(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
拍緊仲要溝
Btw好欣賞樓主

肯放過位巴打

真心問,要同女友AA既男人你會要?

唔會

因為我唔係基
我不嬲食飯都比埋條女 每個月比幾千佢洗
一年送兩次花 禮物唔少得 唔會發脾氣 唔煙唔酒 絲打咁我又幾分 可唔可以溝你

我而家男朋友都係

如果去到一齊左 4 5年 到談婚論嫁 大家儲錢aa食飯o唔ok? btw 你有仔
唔知係真心/假膠,真心的話係大家價值觀唔同,唔啱咪分開。

篇野我惟一認同係如果想要SP但又想個老婆係處係幾妙想天開。

其他POINT,基本上係一個吊高黎賣想要回報但又唔想付出(或者以為自己高人一等)的女人想法(唔用港女係唔想以偏概全)

完全認同價值觀唔啱要分開,開po就係想教啲睇連登既女仔要識保護自己
有啲rules千古不變的,女仔唔好再感性發作天真了

唔知樓主的RULE係咩野,但我可以好肯定AA制從來唔係一個問題。

你要男人比哂錢我唔會話你係雞,但男人希望女人會AA都唔係小器。情侶AA的背後係有男女雙方共識的表現。
一年送兩次花 禮物唔少得 唔會發脾氣 唔煙唔酒 絲打咁我又幾分 可唔可以溝你

你呢啲先係正常男人 比個正評你

姐妹們 呢d咪雞囉 女仔人家唔好傻啦

直必假膠都分唔清 唔只臭西仲係傻西添

蠢撚過閪啦依D死港女 比依D傻閪上連登真係污染晒
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

得罪講句 你個傻閪幾時先肯潛?
女仔們,我求你拍拖真係要用用腦,我講既野可能係偏激左啲,請唔好懷疑我既真心,其實唔係當男人係敵人,但真係呢個世界唔係有愛就得,上網研究吓點拍拖係要的

求你地真係唔好再愛情至上,會累死你

http://www.lungchuntin.com/blog/愛情就這麼簡單-第一次約會男方要-aa-必然是黑心男/

個blog好到肉,其實仲有好多其他值得睇的
[size=6]絲打!係時候長大喇![/size=6]
女仔們,我求你拍拖真係要用用腦,我講既野可能係偏激左啲,請唔好懷疑我既真心,其實唔係當男人係敵人,但真係呢個世界唔係有愛就得,上網研究吓點拍拖係要的

http://www.lungchuntin.com/blog/愛情就這麼簡單-第一次約會男方要-aa-必然是黑心男/

屌你老母臭閪走啦垃圾港女

又係個d話錄
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

樓主幾有趣既邏輯
有趣到不能理解
上面你話女人應該搵個更好既 咁男人係咪都係先?你話女人到30歲後開始無市場 付出左青春 男人俾晒係應份既 得!無問題架 到你老左人老珠黃既時候你老公出去搵個更好身材更靚既都係應份架
正皮個啲真係on9
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

覆我未呀臭閪 咪撚扮睇唔到

蠢撚要時間諗下點覆 唔好吹人啦
未見過人做雞 物化自己可以咁大聲同人講
影衰連登絲打
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

得罪講句 樓豬閪 係咪雞黎? 你唔好以為全世界都係雞ok?
幫樓主卒仲可以叫樓主請食飯
未見過人做雞 物化自己可以咁大聲同人講
影衰連登絲打

呢d就係我文中所講既智障絲打 出現了
樓豬呢d臭閪狗也不屌
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你收撚皮啦 自己無條件搵件好咋掛?做女人做到你咁撚cheap 真係唔死都無撚用 你唔自殺對呢個社會仲撚浪費呀
利申:而家男朋友會比哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞