(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

當然啦 如果女方唔願意夾嘅

你唔想AA制 咁想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

岩聽呀ching btw幫你改埋

男人屌你得男人爽? 你唔撚爽架?

成日話人物化女性 你自己咪係物化女性果班戇鳩女權撚囉

真心左
其實樓主同你個ex都幾夾
一樣都物化異性 明買明賣

上連登勿認真
如果你條仔d價值觀跟哂連登d失敗者講既野
你就跟豬.com班垃圾八婆講既野
兩個都一鳩樣
咁先係aa嘅原意

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

姐係請妳係必然
咁先係aa嘅原意

你讀多幾年書先係到開戰啦

女人無腦=無敵
你唔想AA制 咁想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

岩聽呀ching btw幫你改埋

唔該巴打 唔小心打錯左

女人最恐怖唔係唔理性 而係當佢地以為自己好理性個陣

女人真係無logic

拍緊仲要溝
Btw好欣賞樓主

肯放過位巴打
你話女人青春好緊要嘛
咁到你老左青春不再既時候
希望你唔好厭自己另一半窮
因為你覺得係對等
另外 男人花係你身上既時間唔係青春?
成日都有人話唔好物化女性
但d女人覺得自己有幾分姿色就要要求人比錢你
其實自己將自己物化緊
樓主覆我啊

你問咩 睇唔到 講多次
妳搵$1,000, 佢搵$1,000, 男人要有風度畀錢
妳搵$1,000, 佢搵$500, 養女人係男人的天職
妳搵$500, 佢搵$1,000, 仲講飯錢? 今個月家用呢?

男人付出又係天經地義
要女人尊重男人又話男人on9
成日打住男女平等的旗號
享盡權利但又卸盡義務
樓主覆我啊

你問咩 睇唔到 講多次

你睇妳,
幾撚大牌
爬文都懶開咩你問我答
你係大波靚女我包你 之後大家互相了解下
你係咪我個ex
你係咪我個ex

你係咪我個ex

屌大力d 好波!
你係咪我個ex

你係咪我個ex

除定褲先
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我
潮文?

真人真事 以後唔會搵連登仔做男朋友

你上面話高登仔喎
i know that feel
個時有個高登仔追我,我同佢出街,咁大家都知道沙田冇咩好睇又多大陸人
咁佢request話要沙田咪去沙田囉
屌啦星,去到行下h&m,zara好正常姐, 個d 化妝品鋪我都冇睇啦
佢事後話我港女,入到u記好似好睇唔起u記咁
同我食飯食元氣,我食好少野既,最後2個人埋單200都唔洗
佢話佢請,咁好啦,頂佢話請我食好偉大 我屌你老母

個時做野老細送咗對好貴既high heels俾我,
佢明知唔係我俾錢,同埋係類似bonus咁既野黎,佢都話我港女
我知你做big4好撚勁喇
又要條女靚又乜又物 你慢慢搵喇

多得佢咁on9 我先識到依家個男朋友 仲好愛我

你做雞就做雞啦,老細送
咁先係aa嘅原意

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎

溝女仲要試人比唔比錢 你想溝人就要付出架啦屌你,唔係咩叫溝?oh 原來你會比返自己果份架?咁我大方少少請你啦咁?垃撚圾

屌你老母閪垃圾港女
連食餐飯都計撚住
驚死人地要同你AA會好撚蝕抵咁
雖然你條仔都係柒碌黎嫁啦
要開到口同你講食野aa制
不過 你都係閪女人黎
完全唔會諗下出下錢大家互相請下
重話乜鳩野媾女要付出 屌你老母你真係井蛙
睇錢睇撚到咁重 做雞就啱你啦
次次擘大對脾 比人屌撚完你個閪就有錢收
數還數 路還路 係咪先
唔撚好以為拎高登仔做矛頭就有人撐你先得嫁 臭閪 你依家只係一隻聲大夾惡 話晒比咁多人知你係個臭閪咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞