(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
聽到未,叫你返鄕下啊
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
以為高登仔應該幾乖 唔花心又有安全感
但係後來發現佢係呢度識埋好多女仔
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深
令到自己已經唔係好想再拍拖

絲打 飛撚左佢啦 為呢啲人傷心唔值得
好長
樓主覆我啊
你唔想AA制 咁想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

岩聽呀ching btw幫你改埋

唔該巴打 唔小心打錯左

女人最恐怖唔係唔理性 而係當佢地以為自己好理性個陣

女人真係無logic
因收皮啦死港女,等搵柒到埋你單啦
你唔想AA制 咁想屌你個陣你就乖乖地打開對腳 各取所需

岩聽呀ching btw幫你改埋

唔該巴打 唔小心打錯左

女人最恐怖唔係唔理性 而係當佢地以為自己好理性個陣

但連登仔係又要條女比佢屌又要AA 喎
咁又點計呀柒頭

你就講到唔比條仔屌 又要條仔請先叫男女平等喎
因收皮啦死港女,等搵柒到埋你單啦

柒頭*
有風度嘅男人會自動拎荷包出嚟
有教養嘅女人會主動夾返自己嗰份
咁先係aa嘅原意
如果係由男方開口要求就好柒

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

The point is?
咁先係aa嘅原意

The point is 你收皮
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深

絲打 飛撚左佢啦 為呢啲人傷心唔值得

樓主 其實攤左牌算係分手
但佢最近又係咁挽留咁
我又係好心軟個d
好似自己攞黎衰咁
所以好欣賞絲打你
樓主覆我啊

你問咩 睇唔到 講多次
死港女 當你雞咁屌渣
樓主 偷偷講句支持你
之前個男朋友都係高登仔
受佢影響先上連登
仲玩交友apps
我知唔可以以一概全
但係真係好傷得我好深

痴線,高登仔大把player 偽毒

我都覺得自己好on9 係以前唔知
你話女人要生仔覺得唔公平,咁你可以選擇唔生架ma,你話付出青春咁男人冇青春架?男人60歲可以偷食前提係要有錢,你60歲有錢一樣可以搵人幫你奶個臭西wo,男人愈老愈值錢係因為人愈大搵既錢愈多咁未值錢囉,女人都得架,女人30歲人老珠黃男人夠會中年發福啦,睇識唔識keep既jer,我覺得AA制冇問題wo,係香港男性同女性搵錢能力相約,點解唔AA?女人後生都話可以做雞啊,男人係香港做鴨冇市場又點計啊?計我話你ex有問題,但你更加有問題
挑 成篇野核心咪又係錢

女人睇錢有咩問題?同男人睇樣本質係一樣 只係大家要求既野唔同姐
你咁八婆格係得高登仔先會追你

你呢啲廢柴格夠無女會比你追到
咁先係aa嘅原意

The point is 你收皮

the point is 你同條仔都係垃圾
不用分那麼細

睇埋片都唔明 個腦真係裝屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞