(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然

都係果句 你溝女唔撚洗付出架?

真心覺得,真係得呢D臭雞先講得出呢D說話

利申:人妻,同老公拍拖從來唔計較D乜野
樓主真係好撚臭雞,唔做雞真係好浪費

你收撚皮啦 自己無條件搵件好咋掛?做女人做到你咁撚cheap 真係唔死都無撚用 你唔自殺對呢個社會仲撚浪費呀
利申:而家男朋友會比哂

Agger樓上人妻,真係鐘意想同個個人行落去唔會計較啲少事
上面條片都講左,男女朋友關係應該係伴侶平等,樓豬logic 女人俾錢=低賤無撚用
係你自己係度物化女性,女人用錢就可以溝得起,咩女人青春有限乜乜乜,你係性格好有吸引力你四五十歲都有人鐘意啦

用翻你logic,溝女要付出,可能就係因為你個ex覺得你臭雞玩厭唔值錢,先提出aa
其實真係有可能覺得你都咁 寧願aa

呢隻雞唔抵叫 唔比錢lu~
樓豬rip,呢度一向無女權
支持絲打

d重點唔好放晒落aa制,送禮物呢d

基本上係條友性格有問題

最簡單既尊重都冇

我只可以講你飛佢飛得好
樓主你屌乜春姐
你根本就係隻想搵人照顧既雞
被人呃左隻豬就上黎吠
未一齊就叫做佢溝你姐,一齊左又係叫做溝你?
我發現呢個傻西唔會意識到自己係幾咁cheap
有份比錢就叫慘?至少無你咁厚顏無恥咁cheap咁慘

男朋友比錢就係cheap? 你捱得唔代表你要捱,真心同情你

點解比少少錢就叫捱 除非你屋企好窮啦
我屋企比我既錢夠我食飯買衫買手袋喎
如果你真係窮到生活需要都要靠人比錢既話
我都真心同情你

係咪講中左 你諗唔到點覆我?
hello
兩邊都唔啱 各有各唔好
又難怪 私私縮縮講嘢1999又滿口高登呀粗口爛舌嘅男仔現實真係有好多 一開聲真係唔識畀反應你 異性都驚咗你
老實講句你ex都算幾on9
不過你又真係拜金港女喎樓主

我係拜金咁又點?女人睇錢揀男人就要比人鬧?

你自己心甘情願做雞冇人會話你,問題係你而家教唆他人做雞就有罪抵比人屌
再講多樣野,女仔揀男朋友一定要具備以下條件
1唔aa

2專一
呢樣野可能一開始唔會知,但如果同你一齊之後仲有同ex聯絡,仲有玩交友app,唔好諗即刻飛,唔好諗住佢會因為你而改變,太多絲打好天真以為個男人會因你而改變,唔會㗎!

3唔好異地戀
我嘅意思係一齊冇耐就會分開好耐例如幾年嗰啲九成都會散,唔好浪費自己女人最寶貴既青春
太多失敗例子

4有一定經濟能力
點解要同第一條分開,因為有錢唔代表會對你付出,所以第一條最重要

..........

仲有好多,得閒睇吓blog增值吓自己喇
http://www.lungchuntin.com/blog/愛情就這麼簡單-第一次約會男方要-aa-必然是黑心男/
我發現呢個傻西唔會意識到自己係幾咁cheap
有份比錢就叫慘?至少無你咁厚顏無恥咁cheap咁慘

男朋友比錢就係cheap? 你捱得唔代表你要捱,真心同情你

絲打你會唔會走火入魔左

比唔比錢好應該考慮下對方經濟能力
如果對方好窮, 你又同佢一齊, 但洗費都係要佢出哂?

一句講哂 對方幾有錢都唔應該老馮要人出哂

當然如果有錢既男人, 當然佢唔會在意比多少少
但佢一定會在意女方有無嘗試過付出既心意
一直老奉當男人係提款機既女人, 最終都只係會被當臭雞拋棄

女方就算真係唔出錢 有心付出男既一定會睇到
不過呢個臭西應該只係想人單方面付出
唔怪得人地要求aa
你呢種臭雞睇下到30歲仲會唔會咁講野
1唔aa

2專一
呢樣野可能一開始唔會知,但如果同你一齊之後仲有同ex聯絡,仲有玩交友app,唔好諗即刻飛,唔好諗住佢會因為你而改變,太多絲打好天真以為個男人會因你而改變,唔會㗎!

3唔好異地戀
我嘅意思係一齊冇耐就會分開好耐例如幾年嗰啲九成都會散,唔好浪費自己女人最寶貴既青春
太多失敗例子

4有一定經濟能力
點解要同第一條分開,因為有錢唔代表會對你付出,所以第一條最重要

..........

http://www.lungchuntin.com/blog/愛情就這麼簡單-第一次約會男方要-aa-必然是黑心男/

痴撚線,中學生拍拖嘅話照你咁講都要AA?
1唔aa

2專一

3唔好異地戀
太多失敗例子

4有一定經濟能力

..........

做男人做到自身價值高就得啦
睇e d 傻鳩blog浪費時間自貶身價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞