(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
其實我地可能都中左計
幫左個假膠上位
樓主 如果我係你 一定係鄉土 babykingdom 到開post 教精曬班女仔
暫時有79 正評 慶幸連登仲有79人係正常
未見過人做雞 物化自己可以咁大聲同人講
影衰連登絲打

呢d就係我文中所講既智障絲打 出現了

紅名就一定係絲打咩 死傻西

咁你又知我係? btw 真絲

傻閪 唔駛講都知你臭閪啦

Come on唔好咁小學雞得唔得
上面你話女人應該搵個更好既 咁男人係咪都係先?你話女人到30歲後開始無市場 付出左青春 男人俾晒係應份既 得!無問題架 到你老左人老珠黃既時候你老公出去搵個更好身材更靚既都係應份架

你講得絕對冇錯,所以女人就係要搵一個專一得來,經濟都唔差嘅男人就係我想講嘅嘢

姐係你30歲後冇青春就冇價值咖啦 自打嘴巴既臭西
其實我地可能都中左計
幫左個假膠上位

佢想上位咪送佢一程
樓主好撚蠢 做女人做到佢咁
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你收撚皮啦 自己無條件搵件好咋掛?做女人做到你咁撚cheap 真係唔死都無撚用 你唔自殺對呢個社會仲撚浪費呀
利申:而家男朋友會比哂

笑撚死,我一個回覆,你回幾次,分身定精神分裂?
癡撚線臭西港女
影衰連登絲打

我只係想講,有經濟條件既男人用經濟對自己嘅女人付出係一件好事
女人搵男朋友,經濟條件必須係考慮嘅條件之一
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

你收撚皮啦 自己無條件搵件好咋掛?做女人做到你咁撚cheap 真係唔死都無撚用 你唔自殺對呢個社會仲撚浪費呀

癡撚線臭西港女

我都想講 明明岩岩覆左 呢家又覆
佢係咪諗左好耐先諗到
影衰連登絲打

咁你又知我係? btw 真絲

傻閪 唔駛講都知你臭閪啦

Come on唔好咁小學雞得唔得

你個臭閪都有資格話人小學雞咩?

你做雞就做雞啦,老細送

收皮啦 我幫佢咁撚多日日OT 佢見我咁辛苦同有時見客要先買俾我
乜撚野都做雞呀? 你條女就做雞
以後老細俾乜撚野你你都唔好收囉
佢以公司名義買俾我 個個同事都知,大家收唔同野有乜撚野問題

依到都咁撚多ON9仔

條友港女前港女後咁叫係咪cls
十足十d on9日日掛住d術語係口邊覺得自己好撚潮
大家興趣唔岩咪食完一次就算 兜口兜面鬧人港女係撚咪on9

佢事後打咗一大篇野話我 仲問我係咪唔夠串,無野可以講
之後我覆都無覆block
雖然香港好撚多港女,但係on9仔仲多
你請一餐我請一餐咪好囉,屌你講到我無搵錢要靠你請我先有飯先咁
影衰連登絲打

屌佢老母樓主真係柒撚到仆街重想柒到幾時

傻西 我e cup又生得靚就一定要好似你咁做雞?

我男朋友錫到我燶但我唔會當係奉旨囉
訓撚醒未啊豬西 扮上菜

無錯

依家樓主臭西就係老奉男友比晒錢,要全世界當正佢係公主
真係好撚嘔心啊屌你老母
老實講句你ex都算幾on9
不過你又真係拜金港女喎樓主

我係拜金咁又點?女人睇錢揀男人就要比人鬧?
影衰連登絲打

我只係想講,有經濟條件既男人用經濟對自己嘅女人付出係一件好事
女人搵男朋友,經濟條件必須係考慮嘅條件之一

男朋友幾有錢都好 重點係你唔可以當人係應份囉
到依家都未明 你個腦係咪裝屎
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

癡撚線臭西港女

我都想講 明明岩岩覆左 呢家又覆
佢係咪諗左好耐先諗到

佢只會揀啲佢覺得駁到既cm黎覆臭閪
女仔們,我求你拍拖真係要用用腦,我講既野可能係偏激左啲,請唔好懷疑我既真心,其實唔係當男人係敵人,但真係呢個世界唔係有愛就得,上網研究吓點拍拖係要的

求你地真係唔好再愛情至上,會累死你

http://www.lungchuntin.com/blog/愛情就這麼簡單-第一次約會男方要-aa-必然是黑心男/

個blog好到肉,其實仲有好多其他值得睇的
[size=6]絲打!係時候長大喇![/size=6]

又係個d話錄

唔係港女語錄,本人覺得都好on9
但係我講嘅野係一個男人應該做嘅嘢

如果男有錢緊係想比哂啦但揾得唔多既咁點係咪打飛機算
岩啊 絲打真係大波靚女真係可以老奉要人請

利申:行緊AB制,男友糧尾就全部我俾
影衰連登絲打

屌佢老母樓主真係柒撚到仆街重想柒到幾時

傻西 我e cup又生得靚就一定要好似你咁做雞?

我男朋友錫到我燶但我唔會當係奉旨囉
訓撚醒未啊豬西 扮上菜

無錯

依家樓主臭西就係老奉男友比晒錢,要全世界當正佢係公主
真係好撚嘔心啊屌你老母

我男朋友真係當正我公主我反而會心痛佢銀包囉
呢個臭西真係影衰女人
我女友成日問返我夠唔夠錢洗
佢埋我單
其實你需要嘅唔係男友老公
唔係愛
而係錢
其實你冇錯
喺古時/動物界
女性一向都係依賴男性
古人會揀個打得
動物會揀個強壯
呢啲都係因為生活
喺現代社會
貨幣就係代表生活
金錢就係代表質素
呢樣嘢我好細個就知
所以我好明白
物競天擇
因此我死捱爛捱 不擇手段
都要向上流
就好似三文魚咁
岩啊 絲打真係大波靚女真係可以老奉要人請

利申:行緊AB制,男友糧尾就全部我俾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞