是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
是咁的,返到屋企攰到仆街
仲未好適應到做野嘅節奏
抖完一輪,返黎打文,眨下眼就一點幾啦

連機都無打過
巴打打咩機
btw隻狼啱啱過左弦一郎,抖抖先
咸濕阿哥黎料喇
MTGA,Oxygen not included 果類細Game
恩姐姐
自膠
  我約左阿哥係佢樓下等,然後佢就帶我上樓。
  時間大約係六點鐘,半個鐘之後老豆同恩姐姐就會過黎。
  唔知點解我有種莫名奇妙嘅危機感,我甚至係裙袋準備左一支原子筆準備插人。
  佢屋企唔大又唔細,係兩房一廳嘅小型單位,有間睡房同埋書房。
  我坐係客廳嘅梳化上面,見到有部Switch同埋PS4,有一堆遊戲可以玩,但我完全無玩嘅心情。
  有種無形嘅恐懼潛藏係我嘅意識入面,我甚至連佢比我嘅水都唔敢飲。
  佢入左書房用手提電腦執相,無咩理我。

也許,一切都係我嘅錯覺,其實Lee個阿哥唔會食左我。
   「做緊野?」我走入佢間書房問佢。
  佢間書房放滿左攝影器材同埋各種Cosplay服裝,我見到小櫻嘅魔杖,唔知邊個嘅巨劍,甚至有幾件哥德蘿莉服掛左係果間書房。
  「係。」我見到佢執緊幾張泳裝寫真,見到佢將個ModelD肥膏整走,執走佢面上嘅暗瘡痕。
  「所以一陣你同阿恩落去食飯啦,我要趕Project。」
  「Sorry,阻住你唔好意思。」
  「唔緊要,係個同事突然人間蒸發要我執手尾姐,如果唔係我都想一齊出去食。
  出面有野玩,你鐘意嘅話可以開機打。」
  講就咁講,我都係唔敢飲佢比我果杯水,我書包入面果支水仲有水可以飲。
  喺梳化坐左半個鐘,老豆WhatApp比我地知佢要加班,叫我同恩姐姐食飯之後然後自已去畫班。
  跟住恩姐姐叫我去樓下間茶餐廳等佢,所以我同個阿哥講我走先。

我係間茶記門口企左陣就見到恩姐姐。
  佢同上次見到一樣都係咁靚女,不過服裝就變左做化妝鋪頭嘅制服。
  「唔好意思,阻住阿哥做野。」我同恩姐姐道歉。
  「唔係咁講,既然你地係附近咪一齊食野,只係佢今日臨時有野要趕咁姐。」
  「A餐,凍檸茶少甜少冰。
  倩雯你要D咩?」恩姐姐見侍應行過就落單。
  「B餐,想問問凍檸啡加幾錢?」
  「咁細個唔好飲檸啡,好傷胃。」恩姐姐即刻打斷我。
  「咁凍檸水囉,都係少甜少冰。」
  跟住侍應寫左單就走左。

「恩姐姐,你覺唔覺哥哥好似有D得人驚?」我單刀直入,係佢嘅枕邊人身邊打探佢嘅資料。
  「發生咩野事?」
  「其實無咩事,只係你覺唔覺佢好似變左做另一個人?」
  「變左…另一個人?」恩姐姐若有所思,但吞吞吐吐。
  佢一定知道D野,但一時三刻諗唔到點答我。
  D野食黎到左,我地快快手手咁食左餐飯,再幫阿哥叫個外賣就走左,唔繼續纏係Lee個話題上面。
大嫂
Lm
好睇啊繼續繼續 新工順利

Btw 個阿哥係咪就係夢入面女女女真倩雯嗰個
  返到畫室,我囉左幅謠精油畫繼續畫。
  其實只係淨底小小細節要執,所以油左一個鐘左右就搞掂。
  跟住我囉返張水彩謠精,心諗其實水彩係屋企都畫到,不如係屋企畫埋佢。
  所以我同Cax Sir講,想係屋企畫完幅謠精水彩,然後開幅新油畫。
  跟住佢係畫櫃入面囉左幅全新嘅純白畫布。
  「你想畫D咩?」
  「我想…」
  我想畫D咩野呢?
  只能夠係畫室畫嘅野…
  「祼女。」
  「點解會想畫Lee個題材?」Cax Sir O左嘴打左個突。
  其實畫室入面唔係無人畫過祼體,只係由一個十歲細路女講出黎會有D奇怪。
  「靚囉。」
  「有無D reference參考下?」
  係無特別準備之下,我即刻上網搵,由「維納絲 祼體」搵到張「祼體的馬哈」

「知唔知道點解個作者會畫幅祼體?」
  「抗議果時嘅西班牙唔比畫家畫祼體」我根據維基答Cax Sir。
  「無錯,所以我都好鐘意幅畫。
  只不過係大人可以承擔抗爭嘅後果,而小朋友就無能力承擔抗議嘅後果。
  不過你畫完之後,你爸爸媽媽有可能會唔比你繼續學畫。
  所以等你大過小小,成年之後先慢慢發掘Lee個方向啦。」
  跟住Cax Sir搵左幅「著衣的馬哈」叫我畫。

「當時果個畫家因為社會壓力而重繪了一張畫,作為妥協。」
  依然係好靚,但好似有D可惜。
  不過衣服嘅紋理同埋光暗話唔埋比幅祼體畫更復雜。
  我突然諗到一個鬼主意——「半脫的馬哈」
  「好啊,就Lee個。」
  「識唔識用油畫起稿?」
  「識。」
  一支筆用啡色頻料畫線同埋陰影,另一支筆沾滿洗筆水當擦膠用。
  咁樣畫草稿比用鉛筆更快更方使。
  不過時間實在有點不夠,我只畫左個雙手放後腦嘅少女骨架,其他就下當再畫。
lm
留名 辛苦曬樓主收工後打文
張祼體馬哈比人食左
我仲見到喎
我都見到喎
adblock + block content fram 就見唔到
正如文中所講,張圖係Contact Farm搵返黎嘅
我應該直接搵維基
  我訓喺果間熟悉又陌生嘅睡房。
  有個男人靜靜地推開房門,爬上我張床,伸手入我件衫入面撫摸我的乳頭。
  乳頭被玩弄的感覺很舒服,興奮嘅感覺由乳頭傳遞到全身。
  然而佢馬上粗暴咁插入我身體入面,下面好痛,痛到好似黎M咁。
  我想推開佢,但佢將我壓死係張床上面,我幼小嘅身軀根本推唔走佢。

Lee幾日以黎,我都Keep住發同一個夢,同一個係房入面被侵犯嘅夢。
  原本我係度諗,只要習慣被插入嘅感覺,其實個夢都幾舒服幾爽。
  但今日我終於睇清楚係夢入面侵犯我嘅人係我果個咸濕哥哥。
  好有可能,Lee個身體真真實實咁比佢侵犯過,如果唔係我唔會重覆咁發同一個夢。
  所以,我必須要反抗。
  就算只係一個夢,我都要解決佢。
  我伸手係床邊摸,摸到一把堅硬嘅條狀物,用盡全身力量捅入壓係我身上嘅男人。
  佢吐左一口鮮血,跌左落床。

跟住睡房同埋咸濕哥哥都消失左,我係純白混沌見到伏係地下喊嘅倩雯。
  「你做到左一樣我永遠做唔到嘅野。」
  「所以你果個咸濕哥哥真係強姦過你?」
  佢深呼吸,伸乾佢流出黎嘅鼻水。
  「所以我將佢變左做女人。」
  咁亦解釋左點解「一個教出家姐嘅阿媽」唔識湊女。
  「既然你有咁大嘅能力,點解唔直接殺左佢或者拆磨佢?」
  「因為果個已經唔係侵犯我嘅人。」

係現實世界中,一直同我生活緊嘅「家姐」或者「哥哥」,好有可能已經無果段強姦過倩雯嘅記憶,罪孽亦唔係佢身上。
  因為如果我囉Lee段唔完整嘅記憶,唔存在嘅事情去控訴佢,咁亦只會係一個Me too。
  由倩雯開始改寫現實開始,正義註定無辦法伸張,所以佢只能夠不斷被Lee段錐心記憶所拆磨。
  咁點解佢要囉Lee種力量呢?我唔知。
push
老豆都強姦過個女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞