(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
好搞笑,樓主係依個post鬧絲打仲狼過鬧巴打

樓主係一定要人認同架 唔認同佢就智障 on9 垃圾

又一個以AA為榮既智障絲 怪唔得愈黎愈多垃圾男人想不勞而獲

人地係AA 無所謂 唔係以AA 為榮 閱讀理解有問題?就算以AA 為榮 同智障有咩關係 人地唔認同你既價值觀 唔代表人地係智障囉

佢既理解同表達能力...都唔知邊個係智障

其實你現實係咪一個失敗女人 無高質男人要 於是妒忌身邊啲女仔frd搵到有風度既男人 先會係咁上黎屌鳩佢地係雞?

唔夠人講又要作故仔啦 好可憐

因為身邊所有靚女有錢女都唔會好似你咁撚on9

好明顯你身邊唔會有d咁既人
低下階層唔會接觸到 唔洗9up喇

你呢啲現實失敗既人咪繼續係網上威威囉
無樣無波無錢又搵唔到好男人又真係幾撚慘既 唔洗9 up啦你都

樓主係一定要人認同架 唔認同佢就智障 on9 垃圾

樓主講撚到依家仲係自稱大波靚女 屌你老母又無圖 咪撚攞出黎講啦 仲傻閪閪咁自我感覺良好覺得自己好撚高身價溝得就要男人比錢 講撚到咁咪又係比錢就屌得 垃撚圾

人地係AA 無所謂 唔係以AA 為榮 閱讀理解有問題?就算以AA 為榮 同智障有咩關係 人地唔認同你既價值觀 唔代表人地係智障囉

其實你現實係咪一個失敗女人 無高質男人要 於是妒忌身邊啲女仔frd搵到有風度既男人 先會係咁上黎屌鳩佢地係雞?

無樣無波無錢又搵唔到好男人又真係幾撚慘既 唔洗9 up啦你都

你唔洗形容自己喇
一個人係屬於咩階層 唔洗下下睇銀行結餘 睇住邊
睇談吐同態度已經睇得出
你可以繼續柒落去咖喇
不如講下點解要俾錢溝你
你憑咩搵個條件好嘅做你男朋友

要fing錢我叫雞唔好?起碼我話屌屎眼就屌屎眼

不如你講下連餐飯都唔比 點解要受你溝?

你咪唔好受囉 呢個世界又唔係得你一條女

你咪慢慢等個啱心水嘅男人

不過我話你知 你同隻雞無咩分別

分別係俾現金定俾食物
不如講下點解要俾錢溝你
你憑咩搵個條件好嘅做你男朋友

要fing錢我叫雞唔好?起碼我話屌屎眼就屌屎眼

不如你講下連餐飯都唔比 點解要受你溝?

你咪唔好受囉 呢個世界又唔係得你一條女

你咪慢慢等個啱心水嘅男人

不過我話你知 你同隻雞無咩分別

分別係俾現金定俾食物

我一直屌緊既咪你呢d 度縮又小家既連登仔囉

因為我真係估唔撚到連登絲打仲on9過班巴打
特別係果個 娜米寶寶
聲稱自己有外在條件又有大把錢唔洗男友比果個
FF小陣啦屌你老母 身邊所有靚女有錢女無一個會好似佢咁
屌鳩人唔肯aa就係雞 你搵唔撚到有人肯請你咋掛
出價啦樓主 幾錢Q

利申:唔洗AA
我聽過有啲人aa上腦
去開房都要aa
啲無用既男人真係開心死

真係有架 窮到開房都要AA咪撚害人啦
問你幾撚時死呀屌你老母臭閪 仲係度避避避
當睇唔撚到?

你唔洗形容自己喇
睇談吐同態度已經睇得出
你可以繼續柒落去咖喇

算啦 同呢d 咁既智力水平既人溝通無意思 因為佢根本都唔明你講乜 覆又覆埋第二樣唔撚關事既野係度作故仔誣蔑人而又無任何事實根據

睇佢講野談吐 諗野邏輯 都知跟本大家個思考水平完全唔同

因為我真係估唔撚到連登絲打仲on9過班巴打
特別係果個 娜米寶寶
聲稱自己有外在條件又有大把錢唔洗男友比果個
FF小陣啦屌你老母 身邊所有靚女有錢女無一個會好似佢咁
屌鳩人唔肯aa就係雞 你搵唔撚到有人肯請你咋掛

sorry 唔係唔肯aa就係雞
係你用錢黎定義一個人肯唔肯付出
呢個心態先係雞
唔洗跟人口水尾講野咖
我用身邊朋友做例子 你又作d出黎
支持!
正評

你唔洗形容自己喇
睇談吐同態度已經睇得出
你可以繼續柒落去咖喇

佢條仔連想屌佢個閪都唔想出錢,真心想知咩質素

大波靚女咩 咩質素喎
#1咪講左囉
點解d人淨係識拗aa定比錢
根本淨係識講嘈呢樣野既人就好有問題
問題係你地班仆街又要條女對你專一又要係處又大波又要靚女 仲要三從四德咁款
你要求咁多野 食你一餐飯就話拜金 講到底呢班係到嘈既男人就係自私
如果你係窮 我同你一齊捱麵包 我比埋又有咩所謂
但你班男人就覺得係老鳳 咁先係好朋友好老婆既首要條件
我今日肯同你捱 但你要既係我捱一世
難怪而家吹氣公仔咁好賣
支持!
正評

多謝 真係想同返d正常少少既人講野
夠真
我唔介意出
但有一個真係好小家
咁岩差10幾蚊先AA 到
之後都係追我拎返
問題係你地班仆街又要條女對你專一又要係處又大波又要靚女 仲要三從四德咁款
你要求咁多野 食你一餐飯就話拜金 講到底呢班係到嘈既男人就係自私
難怪而家吹氣公仔咁好賣

Exactly, 黎緊又情人節啦,呢度又好多人叫春

你唔洗形容自己喇
睇談吐同態度已經睇得出
你可以繼續柒落去咖喇

算啦 同呢d 咁既智力水平既人溝通無意思 因為佢根本都唔明你講乜 覆又覆埋第二樣唔撚關事既野係度作故仔誣蔑人而又無任何事實根據

睇佢講野談吐 諗野邏輯 都知跟本大家個思考水平完全唔同

完全無辦法有效咁溝通

你唔洗形容自己喇
睇談吐同態度已經睇得出
你可以繼續柒落去咖喇

佢條仔連想屌佢個閪都唔想出錢,真心想知咩質素

大波靚女咩 咩質素喎
#1咪講左囉

到依家都唔放圖

從來我都無同男朋友因為呢啲嘈過,錢我自己唔識搵咩。有陣時唔一定規定要邊個俾,有陣時佢俾有陣時我俾都無所謂,aa都無所謂,最重要都係兩個人一齊個段時光姐。咁計較都唔知做咩。

其實一齊一段時間 對呢方面就有共識咖啦
個個人相處方式都唔同
但下下老馮要人比錢真心好唔要得

佢最好笑係用錢嚟做衡量點,講到自己老馮唔洗出錢,男人生落嚟同佢一齊就係要幫佢俾錢咁。

無諗過呢個世界會有d咁自私既人
永遠都係自己著數行先

愛情根本唔可以咁自私,係要諗埋人哋架囉,佢成廿幾歲人都仲唔明。真心佢前度話佢敗金真係無錯。

我男朋友話 佢ex屌屌下發現佢唔值呢個價
所以要求aa 屌笑死我

好撚扑街 即係一開始當左請食飯扑野係交易啫

btw 我係現實生活入面只係聽過兩次有人話其他女仔係雞
第一次係個女仔講
話d大陸妹整晒容黎溝仔係雞
我覺得話唔定人地生得醜樣 想del呢個缺憾搵真愛啫
第二次係我男朋友 我即刻屌柒佢 叫佢話女人點點點之前諗下自己屋企d女性先

利申 藍絲 以為呢個post主要係高登仔車輪戰樓主,點知咁多女人

唔係好多既
主要係果條娜米寶寶者
呢度最撚on9 果個就係佢 仲衰過班仔 救命 佢真係無撚得救
難怪而家吹氣公仔咁好賣

其實男同女都有咁既人
重點係 對方既付出唔可以當老馮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞