是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
好好睇
live左
繼續支持
我有d擔心如果他朝有一日細路女同阿駿分返開還原左,個細路女之後既路會好慘一定比人話退步,到時佢既壓力一定好大 可能我ff太多
push
  我身處係以前嘅睡房入面,有個蘿莉訓左係我張床上面。
  然後我一層層咁除佢件衫落黎。
  視覺上我係除緊佢件衫,不過觸覺上好似係有人除緊我件衫,然後伸手緊隻手係我嘅底褲入面。
  我…感到興奮了嗎?性的那方面?
  這件事無論在任何角度來看都很糟糕。

跟住我黎到一間學校,課室係我以前讀書果間中學,不過走廊卻係幾間學校融埋一齊嘅樣。
  我比幾個中學生追,由地下追到上天台,最後跳左落街!

跟住我即刻扎醒左,人依然同老豆一齊坐緊地鐵。
  可能因為人多嘈吵我先會發惡夢吧。
  一開始可能係我以前睇蘿莉本子所衍生嘅春夢,而後面果個可能係我以前係中學比人蝦嘅往事。
  諗太多啦,落車。

返到屋企已經十一點幾,我嗱嗱聲沖涼訓教。
  係浴室對住塊鏡,望住鏡入面嘅十歲細路女,唔知點解同夢入面嘅蘿莉好似樣。
  唔係…我頭先根本係夢到自已!
  而家我先第一次咁仔細望自已嘅祼體。
  我摸摸自已的胸部,感覺到肋骨和肌膚之間開始累積脂肪。
  Lee個身體,開始發育了嗎?
  以前我只係係教科書同埋迷片入面了解女性身體,而家我要切身處地咁好好打理Lee個身體。
  我順著肚臍往下面探索,係小便嘅地方摸到了一絲黏液。
  頭先…我真係有反應了嗎?

我知道,男女嘅生殖線本黎就係同一樣野,只係系胚胎嘅時候發育成唔同嘅器宮。
  所以我那個小小的豆豆,實際上係由男人嘅陰莖退化而成,只要適當咁搓下佢就可以有男人射精一樣嘅衝次感覺。
  另一方面,女人嘅G點據說係男人前列線果個位,所以陰道高潮實際上同前列線高潮感覺應該差唔多。
  而男人主要係由視覺刺激去引發性慾,而女人主要由肌膚接觸慢慢觸發。
  痴線,點解我一個十歲細路囡會識Lee D野…雖然我亦只係由解剖學角度分柝男女性感帶嘅分別,但Lee D對而家嘅我黎講太早啦。
  所以,你永遠無辦法阻止細路仔接觸性:就算禁曬D本子,孩子本身係會自行探索。

簡單沖刷身體之後,我特別抺乾淨陰部外圍。
  沒錯,女性陰道係有自然清潔嘅能力,入面嘅益菌係會幫助陰道入面維持健康嘅弱酸性,用水甚至係梘液沖洗陰道內部反而會破壞陰道內部嘅細菌平衡造成感染。
  痴線,點解我會識咁多野,我係咪變態。
  刷牙之後我就上床訓教。

「Lee個世界係咁唔公平。」我聽到自已把聲。
  唔係,係劉倩雯把聲。
  係模糊嘅背景下,我見到佢。
  「你,係同我講野嗎?」佢點頭。
  「可唔可以同我講發生左咩野事?」我問夢入面嘅佢
  畢竟我無任何佢之前嘅記憶,所有資訊都係見到相關嘅人先記得起。
  「頭先個夢境係真嘅?」
  「夢境入面嘅野又點會係真?有D咩野先係真嘅?」
  「所以…我強姦左你?」
  佢用力咁搖頭。
  「果件事同你完全無關係,我亦唔想繼續追究落去。
  總之,你無謂追究一件從來無發生過嘅野。」
  「咁點解我會轉生成你嘅樣?」
  「我唔可以話比你知。
  總之你生活得開心D,我係上面睇到就會好開心。」
  「趁仲有時間,咁你可唔可以講多D你嘅野?」我繼續打探倩雯嘅資訊。
唔會發生
唔好加甜啊
點死架
live
終於開始戲肉
第一次聽到有人咁講,講句多謝先

放心,身體探索同性慾探索嘅角度係完全不同

不過個春夢只係成場主線嘅開始,唔會係重心
OMG樓主真係會交代倩雯個靈魂!
加油加油!
我另外個故都有表達過
劉倩雯係天堂望住
咁咪唔可以研究個身體囉

第二朝起身,我成個人好攰。
  尋晚訓得唔好?唔係,我同倩雯傾計傾得幾開心。
  跟住我去廁所一睇,嘩——條底褲有血
  雖然我知道女人會月經,下面一個月會流一次血,但第一次見到始終有D震撼。
  跟住我即刻同阿媽講,叫佢比DM巾我用
  「痴線,你邊會咁快黎M。」
  「係咪要整到條條底褲都係血等你慢慢洗
  佢見到我條有血嘅底褲,跟住死死地氣咁比條M巾我。
  「用住先,我今日幫你買包新嘅。」
  阿媽叫我將條M巾黐喺條底褲上面,跟住條M巾就可以幫我吸收月經流出黎嘅血。
  「不如你成包比我我,聽講好似要六個鐘換一次。」
  「我自已都要用啊,你咁細個邊度用得咁多。」
  痴線,我諗唔通阿媽以前係點湊家姐嘅。

香港人無論發生咩野事都要返工,學生嘅話就算死人冚樓都要返學;所以就算黎M都要返學。
  我個肚成日都抽住抽住咁,好似餓過肌嘅胃痛感;不過就算小息食飽左,個胃漲住都係繼續有果種酸痛感。
  中文Miss(暨班主任)見我成堂噤住個肚,行過黎問我發生咩野事。
  「倩雯,你係咪唔舒服?」
  我係張紙上面寫左個「M」字。
  「你去醫療室坐下,搽下藥油,飲下和暖水。」跟住Miss叫女班長送我去醫療室。
  醫療室有個扭傷腳,隻腳敷緊冰袋嘅男仔坐左係度,有個女校工睇住佢。
  「係,你咩野事。」校工問我。
  「老師話佢個肚唔舒服要搽油。」
  「得,你地去廁所搽啦。」校工囉左支白花油出黎點左幾滴係班長隻手度。
  的確,醫療室有個唔旭得嘅男仔喺度,我Lee個女仔唔多方便打開個肚搽油。
  不過Lee D藥油,除左令我個肚好凍之外,完全無辦法舒緩那種經痛。
  女班長扶返我去醫療室之後,就返課室上堂。

我坐係個男仔對面,跟住個校工過黎問候我。
  「個肚仲痛唔痛?」
  「其實係經痛。」我細細聲咁同校工講
  跟住個校工整左個暖水袋比我攬住,然後沖左杯熱比叫我慢慢飲。
  「你慢慢就會習慣嘅啦。
  唔好食生冷野,飲多D和暖水,早D訓教休息多D,過幾日就會無事嫁啦。」
  校工阿姐成幾十歲人,睇得學生多已經駕輕就熟,所以我好放心咁聽佢講。

「咩野叫經痛?」不過個男仔好死唔死聽到我講野。
  「唔關你事,唔好八卦。」校工即刻鬧佢。
  「總之每個女仔每個月都會有幾日唔舒服,你大個左就會知。」校工再講多句廢事佢追問落去。
  比男仔知道女仔會月經,然後叫佢果幾日對女仔溫柔D有咩問題?
  所以中小學對性教育其實好封閉,我唸大約小五小六先填鴨式咁樣要你背野,背完又唔知點樣同現實生活扯上關係,所以永遠都係一知半解。
  也許阿媽咁大個人都唔識湊女都係咁嘅原因。
天堂?可能吧
總之佢做左一D野,影響左一D野
(今篇同上一篇有提示)
Lee幾篇開始寫下D生理反應

頭盔一下:醫學知識都係上網Search返黎嘅
作為一個成年男性嘅我,對女人私密部分嘅理解和打理方法可能有誤
不能作為醫學參考用途,亦歡迎各位指正
好厲害巴打,未試過m痛都寫到果種感覺
我未到時間黎m但我睇完都feel到m痛
Live咗
G持
  我坐左係醫療室一陣,見到個男同學敷左陣冰之後就佢屋企人就接走左佢,我諗應該係帶佢去睇醫生或者跌打啦。
  我無理佢咁多,因為我個肚都仲係有D痛。
  過左一堂,打小息鐘之後,女班長過黎醫療室睇我。
  除左女班長之外,仲有佢幾個朋友。
  唉,我只係想靜靜地坐下姐。

「個肚仲係好痛,不過有校工姨姨睇過好好多。」
  班女同學其實唔係黎睇我,佢地只係借D意過黎同校工姨姨傾下計姐。
  係佢地當中,有個男同學好ODD咁走過黎。
  「你無事嘛?」
  果個叫做賴星舟嘅男仔,大家都會叫佢船長,因為佢係男班長。
  佢係我之前入醫院果陣,送左一筒幸運星比我(雖然比我當垃圾抌左),話就話係同學嘅心意,但我而家開始懷疑其實係咪佢自已一個人摺比我
  「無咩野事,我想自已一個人敷下暖袋,抖下。」
  「係咪食錯左D咩野?今日嘅三文治D味道好似怪怪地。」
  男人係好直接嘅生物,你唔直接同佢講野,佢係唔會明嘅。
  「我M到啊,經痛啊,同食左幾多野無關啊。」
  所以我直接發佢脾氣,當然亦可能係Lee個身體嘅荷爾蒙影響到心情。
  「走走走,唔好阻住佢休息。」校工姨姨聽到我發脾氣即刻趕船長同埋其他同學走。
  其實亦唔怪得船長,因為性教育係下年常識科先會教;所以D同學根本無Concept,更何況男同學。
  「我可以攬住個暖水袋返課室上堂嗎?」畢竟長期坐係醫療室都唔係辦法。
  校工姨姨諗一諗,答可以。
  「Lunch時間過黎還水袋。」

係我起身果下,感覺到底褲好似有野黏住,好累身。
  「有無後備M巾,阿媽無比第二塊我。」
  姨姨係醫療室最角落頭嘅櫃搵到一包衛生巾。
  「有,你係咪而家要?」
  「係」
  所以我囉左姨姨比我果塊M巾行左去女廁,係廁格入面換M巾。
  一除條底褲一睇,成塊M巾都成血,不過好彩無流出M巾外面
  跟住我坐係馬通上面撕左塊舊M巾,抌落馬桶隔離個垃圾桶度;然後再將新嘅M巾貼係底褲上面,然後順便去埋廁所。
  而家係第二個小息,十一點幾上左四個鐘頭堂我就要換一塊M巾,我諗三點幾放學之後返到屋企之後要即刻換第二條。
  所以阿媽唔比後備M巾我完全係On9。

雖然換左塊M巾,不過M巾始終都係大大塊痴係條底褲度,旭得唔係咁方便,仲有陣臭味。
  聽講用棉條或者月經杯會更加乾淨同方便,不過阿媽會唔會買比我就係另一回事
其實樓主係巴定絲
A0巴打
  跟住果幾堂都係攬住個暖水袋上堂,成個人好攰。
  雖然我唔係咁洗聽老師講野,不過我亦不太可能伏係桌上面訓教,所以只能夠繼續頂硬上。
  小學程度嘅功課唔洗用腦做,就算幾攰都識做…但問題係我會眼訓到寫錯行,畫錯符號——特別而家係數學堂。
  都係瞇埋眼恰陣先,反正我係角落頭老師又唔係咁敢搞我。

當我成個人放鬆曬嘅時候,我聽到某個男同學同梁老師拗數
  「唔好上堂訓教」梁老師拍另一個人嘅枱。
  「劉倩雯夠係度訓啦。」
  跟住梁老師亦只能夠走過黎拍醒我。
  「眼訓就出去洗個面啦,唔舒服就去醫療室啦,唔洗夾硬返黎。」
  頭先勉強訓左幾分鐘回魂較,精神有回復一D,個肚亦開始唔痛。
  所以我亦走左出去洗一洗面再返黎。
  返課室再攬暖水袋嘅時候,水袋已經無熱力啦。
  所以上完數學堂之後嘅Lunch Time我就還返個水袋比姨姨。

跟住個後面果幾堂,我個肚已經唔痛,甚至可以追返頭先果幾堂未做完嘅功課
  最後果堂我諗住可以九秒九衝返屋企換M巾果陣,校工姨姨傳左張紙仔黎課室,叫我放學後去視藝室見張主任。
  我屌!又咩野事。

放學之後,我跟住張紙仔去視藝室等果個張主任。
  然後校長都係度…大鑊。
  張主任同我講,我果幅「我們這一家」係比賽囉冠軍,然後幅「助人為快樂之本」就有金獎,叫我聽日同下禮拜五著整齊小小去兩個比賽嘅頒獎禮。
  然後佢話總會(辦學團體)有個聖誕賀卡設計比賽,想我教下D同學點樣畫到囉獎。
  「校長,我學左水彩起碼兩年有多,臨急抱佛腳係無用嫁。」
  校長嘅要求太高啦掛。
  「我地學校都有個水彩班,你要唔要過去指點下佢地?我比個優點你啊。」
  諗緊理由拒絕果陣,我個胃又開始痛了。
  「人地本身都有阿Sir跟緊,我就咁踏入去好似唔係幾好。
  同埋識畫唔代表識教人。」
  「果班阿Sir太Hea啦,教左咁耐水彩D學生一個優異獎都囉唔到。」
  「係佢地唔報比賽姐,同埋畫畫唔一定係為左比賽。」
  「其實佢地本身畫得幾好,不過硬係差咁D野,畫唔中評審想要嘅野。」張主任搭把嘴落黎。
  「你禮拜六過黎學校嘅水彩班同佢地交流下啦。」
  「校外興趣班好似要比錢嫁WoW。」
  「我叫你過去就過去。」
  校長旨意已決,咁我都無奈接受。
  我嘅假期時間又少左D啦,一諗起個肚又痛啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞