(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
樓主好勇
係充滿廢青既連登夠膽講呢啲事實出黎
又痴線又垃圾 係呢度真係好多

夠啦柒頭 洗唔洗回完個po又改名再回啊

你條廢柴係都唔肯接受現實,A0?

你條臭閪係都唔肯認係隻雞,幾錢?

利申婚都結埋

你老婆嫁左比你真係前世唔修

人地有幸福家庭/有一齊付出既伴侶就即刻話人蠢/慘真正痴撚線
你自己愛情既失敗/遇著垃圾仆街就咪打飛機人地都會遇到啦人地性格好你咁多點同姐有真心人愛好出奇咩你個怨婦
當個波同個西係商品既你仲慘啦
不過仆街你仲未答30後靠乜唔比人拋棄呀
係咪吉穿個dom呃毒撚埋單呀
對住有錢佬記住咪扮純情呀繼續咁既款話拜金無罪啦

講左好撚多次啦
有條件既女人 自然可以有高啲要求 反之亦然
你30 後都嫁唔出既 你咪降低要求囉
但唔撚好意思 30後我已經上撚左岸

我同男朋友真心為對方付出 諗住同對方過世咖
唔似得你囉~ 比人玩完無價值之後就比人飛
oops

你呢啲傻閪比人當免費雞咁屌仲喺度咁撚自豪
真係替你媽咪可憐 生著你呢啲弱智女

樓主認埋自己係雞 不過要比錢個隻
幾錢Q?

拿 你就係雞 我就唔做既
我可以自給自足 唔似你 唔靠男人開唔到飯

你同夾埋錢比人屌果個都係一擔擔

根本就係你自己睇唔過眼人地愛情麵包都有
我從來無話過我係貼錢比我男朋友喎
我男朋友都唔捨得要我比錢
睇唔起既係你既心態 以為自己呢個年紀有本錢可以用塊西黎換錢
想講既係相信大把女仔外在條件好過你 內心亦一定無你咁醜陋
但唔會個個好似你咁 proud of自己拜金囉
你比人屌要個男既付出金錢 仲要當人老馮 就肯定係雞咖喇
咩愛情同麵包你會取平衡 我同男朋友一齊睇 真係笑左出聲
你可以繼續用呢個心態做人既 其實大家都不痛不癢咖
只係當你笑話咁睇咋嘛

明買明賣完全無問題咖
只係我有條件 我唔甘心好似你咁做雞囉

屌 唔洗咁認真覆佢架絲打

我同男朋友成晚都討論緊呢樣野
自問我屋企已經算有錢 但男朋友仲有錢過我
我又真係唔恨錢既 我亦唔會因為自己外在條件而吊高黎賣囉
愛就係愛 愛先會一齊 而且
我又唔係雞
真心相愛的話 又駛乜咁斤斤計較佢駛幾多錢係你身上?跟本你係將愛情呢樣野用金錢黎量化左 用錢黎做一把尺去量度愛情 你呢d 咁既人根本就唔配擁有愛情 因為你侮辱左愛情呢樣野 不過算啦你d 咁既人有錢就上得架啦
新會然唔識分真假 潮文?
第一 樓主係港女 係一個活係自己世界既女人
第二 男人主動溝女 咁溝緊嗰陣男人比哂係好正常 但唔好當正係老奉 佢請你係佢溝緊你/有紳士風度
如果佢無請你 只係代表佢唔夠誠意 但未至於係cheap
第三 拍拖個陣男女aa有咩問題?點解女仔就唔可以比?樓主話男人唔請就好肉酸 我又唔覺得女每次要男比好得體囉 當然男人請 係好有紳士風度 但男人唔請 只係佢無紳士風度 但唔係肉酸囉 請你係人情 aa係道理呀姐係 明唔撚明呀樓豬?
我係女都覺得樓豬正一死八婆死港女以為自己好撚靚好撚索其實無人中意你呀

佢仲唔識睇正皮少過負皮tim啦
見到有正皮就打哂飛機咁 再話負皮既唔正常

係連登仔先會咁撚痴線者
你唔係當連登=大眾呀?
留名睇世界大戰
拍拖以黎我基本上食野/電影之類唔洗比錢
我自己睇中嘅野就會自己比錢
如果佢手緊/請左好多餐咁我就會比
我覺得男人未必需要比哂100%錢 但要show到出黎佢好肯洗錢落我到
當然女士們都要節制 唔好真係太過份
但係有時覺得部分男士一次半次埋單比錢都要嘈3嘈4嘅就唔好怪自己冇拖拍/比人話cheap

利申食開cheap野睇開平價電影院 ;同真係識有朋友個男朋友連篤串魚蛋都要AA

Same here 果d垃圾分分鐘開房都要AA

同意你果句 我覺得男人未必需要比哂100%錢 但要show到出黎佢好肯洗錢落我到

其實講緊d野好正常 係連登就變左少數派

我覺得只有讀緊書果陣洗父母錢 可以接受AA

d女仔講到男朋友幾好幾好
點知食餐飯都AA
大家一聽都心照啦

所以話連登仔啲思維係垃圾
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

價值觀唔同姐 咁就要話人豬扒 你人格都幾撚低賤

屌你老母問一句都唔撚比?你人格賤撚過狗添

屌你老母你呢d 叫問?擺明人身攻擊啦下話 無啦啦加句得罪講句做乜撚野姐 講得呢句你都擺明有心攻擊人啦 你唔係人格低賤咁係乜撚野呀
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

屌你老母你呢d 叫問?擺明人身攻擊啦下話 無啦啦加句得罪講句做乜撚野姐 講得呢句你都擺明有心攻擊人啦 你唔係人格低賤咁係乜撚野呀

咁嬲做咩姐 唔通我講中左
識身邊好多拍緊拖既女仔都係主動AA
我就唔知你果句「唔肯AA男人冇market」喇

你肯AA係你既事 無問題
但唔該唔好屌番啲唔肯AA既女仔轉頭 覺得自己係清泉 不可一世咁撚款
女人青春就係無價寶
男人既性命財產就係垃圾一文不值

男女不嬲係唔公平架啦
男人30 同女人30 差幾撚遠呀?

係囉,你覺得你30歲後d男人仲有咩原因要同你一齊

又覆唔切呀?

我都想知佢點答不過到時理d女會吉穿個dom用仔女黎鎖住人架啦

肯答未呀
女人青春就係無價寶
男人既性命財產就係垃圾一文不值

男女不嬲係唔公平架啦
男人30 同女人30 差幾撚遠呀?

係囉,你覺得你30歲後d男人仲有咩原因要同你一齊

又覆唔切呀?

我都想知佢點答不過到時理d女會吉穿個dom用仔女黎鎖住人架啦

肯答未呀

上面已經答左傻尻
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

咁我話你人格低賤時 你又咁撚嬲做咩呢 唔同我講中左?
支持AA制
利申 紅絲

得罪講句 你係咪豬扒黎

咁我話你人格低賤時 你又咁撚嬲做咩呢 唔同我講中左?

比d新意黎得唔得

樓主認埋自己係雞 不過要比錢個隻
幾錢Q?

只係當你笑話咁睇咋嘛

明買明賣完全無問題咖

我又唔係雞

老老實實 唔愛嘅話為你出一次錢已經係maximum
就係要互相鐘意先會唔介意邊個付出
我無話過男死追女嘅俾錢唔核突 但男方出錢唔係老馮 想溝就等於一定要俾哂真係笑撚死人

係呀 其實我一開始同男朋友一齊個陣 我話可以aa
因為我唔好意思洗人錢
比佢鬧到我以後都唔敢再講
想溝的確係要付出 我明樓主係咩意思
但下下用錢黎做標準 真係好肉酸
其實真係愛既 你唔講 人地都會比
但唔比 或者無能力比 唔代表唔愛

只係當你笑話咁睇咋嘛

明買明賣完全無問題咖

我又唔係雞

我無話過男死追女嘅俾錢唔核突 但男方出錢唔係老馮 想溝就等於一定要俾哂真係笑撚死人

因為我唔好意思洗人錢

講到尾,你咪又係要男人比錢先溝到
企咩係道德高地呀?原來除左智障絲仲有一班又要男友比錢又扮唔介意既終極智障絲
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
以為高登仔應該幾乖 唔花心又有安全感
但係後來發現佢係呢度識埋好多女仔
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深
令到自己已經唔係好想再拍拖

絲打 飛撚左佢啦 為呢啲人傷心唔值得

樓主 其實攤左牌算係分手
但佢最近又係咁挽留咁
我又係好心軟個d
好似自己攞黎衰咁
所以好欣賞絲打你

飛左佢

只係當你笑話咁睇咋嘛

明買明賣完全無問題咖

我又唔係雞

因為我唔好意思洗人錢

講到尾,你咪又係要男人比錢先溝到
企咩係道德高地呀?原來除左智障絲仲有一班又要男友比錢又扮唔介意既終極智障絲

又嚟唔啱聽就話人哋係智障
認真我男朋友溝我個陣咩都無淨係表白,佢表白個段野,我記一世都記得,重要嘅唔係錢,而係個份心意同承諾囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞