(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
好贊同樓主
而家啲男仔愈黎愈小家,同高登仔拍過拖,完全唔敢拖出去見fd,比人知道同佢aa制,係勁無面子。好似係貼左個系比佢屌,但佢完全冇付出咁,飛撚左
唔講錢既話,啲高登仔連風度都冇,去食飯唔會識比女仔坐去梳化位,行路唔會話讓比女仔行先。講真呢啲風度我淨係會係啲呀叔身上先會見到。

拍拖為面子 好彩你無繼續害人

又一個on9閪

我男朋友係高登連登仔 但你ex無做既野 佢全部都有做喎
我覺得係睇人咖姐

條女都on撚9
食撚左屎就上黎揾人問責

有無風度唔係用 係咪高登仔黎分
係用有無家教黎分
真係亂咁黎

連登依啲壇就係多得依啲on9
整撚臭晒
好贊同樓主
而家啲男仔愈黎愈小家,同高登仔拍過拖,完全唔敢拖出去見fd,比人知道同佢aa制,係勁無面子。好似係貼左個系比佢屌,但佢完全冇付出咁,飛撚左
唔講錢既話,啲高登仔連風度都冇,去食飯唔會識比女仔坐去梳化位,行路唔會話讓比女仔行先。講真呢啲風度我淨係會係啲呀叔身上先會見到。

拍拖為面子 好彩你無繼續害人

又一個on9閪

屌你無手無腳唔識賺錢?講真,aa有咩問題?梳化位奉旨俾女人坐架?行路一定要俾女人行先?女人係人,男人就唔係啊?你鑲金頂係玻璃做架

係女人都唔幫你啊收皮啦港女
追番post 樓主真係入哂魔
仲打埋文 教人揀仔
真係好正宗港女
如果成世都用錢同價值既比較去揀拖拍
我覺得同賣左自己豬仔冇分別
你揀人 人揀你姐
同你拍拖要老奉比錢 你不如直接d去做雞 賣你塊臭西啦
你話你係大波靚女 我就真係唔撚信喇
覺得你自己咁有本錢既就死去溝過個你ideal既男人啦 大前提係人地睇得起你 肯同你一齊喎

咪臭係,女人都睇唔過眼

sorry,而家男朋友真係無可挑剔
至於你呢班無條件既 咪繼續同男朋友捱囉
比正評既百幾位巴打絲打
有同感既可以覆下 一齊屌打班連登仔垃圾思維
我一個人覆唔切

覆唔切你老母閪你唔識覆/駁唔撚到咋?
男女係冇平等可言,各自付出既野根本唔同,男人淨係睇到自己付出,然後就覺得自己好委屈咁,男人拍拖咪又係講金,用條女肯唔肯aa黎衡量條女要唔要得過,戇鳩鳩
又要唔想付出又要想有女屌,你同你左手過世算把啦食餐飯都驚死蝕俾條女咁,柒到

利申 不嬲行aa制 但覺得男人成日掛呢樣野係嘴邊好撚冇用,好撚小家

終於有正常人留言
比正評既百幾位巴打絲打
我一個人覆唔切

打字唔洗時間架屌你老母
比正評既百幾位巴打絲打
我一個人覆唔切

其實你係認同全aa定點 過時過節都要aa呀?
lm
覺得你自己咁有本錢既就死去溝過個你ideal既男人啦 大前提係人地睇得起你 肯同你一齊喎

咪臭係,女人都睇唔過眼

俾人呃左 你唔知炸
有錢仔唔玩9你 真係對唔住自己
支持男女平等!希望所有競技比賽唔好再分男女子組
支持絲打

d重點唔好放晒落aa制,送禮物呢d

基本上係條友性格有問題

最簡單既尊重都冇

我只可以講你飛佢飛得好

巴打高質
睇完篇潮文覺得嘔心

咪臭係,女人都睇唔過眼

叫夠你咪走夾唔抖囉
你未覆我呀臭西

點解比少少錢就叫捱 除非你屋企好窮啦
我屋企比我既錢夠我食飯買衫買手袋喎
如果你真係窮到生活需要都要靠人比錢既話
我都真心同情你
男女係冇平等可言,各自付出既野根本唔同,男人淨係睇到自己付出,然後就覺得自己好委屈咁,男人拍拖咪又係講金,用條女肯唔肯aa黎衡量條女要唔要得過,戇鳩鳩
又要唔想付出又要想有女屌,你同你左手過世算把啦食餐飯都驚死蝕俾條女咁,柒到

利申 不嬲行aa制 但覺得男人成日掛呢樣野係嘴邊好撚冇用,好撚小家

終於有正常人留言

係啊係啊 你啱聽佢就係正常人
你依家姓耶啊?
憑咩女人唔駛出錢啊?男人啲錢係痾出黎㗎?
生仔痛?咪撚生囉
比人屌又唔滿意?訓係度郁都唔駛你郁有得你爽都要嘈 正一典型垃圾港女
Ho ball ching

終於有正常人留言

點解一定要付出咗先屌得女?你塊閪要用錢嚟衡量?鑲金架?
一日你唔係佢老婆一日佢都唔係奉旨要養你架on9
點會全部人都認同要aa制
過時過節都要aa呀?
你唔識令到條仔自己比錢姐...垃圾
講到屌西男人唔洗付岀
仲有女人有青春男人無青春?
同意標題,唔太同意內文
利申: ex 係高登仔
[quote]我發現呢個傻西唔會意識到自己係幾咁cheap
有份比錢就叫慘?至少無你咁厚顏無恥咁cheap咁慘

男朋友比錢就係cheap? 你捱得唔代表你要捱,真心同情你

點解比少少錢就叫捱 除非你屋企好窮啦
我屋企比我既錢夠我食飯買衫買手袋喎
如果你真係窮到生活需要都要靠人比錢既話
我都真心同情你

係咪講中左 你諗唔到點覆我?
hello[/quote]
乜原來自己afford 到就代表要同男朋友AA架?
咁你咪繼續同男朋友AA囉 唔阻止你
貼埋大床仲好
點會全部人都認同要aa制
過時過節都要aa呀?

屌你老母 唔好偷換概念啦
幾時講過時過節呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞