(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike

紅名就一定係絲打咩 死傻西

屌佢老母樓主真係柒撚到仆街重想柒到幾時

傻西 我e cup又生得靚就一定要好似你咁做雞?

我男朋友錫到我燶但我唔會當係奉旨囉
訓撚醒未啊豬西 扮上菜

無錯

依家樓主臭西就係老奉男友比晒錢,要全世界當正佢係公主
真係好撚嘔心啊屌你老母

我男朋友真係當正我公主我反而會心痛佢銀包囉
呢個臭西真係影衰女人

其實都想講下 男人可以當你公主好錫你
但如果老馮咁就唔想比哂所有野你

係 對你好可以係出自有風度 可以係出自錫你
但當男仔意識到你當人老馮 唔會感激人地為你付出
之後會卻步都係人之常情
好簡單既邏輯同道理 唔知點解咁難明
我不嬲食飯都比埋條女 每個月比幾千佢洗
一年送兩次花 禮物唔少得 唔會發脾氣 唔煙唔酒 絲打咁我又幾分 可唔可以溝你

你呢啲先係正常男人 比個正評你

巴打們有d真心對我好既女仔 我就算洗哂d 錢又有乜所謂 如果佢真心鐘意你 你連少少都唔付出又算乜男人
btw如果去到一齊左 4 5年 到談婚論嫁 大家儲錢aa食飯o唔ok?
好想嘆大波靚女
我發現呢個傻西唔會意識到自己係幾咁cheap
有份比錢就叫慘?至少無你咁厚顏無恥咁cheap咁慘

男朋友比錢就係cheap? 你捱得唔代表你要捱,真心同情你
我不嬲食飯都比埋條女 每個月比幾千佢洗
一年送兩次花 禮物唔少得 唔會發脾氣 唔煙唔酒 絲打咁我又幾分 可唔可以溝你

你呢啲先係正常男人 比個正評你

巴打們有d真心對我好既女仔 我就算洗哂d 錢又有乜所謂 如果佢真心鐘意你 你連少少都唔付出又算乜男人
btw如果去到一齊左 4 5年 到談婚論嫁 大家儲錢aa食飯o唔ok?
好想嘆大波靚女

利申 唔係高大靚仔
好啦 入鄉隨尻俗 是咁的

之前識左個男朋友上左十幾年高登。真係覺得香港男人愈黎愈cheap,唔知佢既行為係代表全香港定係所謂好撚完美 身高180 會考30分 仲有一畢業就月入5萬 既全能高登巴打

同佢拍過拖之後,真係覺得高登仔真係好撚多可以令y自己站在不敗之地既on9 logic。

首先佢成日話我拜金 我平時行街想食餐飯又唔貴,佢都覺得好肉赤,咁我平時過節日都想收禮物,佢就話我拜金等等。但佢咪又係要大波靚女,咁各有所需佢又嘈乜者?咩高登仔真心覺得睇人有無錢就cheap d,要人有樣對波咩cup就情操高尚啲?

佢話咁男女平等丫嘛,仲主張同我AA制,我地女人付出咁多青春 咁你地班所謂要男女平等究竟付出左d咩?我自己比哂錢仲要拍拖呀屌你?下?典解既?
OK,如果你係吳彥祖咁既樣都仲話可以接受,我請埋你去食半島又點話呀? 你溝女就預左要付出架啦,唔係點叫溝?Get it?

唉佢成日話咩中出即飛,計我話呢就緊係AA即飛,公平啦?

仲有你地想屌哂所有女 見到人地有sp就好撚羨慕 但佢話做佢老婆一定要係處,仲有所有女人都係雞。咁佢係精蟲上腦果下,咁我就問佢:係咪屌完就娶我先?佢又唔出聲。

你地成日話男女唔公平 男人點解要咩都比哂錢
我真心覺得好on9 乜你覺得呢個世界有公平?
咁女人要生仔又公唔公平?
男人愈老愈值錢 可以去到60歲都仲出去偷食 女人30歲之後就人老珠黃想搵人要都難 又公唔公平?
你地見到啲人屌盡天下女就話好撚型好羨慕 女人比人屌就係雞係公廁 咁又公唔公平?
點解可以咁on9 男女之間有平等?

丫,ex話高登好多絲打都支持AA架喎,佢地好自豪架,仲屌鳩人港女影衰佢地自以為看透世事既智障女人,好心你地咪撚咁cheap啦,貼埋大床呀笨。真心想知一餐飯既錢都要慳返既男人點解都仲有market? 助長連登仔咁廢你地有份做成。

不過話時話 我都有一樣野既幾欣賞 雖然你地咁廢 但總算有d自知之明 有咁既logic ,都知 這些機會不是你的,你地都係繼續溝唔到女啦。
完。

利申 : EX係高登仔 比我飛撚左 你問我答

首先,價值係雙向既,你唔buy佢果套就要講
第二,你唔會真係覺得男人付出既時間唔係時間掛? 如果你覺得你同佢拍拖 佢咩都要幫你俾既 咁佢要扑野果時 咁你都好應該張開腿
我女友成日問返我夠唔夠錢洗
佢埋我單
其實你需要嘅唔係男友老公
唔係愛
而係錢
其實你冇錯
喺古時/動物界
女性一向都係依賴男性
古人會揀個打得
動物會揀個強壯
呢啲都係因為生活
喺現代社會
貨幣就係代表生活
金錢就係代表質素
呢樣嘢我好細個就知
所以我好明白
物競天擇
因此我死捱爛捱 不擇手段
都要向上流
就好似三文魚咁

點解你咁努力向上流 仲會比女友覺得唔夠錢用努力完都揾唔到錢?

因為佢覺得我唔夠錢洗
佢個個月要我儲一大筆(擺佢到)
但又怕我唔夠生活

點解比少少錢就叫捱 除非你屋企好窮啦
我屋企比我既錢夠我食飯買衫買手袋喎
如果你真係窮到生活需要都要靠人比錢既話
我都真心同情你
我好明白點解佢會唔想同你結婚
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你收撚皮啦 自己無條件搵件好咋掛?做女人做到你咁撚cheap 真係唔死都無撚用 你唔自殺對呢個社會仲撚浪費呀
利申:而家男朋友會比哂

Agger樓上人妻,真係鐘意想同個個人行落去唔會計較啲少事
上面條片都講左,男女朋友關係應該係伴侶平等,樓豬logic 女人俾錢=低賤無撚用
係你自己係度物化女性,女人用錢就可以溝得起,咩女人青春有限乜乜乜,你係性格好有吸引力你四五十歲都有人鐘意啦

用翻你logic,溝女要付出,可能就係因為你個ex覺得你臭雞玩厭唔值錢,先提出aa
其實真係有可能覺得你都咁 寧願aa

絲打你會唔會走火入魔左

比唔比錢好應該考慮下對方經濟能力
如果對方好窮, 你又同佢一齊, 但洗費都係要佢出哂?

一句講哂 對方幾有錢都唔應該老馮要人出哂

絲打你會唔會走火入魔左

比唔比錢好應該考慮下對方經濟能力
如果對方好窮, 你又同佢一齊, 但洗費都係要佢出哂?

一句講哂 對方幾有錢都唔應該老馮要人出哂

樓主依啲on9閪根本得歪理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞