基督城槍手自白書集中討論區

858 回覆
261 Like 14 Dislike
條link404咗
有冇人backup咗可以share?

暫時最好既本土派聖經

btw 同中共思想接近並不等如要俾佢侵略

任何殖民者都係仆街,要維護本土文化,
除非深思後大家同意有更好既替代文化
有無backup?
齋睇頭幾個point, 將muslim改做communist/china已經有好巨大嘅感受
想太多平左咁多權連人妖都平埋但係係西方出現左咁耐既asian從來無平過
我不嬲都話左膠只係一班為左自己pleasure而將cultural marxism隨意扭曲既利己主義者
大英雄
求backup
其實呢度好多人選擇性忽略殺手嘅主要動機之一 -- 就係反混種族 (所以佢先話佢唔介意muslim入去NZ住又剩, 唯一最介意係同本土 (白) 人結婚生仔女, 傳宗接代. 有趣嘅係呢度好多港豬張佢嘅睇法同香港嘅問題混為一談.

簡單啲講, 人地係話 如果你去任何一個國家, 人地歡迎你. 但係想喺嗰度落地生根 -- 你只可以搵香港/華人. 呢個本身就係一個矛盾, 因為你 (殺手) 只係選擇性歡迎你去合法地移民 (即係, 你去移民歐美就唔可以同白/黑/hispanic人一齊, 去日本就唔可以同日本人結婚生仔一樣 -- 要keep住本地人嘅純血統).

若果有個鬼仔鬼妹係li ke你, 兩情相悅, 無問題. 但係人地 (殺手) 就好L憎嗰個同你喺埋一齊嘅鬼妹/鬼仔 -- 因為你地嘅子孫已經唔再係pure blood -- 呢個係殺手嘅其中一個重點.

再加埋恐怖主義入面嘅恐怖分子嘅背景, 人地(殺手) 有更大嘅(所謂合理) 理由去大屠殺. 但係請記住, 同殺手嘅同一類人喺呢個地球有好多. 即使muslim從來都無出現, 唔等於呢件事唔會發生.

你想去理解嗰啲人係咩諗法 (唔係少), 可以去google search "bleach" 同埋 4chan / 8chan. 呢啲人唔係因為所謂嘅左膠以存在, 但係佢地大多都係右膠啲friend. 右膠歷史多的是. 自己慢慢睇西(歐美) 史啦.

完.
唔明點解係咁講資源. 好嘅政府根本唔會令到自己嘅人民為"資源"呢個字/論題去擔心, 成為大家嘅問題. 即係話, 有資源問題, 你要屌嘅係政府, 去投票俾一個幫你出聲同做野嘅話事人, 而唔係喺度屌啲新移民 (不論來源).

隔岸觀火係好撚易嫁, 但係喺度拋書包又有咩春用?
你自己睇下香港既未来係點,所有野爆煲
離地左膠就係你呢種
到時你就會問
個鎗手點解係去血洗政府機構,唔係去血洗清真寺
明明條友咁憎蛔
改做猶太人感受仲深啊
同意要人到最後要為維護自己利益不擇手段
而家個社會的確二源緊
因為對手比你更加殘暴,壓迫到最後結果你既底線同希望始終會喪失,屋企文化都無埋
https://youtu.be/arMOuEv4W2c
自己睇,穆斯林没有一個是無辜的
事實係咁
https://youtu.be/arMOuEv4W2c
穆斯林没有一個是無辜的

德國人而家有無叫佢地滾回中東非洲,有無支持希特拉種族清洗政策?

縮返入老母個西度啦柒頭
點解你地可以咁認真討論呢份野?
你地唔係真係以為個槍手係真心相信佢寫既野?
份野一渣buzzwords, 典型論述, memes
再睇埋段片
真係好難認真看待呢份野
收紅包係支那文化,香港都好快會有
到時大把有毒野你歎
佢唔係真心又點會又寫70幾頁又直播?
份野仲有大量篇幅叫其他白人學佢
姑勿論佢諗法岩唔岩 呢個槍手一定係真心膠

不如你睇多次份野
香港有咩真正既傳統文化?
語言咪又係廣州傳落黎
將香港同中國拉埋呢單野黎講純粹係政治表態
2樣無可比性
文化同語言都接近 仲要大家都係黃皮膚比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞