(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
唔同人有唔同性格
高登仔只係一個群族而唔係一個人
我女朋友成日都話點解你哋高登仔又要處女做老婆又要中出即飛
女人去玩就係雞係公廁
男人就可以叫雞
我一直都答佢
高登有唔同人
唔同人有唔同觀點
唔可以用「你哋高登仔」來一概而論
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

屌你老母閪垃圾港女
連食餐飯都計撚住
驚死人地要同你AA會好撚蝕抵咁
雖然你條仔都係柒碌黎嫁啦
要開到口同你講食野aa制
不過 你都係閪女人黎
完全唔會諗下出下錢大家互相請下
重話乜鳩野媾女要付出 屌你老母你真係井蛙
睇錢睇撚到咁重 做雞就啱你啦
次次擘大對脾 比人屌撚完你個閪就有錢收
數還數 路還路 係咪先
唔撚好以為拎高登仔做矛頭就有人撐你先得嫁 臭閪 你依家只係一隻聲大夾惡 話晒比咁多人知你係個臭閪咋

屌得好
見到係篇野係咁講錢又要AA就扯撚左火忍唔住回覆樓主個港女臭格

屌你老母閪 睇到就覺得好笑
個臭閪一碌鳩手打一船人
就算你唔講高/連登我都照屌柒你嫁啦垃圾港女
以前就冇所謂,出唔出名嗰班都識到好多高質user
而家就真係算鳩掃把啦

利申:老屎忽

點高質法
AA係好撚正常,你未結婚就要人比晒錢,係咪已經當自己係臭雞姐?

另外,講成大篇論文其實都好撚垃圾,係咁數你EX有幾CHEAP
事實係,你同你EX根本唔撚愛大家,為拍拖而拍拖,2位都係垃撚圾
係到浪費時間,價值觀又唔岩,一個慳皮,一個港女,屌,含撚喇

如果真心愛大家,你地2個洗撚咁計較呢D野咩?
愛係無條件為對方付出,亦唔求得到D咩回報(當然唔係盲目咁係錢方面付出)
OK?

講得好
你大波靚女
佢180 會考30分

你同佢食飯 咁點解要佢俾錢唔可以AA?
你俾左大波佢
佢俾左180你
你對波值錢過180 所以佢要請你食飯?

好入肉
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務

喺呢度順便想教精吓啲睇連登既女仔,呢位巴打舉既例子好現實,作為女仔應該點

1 大家搵一樣
喺戀愛既世界每個人都應該搵比自己好既對象,不論男女,如果佢連食飯比錢呢啲細數都比唔出,佢有咩好?有人話性格相處感情唔可以咁計,但呢啲個女仔都一樣付出,咁點解唔搵個咁好?
絲打覺得唔應該講錢冇所謂,您人大左仲要同男友aa您自己諗

2男友搵得多啲
正常拍拖應該就係

3少過您
您影衰女人,您捱得苦,唔代表您要捱苦

拍拖要講愛講感覺,但仲有得揀時唔該醒吓揀個好,你蝕底唔緊要,您仲養多個自大高登仔為害人世就係女人都唔幫你

屌你老母閪一堆歪理dum出黎重可以當真理咁去教化人你有閪資格咩垃圾港女
啱啊 緊係揀連登仔做男朋友
唔知係真心/假膠,真心的話係大家價值觀唔同,唔啱咪分開。

篇野我惟一認同係如果想要SP但又想個老婆係處係幾妙想天開。

其他POINT,基本上係一個吊高黎賣想要回報但又唔想付出(或者以為自己高人一等)的女人想法(唔用港女係唔想以偏概全)
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務

喺呢度順便想教精吓啲睇連登既女仔,呢位巴打舉既例子好現實,作為女仔應該點

1 大家搵一樣
喺戀愛既世界每個人都應該搵比自己好既對象,不論男女,如果佢連食飯比錢呢啲細數都比唔出,佢有咩好?有人話性格相處感情唔可以咁計,但呢啲個女仔都一樣付出,咁點解唔搵個咁好?
絲打覺得唔應該講錢冇所謂,您人大左仲要同男友aa您自己諗

2男友搵得多啲
正常拍拖應該就係

3少過您
您影衰女人,您捱得苦,唔代表您要捱苦

拍拖要講愛講感覺,但仲有得揀時唔該醒吓揀個好,你蝕底唔緊要,您仲養多個自大高登仔為害人世就係女人都唔幫你

屌你老母你去做平機會主席啦
記得登成版報紙講明拍拖規矩
支持
咁先係aa嘅原意

你讀多幾年書先係到開戰啦

女人無腦=無敵

收皮啦 你呢啲要同人AA咁撚唔要面既人就真係無敵喇
拍緊仲要溝
Btw好欣賞樓主

肯放過位巴打

真心問,要同女友AA既男人你會要?
( Show Blocked User - 夢露絲打 )

俾人屌然後交換商品同服務 , 你當自己係雞?
要男人禮讓等於固化女性被視為弱者既父權觀念
食屎啦你

無話當自己係雞 只不過係想屌鳩你地班連登仔 又要溝女又要AA 有咁撚著數?正係識打住男女平等既旗號唔肯出錢 講到尾咪又係姑撚寒 男同女之間不嬲無平等 男人比錢係應份 正如女人生仔都係應份一撚樣

AA係好撚正常,你未結婚就要人比晒錢,老撚奉啊依家?係咪已經當自己係臭雞姐?

女人們!一句!
男人要AA,永世唔好再見
啱啊 緊係揀連登仔做男朋友

個邊已經無乜人樓主再踩佢地多腳
我地女人付出咁多青春 咁你地班所謂要男女平等究竟付出左d咩?

得你有青春咩臭西
一大篇點睇呀 完全冇睇到
不過好肯定依個post又係一大堆護主厹同其他人既罵戰 大家慢慢
樓主 你同你ex扑一次 係咪問佢收番一次錢

係既話樓主pm個價比我
咁先係aa嘅原意

你讀多幾年書先係到開戰啦

女人無腦=無敵

收皮啦 你呢啲要同人AA咁撚唔要面既人就真係無敵喇

屌你老母閪 唔應姐係點呀駁唔到呀?我屌你老母垃圾港女
拍緊仲要溝
Btw好欣賞樓主

肯放過位巴打

Speed dating?? 老奉請你?
你雞?
潮文?

真人真事 以後唔會搵連登仔做男朋友

你上面話高登仔喎

喺我眼中係一樣 連登咪又係高登過黎
拍緊仲要溝
Btw好欣賞樓主

肯放過位巴打

真心 你依啲臭閪港女 貼錢都唔閪要啦
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費
咁先係aa嘅原意

姐係請妳係必然

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞