是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
快d出
主角既三十歲毒撚智商
整穿人地個處
玩雙頭震動假狗
點解係九龍灣站落車,而唔係彩虹站
其實差唔多遠
點解無啦啦同老豆自爆左自己係轉生但係老豆又咁輕易接受到嘅?
定係之前已經講過我miss左

既然自爆左係咪可以問下老豆之前發生咩事?
可能連老豆都係轉生過黎既人
負責轉生既「神」既安排
  我訓係一間熟悉又陌生嘅睡房入面。
  同一個夢我已經發過幾次,跟住哥哥會推門入睡房然後推倒我。
  我試過迎合佢,亦試過捅死他,甚至試過開窗跳出去。
  最後我發現,只要我訓係床上面就會好舒服。
  自從上次摸過豆豆之後,「他」進來的時候都會有果種想去嘅感覺,下面甚至會濕左。

然而,今次推門入黎嘅係小月…唔通我日有所思,夜有所夢?
  「劉倩雯,你個賤人!」
  等等…Lee個小月好似同平時有D唔同。
  佢爬上我張床上面,好粗暴咁除左我條底褲,然後…
  然後佢竟然囉左把鎅刀出黎!
  我聽到四下好深刻嘅「啲達」聲,鎅刀入面嘅刀片伸左出黎!
  「你想做咩!」
  當我想掙扎嘅時候,發現全身都喐唔到!
  我比四個人噤住手腳!
  我訓緊嘅睡房唔知幾時變左做個奇怪嘅班房。

佢用把鎅刀不停咁捅我下面!完全係痴曬線。
  但我完全係唔痛,甚至有小小興奮嘅感覺。
  畢竟一切而家係發緊夢,可能只係一個口味重左小小嘅春夢。
  但係…咁樣係咪代表小月…應該話係車長曾經咁樣對待過倩雯,所以搞到倩雯想對佢報復?
  「如果我咁直接就比個答案你,咁我做咩要你估?」

聽到Lee句野之後,我又返到果個白色空間。
  係一棵困住倩雯的樹周圍,有著各種不同影像嘅投影。
  我甚至見到阿爸阿媽係度討論緊我。

「你覺唔覺我地個囡突然變左好多。」阿媽係果段影像入面同老豆講。
  「點變法?」
  「佢突然變得好曳,返學駁老師嘴,仲嘈住我要我買靚水彩比佢。」
  「係青春期嘅反叛現像掛。」老豆就阿媽講嘅現像解釋。
  「跟住佢仲話佢係一個男人嘅轉生,你信唔信。」
  「唔多信,我當住佢可能有性別焦慮,我地應該多D關心同理解佢。」老豆冷靜咁諗計。
  雖然Lee段影像代表唔到D咩野,但佢話比一D係我嘅視覺無可能會知嘅野。

「如果夢入面嘅野係真實嘅話,咁點解佢仲係一個夢境?」
  果個人淨係出左把聲,無係我面前出現。
  「如果夢入面嘅野唔係投影緊倩雯曾經遭遇過嘅野,咁我就無邏輯基點推理之前佢發生過D咩野事!」我反問佢。
  「總之你係夢境見到嘅野,你唔可能直接用黎答我,總之你自已諗多小小細節,再見。」
好重口味
樓主今日有冇出嚟打pre-released
新讀者 LM
board game優先度最高
是咁的
今日有局,我而家趕住出門口
原本諗住出門口前打一篇,但遲左起身
然後聽晚要去畫班

禮拜二返黎
要忍咁多日無得J
百合
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞