基督城槍手自白書集中討論區

858 回覆
261 Like 14 Dislike
其實比起條槍擊片,槍手嘅自白書更值得討論同探討
始終要正視問題先可以避免以後更多社會悲劇
https://www.docdroid.net/ibiXBML/the-great-replacement-new-zealand-shooter.pdf
部份節錄

Any invader you kill, of any age, is one less enemy your children will have to face.

雖然好殘忍血腥,但佢有佢道理
同漫畫哥布林殺手入面一樣
其實講到尾

佢就喺因為個人經歷

披住捍衛自由既羊皮

用恐怖主義既手段

去實行極端既保護主義
穆斯林班撚樣去其他國家搞人就得,一屌佢就比人話歧視

但其他國家嘅人去伊斯蘭國家就要跟返佢哋嘅規矩
宗教自由??
試下喺穆斯林國家起個耶穌就真係自由啦
希望引到更多人幫手滅蛔
反對果D全部落地獄
你地先係人渣垃殺畜生敗類
我唔係支持殺人 唔係支持暴力
我係支持報應

你入人家園不隨俗
伊斯蘭教又做咁多仆街野
唔好以為搞完恐襲 自殺式襲擊 自己死左就唔洗還

要你既教友 你既種族去還

政府唔做 政府要做左膠 無問題
由公民黎做
佢地唔係暴徒 係真真正正既義士

係不受薪、無受理益、明知後果同刑責下既理智抉擇
我撐佢
保護家園 由自己做起
沒有無緣無故的恨 ,又唔見有人屠殺佛教徒
伊斯蘭教的確係特別乞人憎
日本中國越南都試過

緬甸政府都話rohingya "屠殺" 佛教徒
咁中國人係外國做衰野係咪要香港/中國/日本人還?
本是同根生
呢個好真

香港日日150...
好多另類右翼都未搞得清楚,係歐洲muslim係invaders,但係東突厥斯坦反而支那人先係invaders
當年緬甸佛教徒收留伊斯蘭羅興亞人,畀食物住屋佢地
但羅興亞人竟然恩將仇報屠殺緬甸佛教徒,強姦當地女人
仲話又獨立搶緬甸土地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞