(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
老老實實,如果你唔識揀男人,去邊度搵都一樣

未一齊之前好撚大方 一齊左之後就露出真面目 咪即飛
你唔想AA制 咁作想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

too long
係你啲ex入面,高登仔有幾多分?

得一個ex係高登仔 負分
挑 成篇野核心咪又係錢
你唔想AA制 咁想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

岩聽呀ching btw幫你改埋

唔該巴打 唔小心打錯左

女人最恐怖唔係唔理性 而係當佢地以為自己好理性個陣
咁你係咪大波靚女先
Pmed
你咁八婆格係得高登仔先會追你
係你啲ex入面,高登仔有幾多分?

得一個ex係高登仔 負分

咁多個ex入面,高登仔係咪排最尾?
無男女平等 咁恢復返男權主意你肯唔肯
Eg. 男人講野女人唔好出聲
好心啦 係男女平等既世界拎完著數 然後又話呢個世界無男女平等
唔好話你唔覺係香所謂男女平等社會自己無得益
淨係話學校收生 因為男女平等 你都贏在起跑線

你根本只係個bitch

利申支持男女平等
你唔想AA制 咁想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

岩聽呀ching btw幫你改埋

唔該巴打 唔小心打錯左

女人最恐怖唔係唔理性 而係當佢地以為自己好理性個陣

但連登仔係又要條女比佢屌又要AA 喎
咁又點計呀柒頭
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
以為高登仔應該幾乖 唔花心又有安全感
但係後來發現佢係呢度識埋好多女仔
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深
令到自己已經唔係好想再拍拖
咁你係咪大波靚女先

係 不過我呢篇文係想講 好心你地唔好咁撚cheap 話咩男女平等要同條女AA
你大波靚女
佢180 會考30分

你同佢食飯 咁點解要佢俾錢唔可以AA?
你俾左大波佢
佢俾左180你
你對波值錢過180 所以佢要請你食飯?
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
以為高登仔應該幾乖 唔花心又有安全感
但係後來發現佢係呢度識埋好多女仔
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深
令到自己已經唔係好想再拍拖

估唔到有同路人
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

你讀多幾年書先係到開戰啦
依家港女要求男方出街洗費比晒錢 著數拎晒
然後又大叫男女平等 睇見都想嘔
老老實實,如果你唔識揀男人,去邊度搵都一樣

未一齊之前好撚大方 一齊左之後就露出真面目 咪即飛

出面一樣大把哩種人,你以為唔上高登果d就無你講既缺點?
今次你唔識睇人,你可以發洩落高登
下次你再揀錯,唔通又發洩落全香港?
不如你自己總結下經驗,諗下你所講果d賤男有咩特徵,下次自己識執生,好過係度借題發揮鬧晒全個高登/連登
講得好
我溝女都唔會溝d上高登既女
好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞