基督城槍手自白書集中討論區

858 回覆
261 Like 14 Dislike
求backup
你睇完邊個邊個寫既邊本邊本鉅作,學下乜野主義理論,再去阿拉伯地區住番一個甲子研究下當地風土文情(下略一萬字⋯⋯)先番黎同我討論下點解你班極右咁冇人性

典型套路,成班跟主流意見騎住高牆,冇力論述咪訴諸呢堆野去包裝到自己好有道理。
以無知為榮,十足十啲反智廢中就係你呢啲人
呢個世界無對同錯 只有入罪同告唔入
唔係以無知為榮
係叫你咪撚當其他人係白痴
你連理解人地的想法都做唔到咁點做批評?
你D 左膠唔夠人講就串人
你左膠上腦係你嘅事
但兇手篇論文你睇都唔睇就叫人理解Muslim, 但就唔理解兇手
左膠所有提出嘅套路論術, 篇論文咪答左你囉
反對你唔係係係左, 而係你係膠
讀得多又如何?無知但可議事論事,唔識明辯是非保護家園,跟住個主流論調跳舞,咪又係一群垃撚圾。
連緬甸佛教徒
都話要以暴易暴對回教

依個澳洲議員講得好理性好中
連本嚟政教分離嘅土耳其都走緊回頭路
呢個宗教嘅人根本需要狠狠地教訓
點解你唔理解兇手,就可以批評兇手?
你講D 左膠理論 , 其實兇手篇論文講晒出嚟駁你
因為佢睇到好準, 左膠係無貨賣
睇連登討論真係on99,唔係要極左就係支持極右。兩邊都on99
世上沒有無緣無故的恨
知啦on9
咁你又有無證明「每一個」穆斯林都係恐怖份子啊?
縮返入老母個西度啦柒頭
世界大戰 抹黑宇宙了 can you feel
左膠套路,當你講團體, 左膠講個人
當你講個人, 佢就轉場講團體

你咁叻搬龍門
你不如解釋下全體德國人到而家每年都要俾二戰戰爭賠償,
係咪要證明“每一個”德國人支持NAZI , 戰爭賠償就唔存在?

你唔好搬龍門講“團體罪行”
問題你已經預設咗所有穆斯林都係兇手
而對方正正係指出只要你嘗試理解過
咁就唔係所有穆斯林都係兇手
咁大單野點解冇fbi介入
仲有個學生應該要比人驅逐啦

境外回教組織巧立名目去洗當地蛔既腦 都唔係第一次聽
不過連高等院校都中招 好心班鬼佬就清醒下
四圍帶風向丫麻
人民鬥人民
咁個火頭就唔會燒到政權到
誰不知
跟本所有政策都係政府訂既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞