(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike

冇高登仔答到我,因為佢地除左屌西冇諗過其他野,唯一可以叫做有啲付出既經濟能力都唔付出,仲話自己係男人?

hello父權高登仔去哂邊

你眼中既付出得錢 哂氣 男人叫完雞都唔會同隻雞講道理叫佢唔好收錢

男人你除了錢付出了什麼?女人付出的我已列表說明
你呢

仲未有高登仔答到我

on9錢又唔哂用青春時間健康勞力去換呀
錢會由天跌落黎架只係只你老味係呀
你自己睇到自己既付出先叫付出 睇到女人幾無能無依靠 要靠錢去支持自己既無能都無你計嫁
其實講女人30歲就無人要果d人有少少妄自菲薄囉。

如果你係好似樓主咁嘅拜金閪港女,我諗26、27都唔洗旨意有人要,因為你只不過係老左嘅港女

但如果你係一個有涵養有品味嘅女人,你去到幾多歲都有人肯要囉,年中不知幾多中女嫁得出。

欣宜咁撚樣既有內涵既女人你咪又係唔撚要
女人愈大愈著重男方經濟能力架傻鳩
樓主好勇
係充滿廢青既連登夠膽講呢啲事實出黎
又痴線又垃圾 係呢度真係好多

夠啦柒頭 洗唔洗回完個po又改名再回啊

你條廢柴係都唔肯接受現實,A0?

你條臭閪係都唔肯認係隻雞,幾錢?

利申婚都結埋

你老婆嫁左比你真係前世唔修

你羨慕有人兩情相悅結到婚啊?
定係個臭閪生撚哂性病賣唔出啊

咁緊有d弱智絲打肯嫁d廢柴既
其他野唔講
唔肯定自己會娶但要求有野扑 同時又要求未來老婆係處個啲真係垃圾
有呢個思想既男人都應該送去堆田區

加一 哩啲男人真係去幼稚園揾老婆啦
第一 樓主係港女 係一個活係自己世界既女人
第二 男人主動溝女 咁溝緊嗰陣男人比哂係好正常 但唔好當正係老奉 佢請你係佢溝緊你/有紳士風度
如果佢無請你 只係代表佢唔夠誠意 但未至於係cheap
第三 拍拖個陣男女aa有咩問題?點解女仔就唔可以比?樓主話男人唔請就好肉酸 我又唔覺得女每次要男比好得體囉 當然男人請 係好有紳士風度 但男人唔請 只係佢無紳士風度 但唔係肉酸囉 請你係人情 aa係道理呀姐係 明唔撚明呀樓豬?
我係女都覺得樓豬正一死八婆死港女以為自己好撚靚好撚索其實無人中意你呀

佢仲唔識睇正皮少過負皮tim啦
見到有正皮就打哂飛機咁 再話負皮既唔正常
拍拖以黎我基本上食野/電影之類唔洗比錢
我自己睇中嘅野就會自己比錢
如果佢手緊/請左好多餐咁我就會比
我覺得男人未必需要比哂100%錢 但要show到出黎佢好肯洗錢落我到
當然女士們都要節制 唔好真係太過份
但係有時覺得部分男士一次半次埋單比錢都要嘈3嘈4嘅就唔好怪自己冇拖拍/比人話cheap

利申食開cheap野睇開平價電影院 ;同真係識有朋友個男朋友連篤串魚蛋都要AA

冇高登仔答到我,因為佢地除左屌西冇諗過其他野,唯一可以叫做有啲付出既經濟能力都唔付出,仲話自己係男人?

hello父權高登仔去哂邊

你眼中既付出得錢 哂氣 男人叫完雞都唔會同隻雞講道理叫佢唔好收錢

男人你除了錢付出了什麼?女人付出的我已列表說明
你呢

仲未有高登仔答到我

我都好想知
我覺得男人未必需要比哂100%錢 但要show到出黎佢好肯洗錢落我到
但係有時覺得部分男士一次半次埋單比錢都要嘈3嘈4嘅就唔好怪自己冇拖拍/比人話cheap

利申食開cheap野睇開平價電影院 ;同真係識有朋友個男朋友連篤串魚蛋都要AA

Same here 果d垃圾分分鐘開房都要AA

其實講緊d野好正常 係連登就變左少數派

我覺得只有讀緊書果陣洗父母錢 可以接受AA

d女仔講到男朋友幾好幾好
點知食餐飯都AA
大家一聽都心照啦

係唔係男人
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

價值觀唔同姐 咁就要話人豬扒 你人格都幾撚低賤

係唔係男人

我仲聽過有人男朋友去旅行 女朋友托佢買野 佢仲收埋女朋友運費 所以你話咁樣其實真係好難唔比人話cheap。。。

係唔係男人

我仲聽過有人男朋友去旅行 女朋友托佢買野 佢仲收埋女朋友運費 所以你話咁樣其實真係好難唔比人話cheap。。。

有朋友求婚搵女方朋友一齊食飯搞驚喜party,收返女方朋友飯錢 點睇 我諗好多連登仔覺得冇問題

係唔係男人

講真 個男人咁樣好肉酸
不過唔係針對男人呀講明先
如果男同女調返轉個角色 個女人都好斤斤計較
唔夠我講就算啦 唔逼你
最後一句 有條件 唔代表要好似你咁做雞
仲要將成件事講到懶係合理
你要腿張開係你既事

得啦知你貼埋錢比人屌好撚威喇

人地肯付出就話人免費雞你唔比人唔似你咁遇到d玩完即棄咩

我同男朋友真心為對方付出 諗住同對方過世咖
唔似得你囉~ 比人玩完無價值之後就比人飛
oops

你呢啲傻閪比人當免費雞咁屌仲喺度咁撚自豪
真係替你媽咪可憐 生著你呢啲弱智女

樓主認埋自己係雞 不過要比錢個隻
幾錢Q?

拿 你就係雞 我就唔做既
我可以自給自足 唔似你 唔靠男人開唔到飯
其他野唔講
唔肯定自己會娶但要求有野扑 同時又要求未來老婆係處個啲真係垃圾

Totally Agger
自撚私
又要有西屌
又想老婆全新先抵養
打飛機過世啦
其他野唔講

自撚私
又要有西屌
又想老婆全新先抵養
打飛機過世啦

所以過時過節又等睇d自私撚呻自己無女啦
唔夠我講就算啦 唔逼你
最後一句 有條件 唔代表要好似你咁做雞
仲要將成件事講到懶係合理
你要腿張開係你既事

oops

幾錢Q?

你同夾埋錢比人屌果個都係一擔擔
雖然樓主係戇鳩
但的確好多人咁諗野
社會既悲哀

D高登仔既on9 logic 先係社會既悲哀

高登仔不嬲都on9,雙重標準 同佢地嗌交都無用,佢地會覺得自己係道德高地佢地係神咁
拍拖呢家野合則來不合則去
有啲兩邊都覺得aa係好,一啲男方願意比既,一啲女方願意比既
其實都係人夾人姐
不過價值觀唔同既已經可以88

無錯
人夾人
你可以接受AA 我唔會阻止你
但你點解要屌鳩唔AA既人就係港女係雞
其他野唔講

自撚私
又要有西屌
又想老婆全新先抵養
打飛機過世啦

所以過時過節又等睇d自私撚呻自己無女啦

講真 啲自私撚又要唔肯付出 但見到第二個男仔肯付出請個女仔食飯最後溝到手 又話人狗公
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

價值觀唔同姐 咁就要話人豬扒 你人格都幾撚低賤

屌你老母問一句都唔撚比?你人格賤撚過狗添

oops

幾錢Q?

你同夾埋錢比人屌果個都係一擔擔

根本就係你自己睇唔過眼人地愛情麵包都有
我從來無話過我係貼錢比我男朋友喎
我男朋友都唔捨得要我比錢
睇唔起既係你既心態 以為自己呢個年紀有本錢可以用塊西黎換錢
想講既係相信大把女仔外在條件好過你 內心亦一定無你咁醜陋
但唔會個個好似你咁 proud of自己拜金囉
你比人屌要個男既付出金錢 仲要當人老馮 就肯定係雞咖喇
咩愛情同麵包你會取平衡 我同男朋友一齊睇 真係笑左出聲
你可以繼續用呢個心態做人既 其實大家都不痛不癢咖
只係當你笑話咁睇咋嘛

明買明賣完全無問題咖
只係我有條件 我唔甘心好似你咁做雞囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞