是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
黎明
繼續
呀哥
Live
Push
都呀
also呀
好耐冇留過名
推推先
你邊到睇得出個老豆姦個女
9估
鳩得嚟都比返小小邏輯好喎ching
冇人應佢你就唔好講
Push
push
好鍾意呢個故事
之前我用左成個深夜去追到最新個post
如果有下篇 可以寫下細路女進入成年男人身體既故事
  第二日,我一如既往返學。
  女班長話課室後面果塊壁報版已經釘好曬。
  不過係我眼中佢地只係印左一堆野然後求其釘上去咁解,班主任亦只係想求求其其有野交差就算;唔算太樣衰,但也唔可以話好睇。
  我一如既往咁上堂做即堂功課,然後食飯前啱啱好做完。
  所以今個午膳時間我伏係枱面訓教。
  雖然出面應該有人捉棋,但個連個棋王都咁廢,跟本唔好玩。
  不如留返D精神今晚返去畫畫或者打機仲好。

突然我聞到一陣香氣。
  擘大眼一眼,女班長竟然伏係我張枱上面,同我四目相投。
  佢對手逐D逐D褪過黎,最後貼著我對手。
  我的心跳開始加速了,佢塊面亦開始紅。
  我個頭伸前小小,掂一掂佢額頭,跟住佢個頭又推返黎,又掂一掂我額頭,跟住我地兩個都笑啦。
  係,成件事好無聊,但不過唔知點解時間過得好快。
  「你今日放學之後有時間嗎?」佢問我。
  「有。」
  雖然塊耶穌壁報可以今日開始釘,但校長實際上係話下個禮拜先開始釘,所以放學之後可以同女班長行下街。

放左學之後,女班長拖住我隻手行出校門。
  我同佢住同一條邨,所以放學一齊行都好合理。
  但佢唔係直接返屋企,反而行去公園。
  「上次你搞到我個心囉囉攣,搞到我都開始鐘意女人啦。
  你快D同我負責!」
  我認我有Flirt過女班長,不過我未準備好同人拍拖…
  雖然百合係香噴噴,但佢咁細個我唔係咁負得起責任。
  「咁你係咪即係鐘意我?」我反問佢。
  「點解你仲要問Lee個問題?你係咪唔鐘意我!」
  雖然我想確認佢嘅鐘意同我所認知嘅戀愛有無唔同,但佢既然行得咁前,我亦只好試一下。
  「我亦想同你一齊。」跟住我拖佢去公園附近嘅停車埸樓梯。
  「點解要走?」
  「畢竟我地著住校服,公園太開揚唔係咁方便。」
  「咁直接上我屋企啦,唔會有人。」
  「認真?你媽媽應該會長期係屋企掛。」
  「佢晏晝返一份工,夜晚再返一份通宵工,點都唔會返屋企。」
  女班長…應該叫佢月長或者車長,佢係一個單親家庭嘅獨女。
  佢媽媽每日放工返屋企揼低D錢就入房訓教到下晏開工,極其量就簽下D通告回條咁。
  所以佢屋企確實係長期無人,聽到佢嘅家景我都不禁有D擔心佢。
  不過起碼經濟上佢唔會無錢,甚至有一堆錢可以亂買野。
題材愈黎愈癲 由一開始既屈人機
到依加 又亂倫 又同性戀

我中意
一開始你係咪無諗住寫落去
如果係都幾勁
好好睇
好興奮呀
LM 推推
邊到好撚痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞