基督城槍手自白書集中討論區

858 回覆
261 Like 14 Dislike
中point
繼續分化吖
繼續負面標籤人吖
繼續做閪嘢吖
香港離滅亡不遠矣
見D人拉到香港150
先講下
普教小,普教中先最狠毒。早幾日食飯,隔離檯個中學生係講廣東話,不過講得仲差過北佬。隔多代廣東話變潮州話,再變死語
其實至雨革之後
香港註定滅亡

葵芳一到LUNCH就街都係著住校服講住普通話

仲有 我宜家讀緊書個班同學 身份證係拼音
LAM=LIN
責任制而言應該要針對掌管出入境同立法權力既離地高官
否則佢地只會一直覺得施害者個人心理問題唔關佢地政策事
就算白人都係咁話

當然我唔會殺人咁on9
但冇宗教,情況可能更亂
睇吓中國
其實一用得男/女嘅字眼已經有少少主權

倒不如一齊叫平權
所以咪話條友虛偽囉

我記得佢果7x 頁 有一段
佢自問係咪hate muslim
佢話唔憎 「係佢地自己home country 的muslim」
最憎係 「本土人當中,轉身去支持muslim 的背叛者」
.......正正就係我想講的 「移民政策決策人」

喂 擁護佢的連登仔
你地唔係好鍾意講 「先撩者賤」、「X 有頭債有主」 架咩?
咁澳洲同新西蘭嘅白人都係invade人地個homeland
你話佢係歐洲咁講都站得住腳

佢咁講咪只係變咗永遠都要鬥開槍, 直到一方好似啲以前澳洲原著民咁投降/殺清光為止

咁咪有啲矛盾
有冇full video
可惜既係左膠永遠察覺唔到自己既錯
佢話"最"憎 muslim covert姐, 冇講過唔憎來源國非本地既muslim喎
另外直接行刺政要唔係咁容易架, 做唔到就捨難取易
所以根據佢既自白書, 咪去殺果d 來源國非本地既muslim
剛剛睇左十幾頁, 唔係好明佢講美國嗰到
即係佢想通過槍械呢樣野令美國分裂?
唔明點解咁多正評
呢d又會有班智障睇完變激進分子
其實個shooter話自己年輕時係信共產主義
後來信無政府主義,自由主義
最後先確信法西斯主義
可以話係由左膠突轉至極右
並唔係一開始就係極右排外
呢d中下階層思想突變
主流傳媒好少深入了解
簡單一句極右反移民了事
你講得啱,但要杜絕呢種思潮唔係單靠冚檔,而係改變呢個過份政治正確既主流,尊重返一般右翼人士既聲音,而唔係咩都話法西斯
偽女權好噁心
條友係極端同埋錯誤接收左一部份資訊
但唔係痴線
痴線就唔會寫成幾十頁野之後先去殺人啦,直接殺唔好

不過睇死都係唔會解決問題
賴9人地係極右就算
點睇連登義士日日都想有機會 invade 人地國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞