基督城槍手自白書集中討論區

855 回覆
261 Like 14 Dislike
伊斯蘭教徒屠殺32名尼日利亞基督徒
https://lih.kg/crxMwS

出黎講2句
大概歷史學會我哋嘅嘢
就係我哋咩都學唔到
自推支持槍手搞種族鬥爭嘅連登仔,有冇諗住為香港民族犯嘅罪負下責咁
連登仔移唔到民最憎移民撚,一定支持死守香港
即管殺啦
所有穆斯林都係哥布林 哥布林係要殺嘅
可能有左膠口中嘅好穆斯林 但係好嘅穆斯林就應該龜係自己地方 唔應該出現係人類面前
從來資源分配不平衡既最終結果就係戰爭
係睇個臨界點去到邊咁解
sbt
有無影片LINK?
魚肉好吃嗎
見到文字紀錄link (自己post過, 唔記得左)
http://www.facebook.com/recall.hk/posts/1734960136826037
圖入面條片搵唔到,不過再搵到多條片講香港移民入侵加拿大
https://globalnews.ca/news/2444980/this-1989-documentary-on-asian-investment-in-vancouver-shows-how-little-has-changed/
按種族鬥爭嘅標準,所有香港人都有罪
所以我支持白人槍殺
如果加拿大有人敢做,我就夠膽支持
份自白書話留原國既人係無罪
得啖笑 你有你嘅道理 不過有啲slippery slope喎ching
不嬲歷史教識人類嘅就係人類永遠唔會從歷史中學習

所以我地會繼續殘殺同類

直到有一日玩大咗陷球產
你有妹仔同主人婆既概念已經好L離地
想問下美國嘅主人婆係邊個?印第安原住民?
咁中共夠話香港嘅主人婆係滿清政府啦DLLM
我來自非洲!
有冇諗過西方國家班教皇幾仆街
對哥白尼同科學文明來講佢哋先係野獸
你唔撚奪回個聖地人地點會搞鳩你?(eg十字軍東征)
東征個原因咪又係教廷想鞏固、擴張權力同搵水,結果就係咁屠殺唔同宗教嘅人
Push
建議開多個post
未食到
支持樓主打擊死左膠兒登真係左膠氾濫,穆斯林俾西方國家入侵搶石油殺平民,無辦法之下為咗自保先迫不得己走出嚟搞恐怖襲擊都可以俾人話冷血濫殺無辜,以後再有死左膠企係道德高地反對伊斯蘭國自我防衛我就屌爆佢老母個離地梅毒性冷感西
你講嘅當然正確啦,切入或角度不同,立場當然有分別啦。視乎你點睇。

我講嘅係現今大至上西方世界點睇蚛蟈人同蛔教徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞