是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
  Eric帶我落樓下,佢個司機左架黑色車過黎接我地。
  我對車無咩研究,所以唔識咩牌子打咩牌子;畢竟品牌對於識嘅人黎講先係身份象徵,對於我Lee D唔識嘅人黎講係無意思嘅。

佢將我車去醫院,由後門嘅秘密通道入去探病。
  而家唔係探病時間,但醫院都比我地入去探小月。
  小月攤左係張床上面,無力咁望住我。
  「雯雯…我好驚…」
  「無事啦,我係度。」我捉住佢隻手安慰佢。
  「醫生話你係度休息幾日,清曬D毒就會無事。」Eric行入黎轉述醫生講嘅野。
  「你係…」小月問Eric。
  「我係你頭先要雯雯搵嘅主席,醫生應該有同你講嘛。」
  醫生!
  Lee個Eric勁到連醫生都可以收買黎傅訊息…
  跟住我同小月係病度傾左陣計,佢講左D係醫院嘅事,我同佢講佢返我同佢阿媽講嘅野。
  佢迷迷糊糊咁訓左係度,醒返就好驚,驚到一個點係見到邊個都會驚,淨係想見我。
  果陣佢連見到佢阿媽都嚇到賴屎…真係有屎出果種。
  不過醫生話Lee個D毒品嘅副作用,D毒過左就會無事…我希望真係無後遺症啦。

我地留左係病房兩幾鐘,跟住Eric話我要返營地。
  小月捉住我隻手唔想放我走。
  「唔得啊,雯雯咁樣偷走出黎會比老師鬧架。」Eric Lee句野好明顯係大話,但說服左小月放手。
  其實我唔介意係病房度再留多一陣,但Eric似乎想帶我去其他地方。
  如果真係直接返營地就最好啦…

佢帶我行返秘道出去,上返頭先果架黑色車。
  「我想你Lee三日兩夜都同我一齊。」Eric終於講出佢帶我出黎嘅目的。
  「車月長嘅事,我可以直接叫校長踢佢出校。
  但係我選擇比機會佢,仲比佢最好嘅醫療,一切都係因為你。」
  係,我無立埸去反駁佢。
  如果我拒絕佢嘅話,佢仲可以追究我偷走。
  所以我亦只能應承同佢一齊…至少係「成長營」期間。

上車啦小妹妹
真係有屎出果種

雖然好仆街但我笑咗
  而家已經成五點幾,Eric車左我去尖沙咀嘅數字廣埸——果個由天文台變出黎嘅高級商埸。
  以前我只會係外面行過,望都唔敢望;今次不但行入去,仲係入面二樓嘅酒店入面食鐵板燒。
  我地唔洗點餐,淨係講我地唔食D咩野就夠,其他野由師傳拍版。
  個師傳一邊煮野一邊耍花式,間唔中舞下把刀同埋鐵鏟,間唔中反手係背脊倒酒,整到成塊鐵版都燒起左。
  「嘩——」好專業嘅廚藝表演…我都係第一次見。
  我地今次食嘅野,同一般出面食開嘅鐵版燒係完全唔同層次。
  外面D鐵版燒只係一種噱頭,D野完全唔好食不特止,個師傳仲要勁Hea。
  今次個師傳煎出黎嘅肉,聽講真係A5和牛,入口即融。
  而且佢上碟之前仲會好似西餐咁整個沙律做伴菜,平衡肉類嘅油膩感。
  「倩雯,D野好唔好食?」Eric問我
  「好食!」
  平心而論,D野真係好好食,但對住Eric我食得心驚膽跳。
  「D野唔啱食?」
  「唔係…唔係…D野好高級,好好食。」
  「不如咁,今次我揀左我想食嘅野,一陣你揀你想食嘅甜品啦。」
  唔係野食嘅問題…係人嘅問題。
  當然,如果唔係同佢黎,我大概係無機會食到D咁好嘅野。
  「甜品…其實唔洗特別食…
  我只係想返去…」
  「你返到去會想做咩?我可以幫你準備。
  遊戲機?電腦?定係想畫畫?」
  如果我好似對船長咁獅子開大口,Eric話唔埋真係可以囉到比我…
  我上次對船長話想要一副萬幾蚊嘅Modern Magic Deck,我諗Lee個Eric分分鐘連*Power9都收得起。
  無論我要咩,佢都可以買比我。
  咁其實…我係咪唔應該咁抗拒佢呢?

「我只係想好好咁訓一教,因為小月嘅事已經夠曬煩。」
  「放心啦,我會比佢最好嘅醫療,我地返去休息下先啦。」
  「返去?去邊先?」
  Eric囉左張黑卡找數,我完全唔知今餐飯係幾錢。
  也許,係咁有錢嘅人眼中,D野只有「用錢買得到」同「買唔到」兩種,咁我亦理解到點解佢會咁執著係「我」身上。
  能夠用錢買嘅野,差唔多已經買曬,所以開始追求一D犯法嘅野。
  但如果佢只係單純想要一個小朋友嘅身體,佢大概真係有渠道去嫖雛妓,用錢和權力強逼未懂事嘅人供佢發洩。
  但係,如果佢想要一個能夠同佢溝通同交流嘅小朋友伴侶呢?
  「母性蘿莉」只係一個幻想,係現實中係唔存在嘅。
  我越諗,越覺得佢窮得只剩下錢,開始覺得佢有D可憐。

*Magic初期最強果九張卡,一張十幾萬港紙左右
只允許在最舊嘅賽制每種使用一張
唔係好明,倩雯同基金會中間有咩關係,排隊等睇
push
  「所以,你想我做D咩?」
  我地上返車之後,我問Eric。
  「我就係想要你,幼嫩嘅身體,同時亦充滿智慧同知識。」
  果然個Eric就係想屌我。
  「你用咁大個基金會嘅權力黎搵我,究竟有咩意義?」
  「基金會本身就係發掘有資質嘅細路,然後比最多資源佢地為社會貢獻。」
  「咁唔通你個基金會就係比你地班有錢佬啪細路嘅地方?」
  雖知道,同兒童有關嘅國際組織間唔中都會出幾單戀童新聞。
  「佢地有自已嘅渠道搵雛妓,但我想要嘅唔單止係肉體嘅滿足。
  我想你同我一齊享受我地嘅時間。」
  「你同一個細路講D咁嘅野,你唔覺好核突咩?」
  然後佢係我耳邊細細聲講左句:
  「麥你係細路咩?
  你唔係成日同人講係係轉生嘅大人咩?我一直都信嘅。」
  一時三刻我答佢唔到。

架車駛離市區,係山路行左陣之後駛入左一間臨海嘅大屋。
  間屋有兩層樓高,大到好似用電腦起出黎咁,十足十電視劇入面嘅豪宅。
  我望住花園嘅私人游泳池,我應該要好興奮嘅,但係比人威脅嘅情況下我根本高興唔起黎。
  屋入面嘅女僕接左我地入去,仲囉左我果個擺係度假村嘅背囊比我。
  「邊個叫你而家比佢?安排一間睡房比佢然後囉個背囊入去啦。」Eric鬧個女僕。

雖然個Eric擺到明想屌我,但佢都比左間睡房我。
  間房大過我屋企,有電視有音響,仲有自已嘅獨立廁浴。
  不過我好似唔係太可能安心咁訓一個好教,我開始後悔直接話攰然後想訓教。
  Eric趕走個女僕之後,坐係我張床上面。
  「黎,我唔鐘意逼人嘅。
  只要你將身體交比我,我就會放過車月長。」
  「我…淨係鐘意女人…」
  「我唔介意你繼續同佢係埋一齊,只要你唔好比其他男人搞就可以。」
  要黎嘅始終要黎嘅…
  我深呼吸一口氣,然後行近張床。
  然後佢伸個嘴埋黎,將一陣男人臭味由我嘅口腟傳入我全身。
  佢嘅鬚根刮傷我嘅嘴,粗魯嘅動作令我全身唔舒服。
  我甚至未同小月做過就要將處女供手相讓比我眼前嘅有錢佬…
  諗到Lee度,我推開左佢。
  雖然我唔夠力推開佢,但佢感覺到我抗拒佢,佢都唔會夾硬黎。
  「我…」我唔可以直接講原因,萬一比佢同小月扯上關係就麻煩。
  所以我要保護小月,就算有幾痛苦我都要忍落去。
  「咩野事?」佢問我。
  「可唔可以帶番個套先。」
  「好…你唔好走開。」跟住佢就行左出去。
到底eric哥係屌男人定係屌細路女呢
我要百合啊
唔要男人
臭男人死開
係校長定邊個將轉生個單野話俾Eric知?玩進貢?
點解唔沖咗涼先 一齊沖涼培養下氣氛

倩雯竟然肯俾個男人屌....
男人屌細路女,一啲都甜都冇
我要百合呀
好多變態佬
  之後Eric佢囉左兩個套入番黎。
  然後佢伸隻手入我條裙度,撫摸我嘅乳頭。
  似曾相識嘅奇幻感覺由乳頭散發到全身。
  既然阻止唔到佢,不如攤係度慢慢享受啦,好似都幾爽咁。
  但係佢突然插左入黎,搞到我下面好撚痛。
  上面好爽,但下面完全未準備好,痛到我心肝脾肺腎都好似跌左出黎咁。
  「唔得啊,下面好痛啊——」
  但係佢不但無停度,仲將我成個人抬起左,繼續捅我。
  我只能手揸住塊床單夾硬忍住。
  然後…
  然後…
  然後發生咩野事呢?

「而家應該有足夠嘅線索比你推敲番之前倩雯發生過咩野事。」我聽到自已把聲。
  我見到一個螢幕,我訓左係張床上面,下面流血不止。
  果個人以我以前嘅樣係Lee個白色虛空入面同我講野。
  「我見你一直都咁拖我,我等得有D唔耐煩,再比多D提示你:
  絕大部份佢果邊發生過嘅野都係係你果邊發生過,只係有D時地人唔同左。」
  「所以我而家係發緊夢無錯?」
  「我而家比多兩日時間你組織答案,三日之後你比唔到答案我,你就係咁樣比人屌死。」佢無直接答我,但係比左條最後死線我。
  認真?我真係會咁樣流血流死?
  「唔明你講緊咩?」我想佢講清楚件事。
  「我而家會修正琴日發生嘅事,你琴晚係營地度無比Eric帶走,而佢亦無諗住直接屌你,極其量會搞甚麼光源氏計劃之類嘅野。
  但如果成長營之後你比唔到答案我,咁我會將條時間線剪番落去你啱啱比Eric強姦果一條。
  就係咁多,我唔想再同你拖落去。」

跟住我就掙醒左,身處係渡假營嘅六人套房入面。
  我摸摸下面,外面係乾嘅,無比人搞過嘅跡象。
  而我嘅背囊亦係我嘅床邊,床頭甚至有一袋已經著過嘅衫,而我本身已經換左另一套衫。
  如果「佢」講嘅野係真嘅,咁我要係Lee兩日之內推導出倩雯之前遭遇過嘅野,如果唔係我就「已經死左」。
加速
估唔到,咁少線索都話多
扑野來講 除非條女闊過西隧 如果唔係冇可能做到突然插入呢回事
落左ky都應該係慢慢推先可以順利插入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞