基督城槍手自白書集中討論區

858 回覆
261 Like 14 Dislike
但係性質有點唔同 既係白人即使入侵 但佢地都有保護原住民文化 例如紐西蘭係好積極保留毛利文化咁 但嗰啲muslim 南亞人 佢地黎到就食人地攞人地嘅 唔會貢獻社會
澳洲、新西蘭嘅白人難道唔係移民?

反而如果你憎伊斯蘭教,大開殺界,個理由好似仲合理多d
澳洲佬當年白澳政策咩黎啊大佬
唔係講笑呀
你唔覺得而家果浸火藥味越黎越濃咩?
黎個great depression 就可以開波
有冇人有片?搵左好耐
認真post留名
https://www.itv.com/news/calendar/2019-03-15/new-zealand-mosque-massacre-gunman-linked-actions-to-rotherham-child-sex-abuse-scandal/

得一間肯報rotherham,有三間就咁提有寫for rotherham但咩都無解釋當然有報既呢間點都要報段無人認同佢咁報復啦
佢搵左呢單野作為其中一個理由
可能仲有其他個人因素佢自己冇提
但呢個 case 示範左由極左轉向極右過程
好難想像一個無政府主義者最後會話PRC同自己最接近
得英治就萬能? 咁英國而家就唔會咁弱勢啦
FRASER ANNING D TWEET全部比班LEFTARD瘋狂轟炸
公開講正常野都咁 真係無得救
肯定唔會

人類一定會利用科技嚟壓榨其他人 資源只會愈嚟愈少

所以下一場戰爭可能就係最後一場

可能係內戰 或者由革命開始嘅戰爭
好勇
仲有無人有習近平人大會議段片?
其實講得好岩
alt right講野就正常, 反對就leftard. lmao. Anning講啲咁嘅野, 會再被選中做senator基本上係無可能. 連16歲嘅都識諗過你. https://twitter.com/CushanKain/status/1106804600626016256

唔撚gur嘅我等你入立法會去做野. 唔好講咁多.
係啦係啦 淨係識拎呢樣嚟笑鳩其他連登仔
講法西斯大鑊好多,支那wfc啦
係呢到5毛先上綱上線
一定有好多連登義士負皮你嫁

佢講咁多好似有道理既野,最後只係引導去full war 既結果,呢個年代邊個玩得起,最勇武個金仔就窮到就收皮

學你話齋一係佢就去做放 Muslim 入黎既政府,一係就去做Muslim 呢個宗教( which is nearly impossible ),但佢選擇做班手無寸鐵個班,將所有移民標籤為敵人,姐係姐係連登義士keyboard上講個d好似好勇武既行為。最後既結果呢?紐西蘭講緊禁槍啦,Muslim 帶曬光環,你話左膠當道,what if 一個民主國家90%係左膠,勇武派係想清洗佢地定係自己搶個山頭做寨主?

把口就民主民主,明明最想清洗異見最獨裁就係佢地

咩年代,打仗?從來打仗就係為左搶資源,自從有核武同全球化之後,打仗個形式就由實過變左經濟上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞