(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
我聽過有啲人aa上腦
去開房都要aa
啲無用既男人真係開心死

我哋呢啲上咗岸嘅都係放長雙眼睇下邊個可以笑到最後

無錯
其實我地根本唔洗講d咩 我地一早有齊愛情同麵包
無個d先要嘈

從來我都無同男朋友因為呢啲嘈過,錢我自己唔識搵咩。有陣時唔一定規定要邊個俾,有陣時佢俾有陣時我俾都無所謂,aa都無所謂,最重要都係兩個人一齊個段時光姐。咁計較都唔知做咩。

又一個以AA為榮既智障絲 怪唔得愈黎愈多垃圾男人想不勞而獲

人地係AA 無所謂 唔係以AA 為榮 閱讀理解有問題?就算以AA 為榮 同智障有咩關係 人地唔認同你既價值觀 唔代表人地係智障囉

佢既理解同表達能力...都唔知邊個係智障

其實你現實係咪一個失敗女人 無高質男人要 於是妒忌身邊啲女仔frd搵到有風度既男人 先會係咁上黎屌鳩佢地係雞?

唔夠人講就甲硬搵第二d 野黎屌 好撚小學雞

無錯
無個d先要嘈

從來我都無同男朋友因為呢啲嘈過,錢我自己唔識搵咩。有陣時唔一定規定要邊個俾,有陣時佢俾有陣時我俾都無所謂,aa都無所謂,最重要都係兩個人一齊個段時光姐。咁計較都唔知做咩。

其實一齊一段時間 對呢方面就有共識咖啦
個個人相處方式都唔同
但下下老馮要人比錢真心好唔要得

佢最好笑係用錢嚟做衡量點,講到自己老馮唔洗出錢,男人生落嚟同佢一齊就係要幫佢俾錢咁。

無諗過呢個世界會有d咁自私既人
永遠都係自己著數行先

愛情根本唔可以咁自私,係要諗埋人哋架囉,佢成廿幾歲人都仲唔明。真心佢前度話佢敗金真係無錯。

我男朋友話 佢ex屌屌下發現佢唔值呢個價
所以要求aa 屌笑死我

你條仔原來都係想免費屌西的仆街 建議你飛左佢 你值得更好

個個人相處方式都唔同

佢最好笑係用錢嚟做衡量點,講到自己老馮唔洗出錢,男人生落嚟同佢一齊就係要幫佢俾錢咁。

永遠都係自己著數行先

愛情根本唔可以咁自私,係要諗埋人哋架囉,佢成廿幾歲人都仲唔明。真心佢前度話佢敗金真係無錯。

所以要求aa 屌笑死我

笑死 又作故仔

又一個以AA為榮既智障絲 怪唔得愈黎愈多垃圾男人想不勞而獲

人地係AA 無所謂 唔係以AA 為榮 閱讀理解有問題?就算以AA 為榮 同智障有咩關係 人地唔認同你既價值觀 唔代表人地係智障囉

佢既理解同表達能力...都唔知邊個係智障

其實你現實係咪一個失敗女人 無高質男人要 於是妒忌身邊啲女仔frd搵到有風度既男人 先會係咁上黎屌鳩佢地係雞?

唔夠人講又要作故仔啦 好可憐

因為身邊所有靚女有錢女都唔會好似你咁撚on9

好明顯你身邊唔會有d咁既人
低下階層唔會接觸到 唔洗9up喇
其實點解愛情變到係一種“交易”
我買你賣咁

真心鍾意對方,根本唔會介意邊個比錢
錢係需要,但唔係評價對方既標準

拍拖到婚姻,錢係重要既生活條件,但係除左錢,真係冇其他野重要喇咩

當你情緒低落既時候,你想要既,係一個關心,一個擁抱,一個肯花時間聽你呻既對象,定係一條幾千/幾萬蚊既頸鏈?

無話過錢=everything
只係對於某啲男人連經濟上都唔肯付出 喺度用埋哂啲男女平等既廢話黎做藉口覺得好想嘔者

個個人相處方式都唔同

永遠都係自己著數行先

所以要求aa 屌笑死我

笑死 又作故仔

你寫作能力有問題? 定係失憶 ? 自己講完又唔認 btw 你同你條仔好襯 一個要求過條女 AA 一個唔介意 ! perfect match
其實點解愛情變到係一種“交易”
我買你賣咁

真心鍾意對方,根本唔會介意邊個比錢
錢係需要,但唔係評價對方既標準

拍拖到婚姻,錢係重要既生活條件,但係除左錢,真係冇其他野重要喇咩

當你情緒低落既時候,你想要既,係一個關心,一個擁抱,一個肯花時間聽你呻既對象,定係一條幾千/幾萬蚊既頸鏈?

無話過錢=everything
只係對於某啲男人連經濟上都唔肯付出 喺度用埋哂啲男女平等既廢話黎做藉口覺得好想嘔者

問多句 咁同佢係咪高登仔有咩關係

佢所講既大波靚女咪係佢唯一資產囉 老左俾人飛鳩硬 因為呢個人根本一d 內涵素養都無 一味講錢

圖呢?有無講過佢咩cup

由頭到尾只係聲稱咋頂

聲稱我話有e都得啦

佢話佢大波 靚女 有錢呀

你都係聲稱咋八婆
我好你少少 起碼唔會成日提住/自己主動講
博乜呀想?
人地問我先答而已

huh 你下下提住自己有條件揀呀嘛
事實係你連高登仔都襯唔起

高登仔緊係留番比你呢啲咁有質素既女啦
為你不堪既現實感到可卑
我屌你全家呀樓主
死臭雞
最撚憎啲男人乜柒都幫條女俾哂 正一男人之恥
係真心愛嘅話使鬼用咁多錢嚟收買女人嘅心
咁撚恨男人包你食宿嘅各位臭雞 我建議大家去做雞 會更加方便快捷

永遠都係自己著數行先

所以要求aa 屌笑死我

笑死 又作故仔

你寫作能力有問題? 定係失憶 ? 自己講完又唔認 btw 你同你條仔好襯 一個要求過條女 AA 一個唔介意 ! perfect match

要求過條女AA
屌你張開你對西眼睇清楚啦
係我一開始話其實可以aa 佢唔撚肯呀
真係柒到地陷 搵窿捐啦
一句講哂 抵你搵唔到好男人
一個男人肯比錢你請你食飯 睇戲 之後就可以去屌你
同叫雞有咩分別 臭雞
利伸:我喺女人

一個男人乜野都唔洗付出就屌到你既
你連雞都不如呀垃圾

圖呢?有無講過佢咩cup

由頭到尾只係聲稱咋頂

聲稱我話有e都得啦

佢話佢大波 靚女 有錢呀

你都係聲稱咋八婆
我好你少少 起碼唔會成日提住/自己主動講
博乜呀想?
人地問我先答而已

huh 你下下提住自己有條件揀呀嘛
事實係你連高登仔都襯唔起

高登仔緊係留番比你呢啲咁有質素既女啦
為你不堪既現實感到可卑

我男朋友有上高登但唔係好似你ex咁
因為人以群分 你係咁既人先會識到咁既對象
只係你ex咁岩有上高登

永遠都係自己著數行先

所以要求aa 屌笑死我

笑死 又作故仔

要求過條女AA
真係柒到地陷 搵窿捐啦

唉 咁既男人都要 [/b]睇佢點對ex仲痴埋去 有冇腦架 你都係下一個受害姐咋 放手啦
我聽過有啲人aa上腦
去開房都要aa
啲無用既男人真係開心死

呢啲男人真係唔死都無撚用
如果你靚女大波,對方又矮又柒 ,佢緊係要付出其他啦
但如果 大家樣又唔差,你話你青春值錢,靚仔青春都值錢啦屌多2條女,係咪出得起錢佢可以當你雞,玩夠就飛?
我覺得幫女朋友係無所謂,拍拖唔太計較錢,但你呢d老馮要幫你比埋既思想,好撚唔開胃
利申女朋友好好 有時會請我食飯/入下油咁

所以要求aa 屌笑死我

笑死 又作故仔

要求過條女AA
真係柒到地陷 搵窿捐啦

唉 咁既男人都要 [/b]睇佢點對ex仲痴埋去 有冇腦架 你都係下一個受害姐咋 放手啦

我男朋友係話 你ex屌屌下你發現你唔值呢個價
所以要求aa呀 柒頭 講緊你都唔知
你有無腦咖
唉唔好煩 一句講埋
依家唔撚係老奉要港女受溝 如果係要我肯幫條臭化比錢先叫鍾意先可以一齊既 咁撚樣係我鍾意我啲錢同埋鍾意我比錢姐你老母閪

屌柒你都廢時 睇你個閪樣都係自戀到B Cup正常樣就當自己大波靚女架啦 唔好撚煩
你依種垃圾最好快撚啲死
識揀一定揀連登仔做男朋友
Bfbb i love you
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

佢鬧我同另一個絲打鬧到要作故仔老屈
柒到地陷呀大佬

無錯
無個d先要嘈

個個人相處方式都唔同

永遠都係自己著數行先

所以要求aa 屌笑死我

好撚扑街 即係一開始當左請食飯扑野係交易啫

btw 我係現實生活入面只係聽過兩次有人話其他女仔係雞
第一次係個女仔講
話d大陸妹整晒容黎溝仔係雞
我覺得話唔定人地生得醜樣 想del呢個缺憾搵真愛啫
第二次係我男朋友 我即刻屌柒佢 叫佢話女人點點點之前諗下自己屋企d女性先

利申 藍絲 以為呢個post主要係高登仔車輪戰樓主,點知咁多女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞