(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
你係咪我個ex

圖or老
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我

又一個死港女,big4一定搵到個更好
咁係你揀錯者,上開高/連登都知一早變左mk / 公廁搵食地方
個個扮撚晒毒撚毒絲黎溝仔溝女
仲想係到搵乖乖仔?發鳩夢啦

無話想搵乖乖仔喎
你閱讀理解拎U?
呢d女真係幾靚都冇撚用,個格衰撚到比咁多人屌都唔知自己錯乜

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

你都知要付出咩 比少少錢係到叫春,同港女講logic

而家係你想溝人呀屌 你明唔明架姐

媾人一定要付出 一定要用錢計
正宗講金唔講心既臭閪
你唔撚中意條柒頭先會樣樣野計住姐
學你話齋 條仔Daniel Wu咁款既話
你直頭跪低追撚住佢條撚黎含添啦
講到尾 唔係樣樣野就你 企你果邊就要比你屌臭閪
香港女人真係熱愛父權
AA係好撚正常,你未結婚就要人比晒錢,係咪已經當自己係臭雞姐?

另外,講成大篇論文其實都好撚垃圾,係咁數你EX有幾CHEAP
事實係,你同你EX根本唔撚愛大家,為拍拖而拍拖,2位都係垃撚圾
係到浪費時間,價值觀又唔岩,一個慳皮,一個港女,屌,含撚喇

如果真心愛大家,你地2個洗撚咁計較呢D野咩?
愛係無條件為對方付出,亦唔求得到D咩回報(當然唔係盲目咁係錢方面付出)
OK?
咁其實你係咪大波靚女?
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我

又一個死港女,big4一定搵到個更好

我又覺得依個絲冇乜問題喎
條仔係唔係都港女前港女後 講到好似口頭禪咁 最緊要係條仔連港女既定義(姐係樓主) 都未知
明賣明買
做ptgf扮拍拖?
兩個都on99計咁多
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

不用分那麼細

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

屌你老母閪垃圾港女
連食餐飯都計撚住
驚死人地要同你AA會好撚蝕抵咁
雖然你條仔都係柒碌黎嫁啦
要開到口同你講食野aa制
不過 你都係閪女人黎
完全唔會諗下出下錢大家互相請下
重話乜鳩野媾女要付出 屌你老母你真係井蛙
睇錢睇撚到咁重 做雞就啱你啦
次次擘大對脾 比人屌撚完你個閪就有錢收
數還數 路還路 係咪先
唔撚好以為拎高登仔做矛頭就有人撐你先得嫁 臭閪 你依家只係一隻聲大夾惡 話晒比咁多人知你係個臭閪咋

駁我啦屌你老母垃圾樓主死港女
你地都唔愛大家 只係愛自己

俾人屌然後交換商品同服務 , 你當自己係雞?
要男人禮讓等於固化女性被視為弱者既父權觀念
食屎啦你

無話當自己係雞 只不過係想屌鳩你地班連登仔 又要溝女又要AA 有咁撚著數?正係識打住男女平等既旗號唔肯出錢 講到尾咪又係姑撚寒 男同女之間不嬲無平等 男人比錢係應份 正如女人生仔都係應份一撚樣
你地都唔愛大家 只係愛自己

有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

不用分那麼細

屌你老母閪垃圾港女
連食餐飯都計撚住
驚死人地要同你AA會好撚蝕抵咁
雖然你條仔都係柒碌黎嫁啦
要開到口同你講食野aa制
不過 你都係閪女人黎
完全唔會諗下出下錢大家互相請下
重話乜鳩野媾女要付出 屌你老母你真係井蛙
睇錢睇撚到咁重 做雞就啱你啦
次次擘大對脾 比人屌撚完你個閪就有錢收
數還數 路還路 係咪先
唔撚好以為拎高登仔做矛頭就有人撐你先得嫁 臭閪 你依家只係一隻聲大夾惡 話晒比咁多人知你係個臭閪咋

屌得好
見到係篇野係咁講錢又要AA就扯撚左火忍唔住回覆樓主個港女臭格
請你食飯送野唔係問題
但唔好搞到好似老奉咁
果樣計 驚死洩底 勁似同d生口人既行為

食屎啦你

無話當自己係雞 只不過係想屌鳩你地班連登仔 又要溝女又要AA 有咁撚著數?正係識打住男女平等既旗號唔肯出錢 講到尾咪又係姑撚寒 男同女之間不嬲無平等 男人比錢係應份 正如女人生仔都係應份一撚樣

你做開雞?男人比錢係應份都講得出

食屎啦你

唔肯俾係因為你唔值

食屎啦你

你做開雞?男人比錢係應份都講得出

雞,全部都係雞

食屎啦你

AA係好撚正常,你未結婚就要人比晒錢,老撚奉啊依家?係咪已經當自己係臭雞姐?
咪又係雞 講咁耐

食屎啦你

屌你老母閪啦 你塊閪鑲金呀?屌完會升值呀?媾女一定要用錢黎計嫁?屌你原來女人真係用錢黎反映你地個價值?
依家唔係比唔撚起你餐飯呀 係你咁鳩度縮既臭閪唔值得我比錢去請你食飯
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務

喺呢度順便想教精吓啲睇連登既女仔,呢位巴打舉既例子好現實,作為女仔應該點

1 大家搵一樣
喺戀愛既世界每個人都應該搵比自己好既對象,不論男女,如果佢連食飯比錢呢啲細數都比唔出,佢有咩好?有人話性格相處感情唔可以咁計,但呢啲個女仔都一樣付出,咁點解唔搵個咁好?
絲打覺得唔應該講錢冇所謂,您人大左仲要同男友aa您自己諗

2男友搵得多啲
正常拍拖應該就係

3少過您
您影衰女人,您捱得苦,唔代表您要捱苦

拍拖要講愛講感覺,但仲有得揀時唔該醒吓揀個好,你蝕底唔緊要,您仲養多個自大高登仔為害人世就係女人都唔幫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞