(見過鬼怕黑)識揀一定唔揀高登仔做男朋友

1001 回覆
397 Like 623 Dislike
你覺得你比得條仔屌,佢就要比埋你果份,呢d咪雞囉

上面個絲打講得幾好,又未結婚,佢無責任養你,你都可以唔比佢屌

樓主除左因為個西可以令男性比錢之外
你仲有咩可以令男性付出無既話你真係好似篇文章咁係一個負資產做ptgf揾多錢 唔好靠男人啦男人靠唔住
老實講句你ex都算幾on9
不過你又真係拜金港女喎樓主

我係拜金咁又點?女人睇錢揀男人就要比人鬧?

你自己心甘情願做雞冇人會話你,問題係你而家教唆他人做雞就有罪抵比人屌

只係想講 呢個世界就係咁 你揀人人揀你 點解女人想搵個有經濟能力既就要比人鬧拜金 男人要揀靚女處女就應份
真係有錢都唔想洗係你呢啲女人身上
老實講句你ex都算幾on9
不過你又真係拜金港女喎樓主

我係拜金咁又點?女人睇錢揀男人就要比人鬧?

你自己心甘情願做雞冇人會話你,問題係你而家教唆他人做雞就有罪抵比人屌

只係想講 呢個世界就係咁 你揀人人揀你 點解女人想搵個有經濟能力既就要比人鬧拜金 男人要揀靚女處女就應份

你唔會揀高大大隻靚仔咩
唔夠我講就算啦 唔逼你
最後一句 有條件 唔代表要好似你咁做雞
仲要將成件事講到懶係合理
你要腿張開係你既事

得啦知你貼埋錢比人屌好撚威喇

請解釋點解有教養既女人就要夾番自己果份?

https://youtu.be/qsqBb5rR52A

辣殺

其實我連mathew本get the guy本書都睇埋,女仔可以睇多啲佢個youtube channel,睇完你就會後悔點解咁遲先接觸到佢既理論!

btw佢呢段片帶出既信息就係等價交換

咁男人你互換左啲咩比條女?大家都有付出既唔叫付出喔
阿古路
又見到你

最近d臭雞成日開post搏屌
你話女人要生仔覺得唔公平,咁你可以選擇唔生架ma,你話付出青春咁男人冇青春架?男人60歲可以偷食前提係要有錢,你60歲有錢一樣可以搵人幫你奶個臭西wo,男人愈老愈值錢係因為人愈大搵既錢愈多咁未值錢囉,女人都得架,女人30歲人老珠黃男人夠會中年發福啦,睇識唔識keep既jer,我覺得AA制冇問題wo,係香港男性同女性搵錢能力相約,點解唔AA?女人後生都話可以做雞啊,男人係香港做鴨冇市場又點計啊?計我話你ex有問題,但你更加有問題

女人可以唔生,咁女人可唔可以唔黎M呀?
唔夠我講就算啦 唔逼你
你要腿張開係你既事

你做雞做撚到開post教人做仲威啦
屌你老母 食餐飯都要男方比晒
你折唔折墮啲
自己冇手冇腳揾錢?

就算一個再揾到錢嘅男人,都會想自己嘅女人係識得同佢分擔。一餐飯百幾蚊對佢黎講可能係濕濕碎,但係見到你識主動話比錢,個感覺都係唔同啲。
佢請你,唔撚係道理黎架
你覺得你比得條仔屌,佢就要比埋你果份,呢d咪雞囉

上面個絲打講得幾好,又未結婚,佢無責任養你,你都可以唔比佢屌

樓主除左因為個西可以令男性比錢之外
你仲有咩可以令男性付出無既話你真係好似篇文章咁係一個負資產做ptgf揾多錢 唔好靠男人啦男人靠唔住

請追po,已列表說明

終於有人蚊到我呢個po想帶出嘅嘢
女仔如果做到以下嘅嘢,我好肯定男方女方都會開心

1唔好發脾氣
這是大忌之中的大忌,但幾乎全部的女孩子都會犯此毛病。

究其原因,是大部份女孩子都會覺得,發了脾氣之後如果得到男方的關心,給男方哄哄,就會覺得男方重視她。

關心唔係咁得到,你本身有冇野吸引人去關心你?例如生活有冇好玩有趣既事分享?最重要你有冇關心對方先?例如佢既興趣你了解幾多?佢既口味?佢既夢想?你付出關心先好叫人關心你

亂發脾氣的女孩子,到最後的感情幾乎都是失敗告終。要回頭已經太遲了。

2不可否認女仔喺外表上必然要付出更多

男人係視覺動物,係事實,懂化粧,你的異性緣一定會強得多。看過太多女孩子都不注重自己外表,仲問條仔你肥左會唔會仲中意你,放過條仔喇,大家都知答案,唔係話要model,至少唔好肥腫難分,如真的過肥,節食及運動是少不免的事情。此外,也要留意自己的衣著,因為一個人的衣著,確是可以令自己的身型改變,而且突顯自己的品味。

3忌負面批評,最好常常有笑容, 不要時常黑面

笑容,一定係女仔可以令男仔開心既必殺技。

拍拖係要開心,你亦都好難想像要個男仔主動9笑。有啲女仔覺得咁唔開心點笑,注意,冇人有責任做你情緒垃圾桶,咁有唔開心咁點?你可以直接講你有咩唔開心,想佢比個hug你就完。唔好要個男仔估你估乜9,唔好要佢tum,直接講一個佢可以即時幫到你既行為,因為佢只係你男朋友唔係你肚條蟲。

如果你係冇喇喇唔開心冇原因,咁唔該成熟啲自己處理自己情緒。

4讚美他

你知道男人的基本生存需求是甚麼嗎?就是:

自我肯定!

那自我肯定,需要甚麼?當然是極度而過份的讚美!讚美,也是需要有技巧的,你無端端不停讚美對方,你會讓對方覺得很假,而且也未必適合對方脾胃。 所以,你要讚美對方想你讚美的東西。 男人想你讚美的東西,一定是男人對你說的東西。

例如佢某一天剪短了頭髮呢?你可以讚美他,而且要讚美他一整天;這時還可以加上一些技巧,例如不停久不久就說:「呀….我也說不上來,你今天就是很不同,很靚仔,很帥,很自然,很有型…是甚麼呢?有甚麼不同?」

你可以待男人自己說:「噢…是嗎…我今天剪了頭髮。」

這個時候來一個大力讚賞,就很好了。

事情完了嗎?還未完,你再過一會,再說:「噢,其實我真的很想告訴你,你今天真的很帥,你真的和以前很不同。」

佢開心你開心

仲有好多女生可以多加留意既事,男生也有自己既位置,我呢個po想帶出既係男女付出既野係唔同的,如果所謂高登仔可以唔好再成日話女人係雞,又中出即飛人,女仔可以識得帶眼識人,男同女本身就係兩種生物,互相了解尊重先係出路

講左咁耐,我又要再一次投身入高登戰場了

又有冇高登巴打可以答到我男人有乜付出?

冇高登仔答到我,因為佢地除左屌西冇諗過其他野,唯一可以叫做有啲付出既經濟能力都唔付出,仲話自己係男人?

hello父權高登仔去哂邊

終於有人蚊到我呢個po想帶出嘅嘢
女仔如果做到以下嘅嘢,我好肯定男方女方都會開心

1唔好發脾氣
這是大忌之中的大忌,但幾乎全部的女孩子都會犯此毛病。

究其原因,是大部份女孩子都會覺得,發了脾氣之後如果得到男方的關心,給男方哄哄,就會覺得男方重視她。

關心唔係咁得到,你本身有冇野吸引人去關心你?例如生活有冇好玩有趣既事分享?最重要你有冇關心對方先?例如佢既興趣你了解幾多?佢既口味?佢既夢想?你付出關心先好叫人關心你

亂發脾氣的女孩子,到最後的感情幾乎都是失敗告終。要回頭已經太遲了。

2不可否認女仔喺外表上必然要付出更多

男人係視覺動物,係事實,懂化粧,你的異性緣一定會強得多。看過太多女孩子都不注重自己外表,仲問條仔你肥左會唔會仲中意你,放過條仔喇,大家都知答案,唔係話要model,至少唔好肥腫難分,如真的過肥,節食及運動是少不免的事情。此外,也要留意自己的衣著,因為一個人的衣著,確是可以令自己的身型改變,而且突顯自己的品味。

3忌負面批評,最好常常有笑容, 不要時常黑面

笑容,一定係女仔可以令男仔開心既必殺技。

拍拖係要開心,你亦都好難想像要個男仔主動9笑。有啲女仔覺得咁唔開心點笑,注意,冇人有責任做你情緒垃圾桶,咁有唔開心咁點?你可以直接講你有咩唔開心,想佢比個hug你就完。唔好要個男仔估你估乜9,唔好要佢tum,直接講一個佢可以即時幫到你既行為,因為佢只係你男朋友唔係你肚條蟲。

如果你係冇喇喇唔開心冇原因,咁唔該成熟啲自己處理自己情緒。

4讚美他

你知道男人的基本生存需求是甚麼嗎?就是:

自我肯定!

那自我肯定,需要甚麼?當然是極度而過份的讚美!讚美,也是需要有技巧的,你無端端不停讚美對方,你會讓對方覺得很假,而且也未必適合對方脾胃。 所以,你要讚美對方想你讚美的東西。 男人想你讚美的東西,一定是男人對你說的東西。

例如佢某一天剪短了頭髮呢?你可以讚美他,而且要讚美他一整天;這時還可以加上一些技巧,例如不停久不久就說:「呀….我也說不上來,你今天就是很不同,很靚仔,很帥,很自然,很有型…是甚麼呢?有甚麼不同?」

你可以待男人自己說:「噢…是嗎…我今天剪了頭髮。」

這個時候來一個大力讚賞,就很好了。

事情完了嗎?還未完,你再過一會,再說:「噢,其實我真的很想告訴你,你今天真的很帥,你真的和以前很不同。」

佢開心你開心

仲有好多女生可以多加留意既事,男生也有自己既位置,我呢個po想帶出既係男女付出既野係唔同的,如果所謂高登仔可以唔好再成日話女人係雞,又中出即飛人,女仔可以識得帶眼識人,男同女本身就係兩種生物,互相了解尊重先係出路

講左咁耐,我又要再一次投身入高登戰場了

又有冇高登巴打可以答到我男人有乜付出?

冇高登仔答到我,因為佢地除左屌西冇諗過其他野,唯一可以叫做有啲付出既經濟能力都唔付出,仲話自己係男人?

你眼中既付出得錢 哂氣 男人叫完雞都唔會同隻雞講道理叫佢唔好收錢
睇左咁多人既言論,發現連登仔既女朋友都係得一種作用同價值,就係俾佢屌
我唔知係咪你地既女朋友真係差到得屌既個作用,但至少我對男朋友既付出唔止俾佢屌咁簡單。
連登仔將請食飯等於有得屌閪諗埋一齊,即係你覺得你女朋友冇野好,只係有得屌,樓主講既女方付出根本唔單單指屌呢樣野,點解呢到個個都話女仔付出就係咁解
你話女人要生仔覺得唔公平,咁你可以選擇唔生架ma,你話付出青春咁男人冇青春架?男人60歲可以偷食前提係要有錢,你60歲有錢一樣可以搵人幫你奶個臭西wo,男人愈老愈值錢係因為人愈大搵既錢愈多咁未值錢囉,女人都得架,女人30歲人老珠黃男人夠會中年發福啦,睇識唔識keep既jer,我覺得AA制冇問題wo,係香港男性同女性搵錢能力相約,點解唔AA?女人後生都話可以做雞啊,男人係香港做鴨冇市場又點計啊?計我話你ex有問題,但你更加有問題

好同意呢位同學既講法
咁男士有風度咁比哂錢
女士又係咪應該賢良淑德
做番女士既 溫柔體貼 最少都要煮飯啦
唔識煮唔緊要 你肯滿足男士既慾望 都叫好啦
我就咁睇 你成篇文 你一邊要人請你 你又付出左咩?
就算你係靚女大波 由一開頭你肯同佢一齊
你就姐係接受佢 而佢就算冇 180 30分 都唔欠你什麼
到最後 你係段感情入面付出左d咩?

同意女人要賢良淑德 溫柔體貼
所以我咪話各取所需囉
我無話過女人唔洗付出喎
上面你話女人應該搵個更好既 咁男人係咪都係先?你話女人到30歲後開始無市場 付出左青春 男人俾晒係應份既 得!無問題架 到你老左人老珠黃既時候你老公出去搵個更好身材更靚既都係應份架

你講得絕對冇錯,所以女人就係要搵一個專一得來,經濟都唔差嘅男人就係我想講嘅嘢

傻閪,有錢但專一,你慢慢等撚到2046,唔係話冇,但都唔會輪到你
唔夠我講就算啦 唔逼你
你要腿張開係你既事

人地肯付出就話人免費雞你唔比人唔似你咁遇到d玩完即棄咩

你眼中既付出得錢 哂氣 男人叫完雞都唔會同隻雞講道理叫佢唔好收錢

男人你除了錢付出了什麼?女人付出的我已列表說明
你呢
正評
真心覺得高登好撚多痴線佬
不過其實佢地可能講笑啫
我識人上高登都會講呢啲野
但現實佢好錫自己女朋友

上高登 勿認真
唔排除有人係講笑
但直必既人都一定有好多
有小小野想分享
我個ex想食魚蛋又係咁話肚餓肚餓
我咪話請囉 做咩姐你係咁話你肚餓都唔會飽啲 但我又柒又唔記得銀包無錢 咁我咪話無禁錢
佢又扮曬野話咁算喇 但係又係咁講肚餓
我見佢咁咪話咁禁錢囉你想食
跟手佢就好開心咁陪我去禁錢 專登買戈幾粒魚蛋比佢食
申利 我見到佢銀包有錢嫁下同埋佢都係高登仔
個ex太多膠事不能盡錄

其實係女仔都唔中意AA,但我遇到個ex之後有得AA都好開心,唔好叫我請埋佢
好贊同樓主
而家啲男仔愈黎愈小家,同高登仔拍過拖,完全唔敢拖出去見fd,比人知道同佢aa制,係勁無面子。好似係貼左個系比佢屌,但佢完全冇付出咁,飛撚左
唔講錢既話,啲高登仔連風度都冇,去食飯唔會識比女仔坐去梳化位,行路唔會話讓比女仔行先。講真呢啲風度我淨係會係啲呀叔身上先會見到。

有小小野想分享
我個ex想食魚蛋又係咁話肚餓肚餓
我咪話請囉 做咩姐你係咁話你肚餓都唔會飽啲 但我又柒又唔記得銀包無錢 咁我咪話無禁錢
佢又扮曬野話咁算喇 但係又係咁講肚餓
我見佢咁咪話咁禁錢囉你想食
跟手佢就好開心咁陪我去禁錢 專登買戈幾粒魚蛋比佢食
申利 我見到佢銀包有錢嫁下同埋佢都係高登仔
個ex太多膠事不能盡錄

其實係女仔都唔中意AA,但我遇到個ex之後有得AA都好開心,唔好叫我請埋佢

兩個都弱智架?食粒魚蛋咁煩
睇左咁多人既言論,發現連登仔既女朋友都係得一種作用同價值,就係俾佢屌
我唔知係咪你地既女朋友真係差到得屌既個作用,但至少我對男朋友既付出唔止俾佢屌咁簡單。
連登仔將請食飯等於有得屌閪諗埋一齊,即係你覺得你女朋友冇野好,只係有得屌,樓主講既女方付出根本唔單單指屌呢樣野,點解呢到個個都話女仔付出就係咁解

再一次感激有人知道我想講咩,如果絲打們對愛情有咩topic有興趣可以提議吓

我會喺父權高登開po同一眾絲打分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞