基督城槍手自白書集中討論區

858 回覆
261 Like 14 Dislike
講歷史既恩怨就哂鳩氣啦
不如德國佬去打鳩法國佬 英國佬去打鳩美國佬好無

個重點係「現在」
中國人最多係無品同搶鬼佬飯碗
果班啡色人直頭造成人命傷亡 淨係法國都好多單啦
兩者無得類比

政府唔敢做野 就唔好怪班右翼出手
其實點解唔可以歧視穆斯林???
係唔少白人的觀點,回教移民=狂生仔唔做野BUG 福利制度的人
等於香港人係新公屋區見大陸人同南亞人就火滾....

當定義呢個係人口清洗, 所有回教女人同小孩等於敵軍
再睇下本土派KOL企位,一出事就割席左膠化
https://www.facebook.com/henryporterbabel/
咁有個問題出現,人口咁少點解可以佔咁多土地?
呢個問題唔係我問,係個班侵略基因深入骨髓既人會問
殺左 中國冇報姐 中國不嬲唔會比錢救人質 同播負面新聞
大清時發生過同治回亂,回教徒同漢人起衝突,死嘅人以千萬計,死傷人數唔記得太平天國多啲定同治回亂多啲,但都好誇張。

其實中亞都係回教不停向東擴張嘅結果,滿人帝國主義vs 回教帝國主義,邊個啱錯就睇你觀點與角度。

當然教科書唔會教,會教都唔會詳細,因為佢哋唔係「萬惡歐洲人」,但其實歐洲人對大清嘅影響唔夠太平天國同同治回亂。
因為ISIS 係沙特阿拉伯打手,而沙特阿拉伯係中國盟友
我諗你指德國,二戰後美國殖民下,逼德國引入土耳其人,土耳其人係德國最大嘅少數族裔。

其實德國人嘅勞動力幾乎全球最高,引入土耳其人對經濟無幫助,只係要推高樓價、拉低工資等手段,唔好唔記得西方一直受共產主義滲透,左翼為左選票、憎白人,引入啲憎白人嘅移民好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞