(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike

其實一齊一段時間 對呢方面就有共識咖啦
個個人相處方式都唔同
但下下老馮要人比錢真心好唔要得

佢最好笑係用錢嚟做衡量點,講到自己老馮唔洗出錢,男人生落嚟同佢一齊就係要幫佢俾錢咁。

無諗過呢個世界會有d咁自私既人
永遠都係自己著數行先

愛情根本唔可以咁自私,係要諗埋人哋架囉,佢成廿幾歲人都仲唔明。真心佢前度話佢敗金真係無錯。

我男朋友話 佢ex屌屌下發現佢唔值呢個價
所以要求aa 屌笑死我

好撚扑街 即係一開始當左請食飯扑野係交易啫

btw 我係現實生活入面只係聽過兩次有人話其他女仔係雞
第一次係個女仔講
話d大陸妹整晒容黎溝仔係雞
我覺得話唔定人地生得醜樣 想del呢個缺憾搵真愛啫
第二次係我男朋友 我即刻屌柒佢 叫佢話女人點點點之前諗下自己屋企d女性先

利申 藍絲 以為呢個post主要係高登仔車輪戰樓主,點知咁多女人

唔係好多既
主要係果條娜米寶寶者
呢度最撚on9 果個就係佢 仲衰過班仔 救命 佢真係無撚得救

你比咁多人屌都唔反省下
或者你可以去其他forum取下暖既
其實點解愛情變到係一種“交易”
我買你賣咁

真心鍾意對方,根本唔會介意邊個比錢
錢係需要,但唔係評價對方既標準

拍拖到婚姻,錢係重要既生活條件,但係除左錢,真係冇其他野重要喇咩

當你情緒低落既時候,你想要既,係一個關心,一個擁抱,一個肯花時間聽你呻既對象,定係一條幾千/幾萬蚊既頸鏈?

無話過錢=everything
只係對於某啲男人連經濟上都唔肯付出 喺度用埋哂啲男女平等既廢話黎做藉口覺得好想嘔者

點解男人一定要係經濟上付出“全部”先
我都覺開口要女人比錢係有啲cheap,但唔係次次都要男人比“全部”嫁?
我相信好多男人唔介意幫女人比,但係要睇女人有冇心,有心既,見男人唔係好夠錢用(例如糧尾),都可以主動比少少,有時男人可能講句唔駛,但已經對女人加哂分。
刻意要男人比哂,我覺得其實好唔尊重一段關係,冇男人想做長期飯票,好似比人搵笨咁

當然我以男人角度講,亦唔想以偏概全
不如講下點解要俾錢溝你
你憑咩搵個條件好嘅做你男朋友

要fing錢我叫雞唔好?起碼我話屌屎眼就屌屎眼

不如你講下連餐飯都唔比 點解要受你溝?

你咪唔好受囉 呢個世界又唔係得你一條女

你咪慢慢等個啱心水嘅男人

不過我話你知 你同隻雞無咩分別

分別係俾現金定俾食物

我一直屌緊既咪你呢d 度縮又小家既連登仔囉

唔俾錢你隻臭雞就係度縮又小家

同你講,我女朋友由第一日開始次次出街食都堅持AA 唔俾我請

唔係個個好似你咁濕鳩同小家
臭雞

ps 我一個人已經過到壓測供樓再加車出車入都唔駛佢出錢,收皮啦臭雞
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

因為我真係估唔撚到連登絲打仲on9過班巴打
特別係果個 娜米寶寶
聲稱自己有外在條件又有大把錢唔洗男友比果個
FF小陣啦屌你老母 身邊所有靚女有錢女無一個會好似佢咁
屌鳩人唔肯aa就係雞 你搵唔撚到有人肯請你咋掛

sorry 唔係唔肯aa就係雞
係你用錢黎定義一個人肯唔肯付出
呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖
我用身邊朋友做例子 你又作d出黎

如果我要執你口水味就會認同你講既野啦傻閪
全世界得你有靚女有錢frd? 其他人唔可以有架?
你以為自己係邊撚個呀
仲有 用錢黎定義佢肯唔肯付出有咩問題
男人要女人AA咪又係用錢黎定義女人肯唔肯付出
你有無logic架on撚鳩
首先樓主你搵幾多佢搵幾多先
如果佢係好明顯搵多過你, 又係佢約你去街乜乜乜
我覺得男方係有責任比多d or比哂

如果你同佢都搵差唔多, 而佢又主動追你, 約你去邊
我覺得一開頭男方出錢好正常
到拍左拖耐左, 其實就應該互相輪流分擔下洗費
當然男方正路可以多少少, 而女方既態度亦應該要樂於協助男朋友, 咁先係健康既關係

不過你條ex又真係好撚肉酸, 由頭到尾都係諗住AA
好撚丟男人架, 無錢真心唔好學人溝女, 係溝既階段都唔肯比錢, 日後只會更mean更垃圾
利申從來一開始都唔會比女方駛錢, 多數女方後期都會主動話比番錢

留名等睇比呢班垃圾男話我護主厹

其實你現實係咪一個失敗女人 無高質男人要 於是妒忌身邊啲女仔frd搵到有風度既男人 先會係咁上黎屌鳩佢地係雞?

唔夠人講又要作故仔啦 好可憐

因為身邊所有靚女有錢女都唔會好似你咁撚on9

好明顯你身邊唔會有d咁既人
低下階層唔會接觸到 唔洗9up喇

你呢啲現實失敗既人咪繼續係網上威威囉
無樣無波無錢又搵唔到好男人又真係幾撚慘既 唔洗9 up啦你都

你唔洗形容自己喇
一個人係屬於咩階層 唔洗下下睇銀行結餘 睇住邊
睇談吐同態度已經睇得出
你可以繼續柒落去咖喇

算啦 同呢d 咁既智力水平既人溝通無意思 因為佢根本都唔明你講乜 覆又覆埋第二樣唔撚關事既野係度作故仔誣蔑人而又無任何事實根據

睇佢講野談吐 諗野邏輯 都知跟本大家個思考水平完全唔同

完全無辦法有效咁溝通

根本佢自己都唔知自己講緊啲乜
話題除左錢都仲係錢

唔係既
作故仔都幾叻
優點黎
AA係我請你睇戲
你請我食飯
咁樣樣咪唔肉酸
問你幾撚時死呀屌你老母臭閪 仲係度避避避
當睇唔撚到?

你又幾撚時爛鳩死呀屌你老母
不如講下點解要俾錢溝你
你憑咩搵個條件好嘅做你男朋友

要fing錢我叫雞唔好?起碼我話屌屎眼就屌屎眼

不如你講下連餐飯都唔比 點解要受你溝?

你咪唔好受囉 呢個世界又唔係得你一條女

你咪慢慢等個啱心水嘅男人

不過我話你知 你同隻雞無咩分別

分別係俾現金定俾食物

我一直屌緊既咪你呢d 度縮又小家既連登仔囉

唔俾錢你隻臭雞就係度縮又小家

同你講,我女朋友由第一日開始次次出街食都堅持AA 唔俾我請

唔係個個好似你咁濕鳩同小家
臭雞

ps 我一個人已經過到壓測供樓再加車出車入都唔駛佢出錢,收皮啦臭雞

同另一個驚死人唔知自己有錢既一撚樣 你地係咪真係咁自卑姐?ok, 你有錢都慳果一百幾十飯錢 唔撚係呀 女朋友話唔洗你就真係唔比
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

因為我真係估唔撚到連登絲打仲on9過班巴打
特別係果個 娜米寶寶
聲稱自己有外在條件又有大把錢唔洗男友比果個
FF小陣啦屌你老母 身邊所有靚女有錢女無一個會好似佢咁
屌鳩人唔肯aa就係雞 你搵唔撚到有人肯請你咋掛

sorry 唔係唔肯aa就係雞
係你用錢黎定義一個人肯唔肯付出
呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖
我用身邊朋友做例子 你又作d出黎

如果我要執你口水味就會認同你講既野啦傻閪
全世界得你有靚女有錢frd? 其他人唔可以有架?
你以為自己係邊撚個呀
仲有 用錢黎定義佢肯唔肯付出有咩問題
男人要女人AA咪又係用錢黎定義女人肯唔肯付出
你有無logic架on撚鳩

講緊你執我口水尾 老作一樣例子黎反駁我呀
唔係得我可以有咁既朋友 只係從你既談吐同態度
反映你既階層你既圈子唔會有呢種人出現囉
係你眼中用錢黎定義可能無問題既
因為你既感情只需要有錢就能夠維繫
正常人既感情唔會只係得錢囉
而且 男人要女人aa 如果唔係因為窮
會唔會係因為覺得你唔值得人地付出呀
其實樓主同d婚姻失敗之後係度鬧男人既潑婦有乜分別
講到aa制係老奉咁 aa完先肯比你屌 我不如去叫雞好過
男女平等你咪又係淨係想要做男人既時候有既好處
如果我女朋友好似你咁 真係可以即飛
其實咁多位好絲打都唔洗再覆佢喇
佢都係選擇性回覆,追住同為女人既妳地黎屌
網上兇狠有咩用,現實邊個過得幸福?
邊個既ex連想屌自己個閪都唔想出錢
邊個物化自己,自身係咩質素先會睇中咁既男人
都唔會改變得到,事實擺係眼前
樓主將自己既感情事放上黎依度
只係換黎一眾巴絲既恥笑,何其幼稚

佢自己都接受唔到自己係loser
無辦法
見到樓主成日講溝女
如果你同咗人一齊就唔應該用溝女既概念睇人
拍緊拖就無謂下下計到盡啦
大家分擔下咪得囉
好想用我碌大鳩懲罰吓樓主
佢一定爽到嗌救命
再口爆埋佢
頂瓜瓜
就1001
係呢度我祝樓主長命百歲 百病纏身
連生貴子 三年抱兩 全部智障

恭喜恭喜

你呢啲廢柴淨係識喺度咒鳩人只係會突顯你有幾咁on9 咋
就1001

恭喜恭喜

仲有條仔搵到個大波啲又靚啲嘅女仔之後中出即飛樓豬
就1001

恭喜恭喜

有錢仔唔會中出即飛
拿屎上身咩
其實咁多位好絲打都唔洗再覆佢喇
佢都係選擇性回覆,追住同為女人既妳地黎屌
網上兇狠有咩用,現實邊個過得幸福?
邊個既ex連想屌自己個閪都唔想出錢
邊個物化自己,自身係咩質素先會睇中咁既男人
都唔會改變得到,事實擺係眼前
樓主將自己既感情事放上黎依度
只係換黎一眾巴絲既恥笑,何其幼稚

佢自己都接受唔到自己係loser
無辦法

佢以為個個都好似佢咁要求男人俾錢

事實上大把女仔都唔係咁嘅心態
就1001

恭喜恭喜

你呢啲廢柴淨係識喺度咒鳩人只係會突顯你有幾咁on9 咋

你開口埋口都講錢咪一樣咁戇鳩
就1001

恭喜恭喜

有錢仔唔會中出即飛
拿屎上身咩

why not
就1001

恭喜恭喜

有錢仔唔會中出即飛
拿屎上身咩

why not

等人地大住個肚返黎拎多自己一筆咩
筆錢捐左佢好過啦
見到樓主成日講溝女
如果你同咗人一齊就唔應該用溝女既概念睇人
拍緊拖就無謂下下計到盡啦
大家分擔下咪得囉

冇錯 不過樓主一定會屌柒你
問你幾撚時死呀屌你老母臭閪 仲係度避避避
當睇唔撚到?

你又幾撚時爛鳩死呀屌你老母

爛鳩都唔撚屌你啲臭化閪啦柒撚頭
屌你老母仲以為自己好撚威威?比人笑柒緊你都唔知呀社會垃圾 連自己咩皮都未搞清楚就係度吠吠吠 洗唔洗幫你帶番個狗口罩?
Btw有撚先好學人屌我老母啦廢人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞