔會諗a唔aa

再講
睇到樓主男朋友係又話港女
唔係又話港女
又要羨慕人地有sp
又要第日個老婆係處女
又要同人扑野
一個咁樣既人我唔覺得要同佢客氣喎

仲有成日見有人話係處肯俾佢扑一定娶佢
咁點解唔即刻簽紙再扑呢

最後我想講既係
正常人唔會介意人地身分地位
如果要介意、姐係要180有錢或者大波靚女
都係睇下自己咩料同自己俾到d咩對方囉
好多人講到最後咪又係睇外表既野
依d咪自私囉
影衰連登絲打

真係好撚蠢 佢老母生撚埋d on9
藍字絲 紅字巴
識唔撚識啊樓主
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

樓主幾有趣既邏輯
有趣到不能理解

樓主唔寫ID影相自貼, 好難有人信
但係竟然有咁多正評, 真係望唔透
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我

你做雞就做雞啦,老細送

收皮啦 我幫佢咁撚多日日OT 佢見我咁辛苦同有時見客要先買俾我
乜撚野都做雞呀? 你條女就做雞
以後老細俾乜撚野你你都唔好收囉
佢以公司名義買俾我 個個同事都知,大家收唔同野有乜撚野問題

依到都咁撚多ON9仔

條友港女前港女後咁叫係咪cls
十足十d on9日日掛住d術語係口邊覺得自己好撚潮
大家興趣唔岩咪食完一次就算 兜口兜面鬧人港女係撚咪on9
影衰連登絲打

依家又話咩搵個好既先係真女人 第時老左俾人飛左又話呢個世界無好男人 呢d咪港女格臭雞囉
屌你老母做雞都可以咁撚大聲 時代唔同晒
老實講句你ex都算幾on9
不過你又真係拜金港女喎樓主
影衰連登絲打

傻西 我e cup又生得靚就一定要好似你咁做雞?
影衰連登絲打

咁你又知我係? btw 真絲
影衰連登絲打

依家又話咩搵個好既先係真女人 第時老左俾人飛左又話呢個世界無好男人 呢d咪港女格臭雞囉

其他女人臭唔臭我唔知
但樓主依啲傻閪一定臭撚到爛
女仔們,我求你拍拖真係要用用腦,我講既野可能係偏激左啲,請唔好懷疑我既真心,其實唔係當男人係敵人,但真係呢個世界唔係有愛就得,上網研究吓點拍拖係要的

求你地真係唔好再愛情至上,會累死你

http://www.lungchuntin.com/blog/愛情就這麼簡單-第一次約會男方要-aa-必然是黑心男/

個blog好到肉,其實仲有好多其他值得睇的
[size=6]絲打!係時候長大喇![/size=6]

又係個d話錄

唔係港女語錄,本人覺得都好on9
但係我講嘅野係一個男人應該做嘅嘢
影衰連登絲打

傻西 我e cup又生得靚就一定要好似你咁做雞?

我男朋友錫到我燶但我唔會當係奉旨囉
訓撚醒未啊豬西 扮上菜
正評數量=絲打數量

利申 真絲
影衰連登絲打

屌你老母夠膽覆我未啊 選擇性失明啊臭閪 定係生性病生撚到隻眼盲撚埋

條臭閪係咁 比人屌就唔撚覆/block鳩人
正閪女人
樓主係教緊咁多位絲打 千其唔好做雞 就算做雞都好 都要提高黎賣 有屌都唔俾人屌 記得要白飲白食 因為你地有青春 要靠青春搵水魚 請你食飯飲野買野買車買樓 就係因為你地班絲打咁撚蠢 唔識學樓主咁on9 所以先有窮女人同樓主咁撚蠢既女人出現

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你傻唔好叫其他女仔同你一齊傻,女仔們唔好咁天真

我屌你老母呀你就傻西
人妻仲要繼續同老公計較呢樣個樣?
臭雞!!!!
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

覆我未呀臭閪 咪撚扮睇唔到

你想我覆咩

你好,巴打
影衰連登絲打

傻閪 唔駛講都知你臭閪啦
影衰連登絲打

你自己講到明你自己女人 點會唔撚知? 你當人on9?
上面你話女人應該搵個更好既 咁男人係咪都係先?你話女人到30歲後開始無市場 付出左青春 男人俾晒係應份既 得!無問題架 到你老左人老珠黃既時候你老公出去搵個更好身材更靚既都係應份架

你講得絕對冇錯,所以女人就係要搵一個專一得來,經濟都唔差嘅男人就係我想講嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞