是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
到好撚痴線
  小月住係唐樓嘅一房單位,雖然細左小小但夠兩個人住
  至於點解叫小月呢?因為「月月」唔好聽,「車長」又係其他同學叫佢嘅名;相反佢會叫我做「雯雯」。
  間屋基本嘅廚浴係有嘅,客廳甚至擺左部電腦比小月用。
  間睡房放左張碌架床,睇到上架床嘅毛公仔我知道佢係訓上格嘅。

一個女仔上另一個女同學屋企係好平常嘅事。
  但如果帶著一個拍拖嘅心情,第一次就直接上人地屋企,咁樣嘅進程又似乎太快。
  上屋企錫錫,基本上就係要下一步。
  不過我地似乎無辦法承擔果一步之後嘅後果,畢竟法例上十六歲以下係不能夠「同意」性行為嘅,包括我同小月兩個人。
  如果我地有人係男仔,甚至會加多條「衰十三」嘅罪;不過過往案例好似都只會告家長疏忽照顧,不過都夠麻煩。
  當然,法例原意係要保護小朋友唔會比大人瞞騙或者威逼性交。
  年齡限制確保所有進行性行為嘅人有足夠嘅判斷能力,知道自已做緊咩。
  Lee樣野,只有我知道,而佢係唔會了解嘅。
  如果我指引佢去Lee個方向,基本上就係玩火。
  不過大家行左咁耐,應該咩野Feel都無曬。
  「好啦,而家黎左一個夠隱蔽同埋方便嘅地方,我地可以做番頭先想做嘅野嗎?」不過小月依然追住我黎問。
  「好,不過你想做咩?」
  佢哄個頭埋黎,我塊面深深感受到佢加速嘅呼吸。
  「其實…我唔知。」然後佢耷低頭,揼我個胸。
  「你唔係話鐘意女仔咩?咁女仔可以點樣鐘意女仔?
  你快D話比我知可以做咩!」
  佢好主動但毫無概念,完全係張白紙;我甚至唔捨得係佢身上寫下任何污點。
  「一般人拍拖會做咩,我地就可以做咩。」
  我好迂迴咁答佢,唔想太快扯到去果個方向。
  「咁可以同我Ki…ss…嗎?」跟住佢成塊面紅左。
  我托住佢塊面,然後錫落去。
  佢嘴唇嘅味道好香,好甜,我閉上眼睛,讓此刻盡量逗留。
  我地用力吸啜對方嘅香氣,直至佢需要空氣。
  佢抖左一啖氣之後,繼續撲過黎濕吻我,體溫直線上升。
  女人嘅情慾就好似一煲水咁,要煮好耐先會熱,但只要煲滾左就唔會凍返落黎。
  Lee個時間,如果我同佢講要做落去,佢大概會除衫然後真的會做了吧,不過我真係唔想玩火。
  所以我攤係張梳化上抖大氣,一方面讓自已降溫,另一方面比自已冷靜下。
  「夠啦,真係好夠啦,我攰啦。」
  「跟住唔係除衫一齊訓咩?」佢問我。
  標準電視劇跳過性行為嘅做法,佢好明顯唔知道真正嘅性行為係點,我亦無謂同佢講咁多。
  「大過左先咁玩啦,而家我地唔可以做比Kiss更進一步嘅野。」
  「咁我地係咪真係拍緊拖?」
  「咁緊係啦,頭先已經係初吻啦。
  不過著緊校服果陣拖下手仔就好啦,嘴對嘴錫錫比人見到會好麻煩。
  拍拖嘅野唔好同任何人講,如果唔係比Miss或者我阿媽知道左絕對會棒打鴛鴦。
  今日嘅功課你做曬未?洗唔洗教你?」
小學生
CLS
嗚呀
但係主角本身係男,咁同細路女一齊仲算唔算同性戀,算唔算戀童多d?
但你又諗返佢而家個年齡
唔通搵個大姐姐

小學雞之間拍拖稀有,但尚算正常
只係用大人角度去睇就有D邪惡
好踩界,我鐘意
  六點幾果陣,做曬功課嘅小月話要落街食飯。
  佢阿媽長期唔係屋企,的確無人煮飯比佢食。
  「黎我屋企食啦,我打句電話返去就得。」
  跟住我直接打返屋企話要帶同學返黎食飯。
  "我頭先同同學係圖書館做功課,一陣帶佢返黎食飯。"
  "有無問過佢屋企人啊?"
  "有,緊係有。"
  "哦好啊,我煮多一個人飯餸。"
  係電話入面我隨便作左個故仔交代我嘅行蹤。
  「為左令成件事變得合理,你孭埋書包過黎啦。」
  因為我上佢屋企玩,咁點解唔係人地屋企食,而係要帶佢返黎食呢?
  「你…講大話?」小月支吾以對。
  「我只係作左個故仔,唔洗你交代太多屋企嘅情況姐。
  順便比你容易入我屋企。」

小朋友同大人嘅分別係講大話,小朋友講大話係唔會考慮故事嘅合理性,而大人係會根據現實講D比真相更合理嘅故事。
  我地孭埋書包一齊拖住手仔行返屋企,係一般人眼中我地係一對好好嘅朋友,包括我屋企人。
  所以阿爸阿媽都好歡迎佢,開好飯等我地返黎食。
  「佢係小月啊,係我女朋友。」我帶住開玩笑嘅語氣介紹小月
  「講咩笑啊,毛都未生齊就講男女朋友。」阿爸亦開玩笑咁打我一下。
  「無,我講下笑姐。」
  成功胡混過去,以後我就算自爆都無人信。
  今日嘅飯餸只係家當便飯,甚至有碟隔夜餸,不過小月都食得津津有味。
  「你阿媽成日唔煮飯比你,不如你多D上黎食飯啦。」
  「下?你屋企唔煮飯嘅咩?」老豆O左嘴。
  「我阿媽成日都返工,第二朝早先返黎,所以我日日都落街食飯。」
  「嘅然係咁,不如你晚晚都上黎黐餐。」阿媽邀請小月。
  「好啊,我上黎會同雯雯講聲。」小月亦同意啦。

由於我地都做曬功課,所以老豆開左部Switch比我地玩下孖車,炸彈人Lee D Party Game。
  九點幾果陣,小月話要返屋企。
  「我送你返去啊,你一個細路夜晚行返屋企有危險。」
  「我都一齊送你啦。」我亦跟埋出去。
  一路上,小月都拖住我隻手,我地一路上都吹緊學校嘅水——雖然大部份都係小月同老豆講野。
  最後我地送到佢去樓下,然後我同老豆就行返屋企。
  「頭先你講開男女朋友,我順便同你講兩句。
  你知唔知咩野叫做拍拖?」
  趁阿媽同埋其他屋企人都唔係度嘅時間,老豆問一D貼身問題。
  「兩個人以共同生活為前題下嘅穩定關係,佢地互相視對方為生命中嘅唯一一位最重要嘅人。」
  我嘅回答特登模糊性別同埋婚姻,暗示我頭先開嘅玩笑其實係真嘅。
  因為老豆對「家姐」嘅同性戀關係係開放嘅。
  「估唔到你答得咁老成。
  我以為你會講下D同學拖下手仔,電視劇D男女朋友攬下錫下咁樣。
  第時如果識到男朋友,記得帶返黎比我地睇。」
  「咁如果係女朋友呢?」我又刺探佢。
  「比我睇左先,我個人係OK嘅。」
  講下講下又去到樓下啦。

返到屋企之後,我即刻囉衫沖涼準備訓教。
  鎖廁所門之後,我係洗手盤前塊鏡前除左套校服,第一次細心留意Lee個熟悉嘅身體。
  因為我開始拍拖,說不定某一天真的會開始做,所以想探索一下自己的身體。
  我打開花灑製造一D水聲,形造我沖緊涼嘅錯覺。
  有趣嘅係,轉身之後就算平時沖涼去廁所我亦來也匆匆,從來唔會仔細睇自已嘅祼體。
  我見到鏡入面嘅自已,兩腳之間開始有稀疏嘅毛髮,毛髮下面有一條細小嘅摺痕。
  我的乳房開始發育了,摸起來好似比想像中大小小。
  平時望住Lee個同男人差唔多大細嘅乳房無咩太大反應,但經手指這樣摸一下,一陣陣愉快嘅感覺由乳頭傳到全身。
  Lee種感覺令我諗起那個被哥哥硬上嘅夢,畢竟果個夢佢摸得我上面好舒服。
  咁下面呢?
  我囉左塊細鏡,由下面照上去。
  由於股間嘅小縫怕羞咁緊閉,所以我踎係企缸上面,對住塊鏡打開果對緊閉嘅小唇。
  我由細鏡入面所展示出黎嘅肉團,我指出左我身體入面秘密部位嘅解剖學名稱。
  除左由皮膚組成嘅大陰唇之外,佢所保護著嘅野都係櫻桃紅色嘅血肉。
  大陰唇包住左被通稱「豆豆」嘅陰蒂,充滿一堆性感神經嘅神奇地方,據說係男性陰莖退化而成嘅構造。
  係陰蒂下面包住左一對小陰唇,Lee對櫻桃色嘅花瓣對下面嘅陰道同埋尿道口提供多一層保護。
  無錯,女人唔係用陰道屙尿嘅,女人屙尿嘅尿道口係陰道上面,兩者同樣地被大小陰唇保護。
  而陰道口有一塊環狀嘅薄膜,就係所謂嘅處女膜。
  當然,Lee塊處女膜本身係有彈性嘅,就算用手指輕輕摸幾下都唔會爛(當然你用其他硬物粗暴咁抽插就係另一回事)。

以前我只係解剖學或者生物書上面見過女性生殖器嘅形態,今次我終於親眼望見啦,但係點解我好似毫無興奮嘅感覺?
  我擺番好塊鏡,用花灑簡略咁淋過全身,查好梘液繼續沖涼。
  係淋水嘅時間,我唔覺意再摸到我嘅胸口。
  女人嘅性慾係由觸覺而黎嘅,所以先有敏感帶Lee回事。
  如果…如果摸我的人是小月…
  我的心就好似倒瀉滾水咁熱。
  佢爬係我身上,玩弄我嘅乳頭,然後…然後…
  我順著身體向下摸,探入小縫入面,摸到入面嘅豆豆。
  我…扯了。
  真的,陰蒂充血嘅感覺,同身為男人果陣扯旗係一樣嘅!
  只不過陰蒂收埋係陰唇入面,本身又好短小,係外面根本睇唔到。
  但係咁細嘅陰蒂入面所收藏嘅性感神經,同男人果支三十CM魔炮係一樣多。
  所以咁樣一摸,不得了。
  一陣陣愉悅感由下面傳上來,令我軟癱係地下。
  如果Lee隻係小月隻手…
  如果佢摸我下面…
  如果佢捉住我豆豆黎玩…
  啊…
  做女人真好。
  我望一望我果隻手指,已經黐滿左半透明嘅黏液
  我頭先…
  係度自慰嗎?
聽晚出街玩,暫停
睇到扯左
其實你係咪女仔嚟咁熟啲嘢嘅?
所以我係個變態

其實lee d野,上網睇下解剖圖,再加D常識同埋想像就會估到
返正內心都係大人 唔會犯法
其實唔只 仲有答句
例如咩 哥哥的歲數是妹妹的2倍嗰啲
小穴
  我又再次黎到熟悉嘅白色混沌當中,倩雯係我面前喊。
  「點解…點解…
  你要同個賤人一齊!」
  下?小月係賤人?
  「因為我原本就係男仔,鐘意女仔有D咩出奇?」
  「我求下你…
  我求下你同船長一齊啦!」
  「你鐘意船長?咁點解你之前造單意外整死佢?」
  「我…你會…接受…愛…」倩雯講野開始出現雜音,最後連直接消失左。

跟住我黎到學校…唔係…
  雖然同而家返緊嘅小學類似,但物件擺位完全唔同嘅課室。
  我訓左係老師枱上面,完全喐唔到。
  我見到小月同船長坐係最後一張學生枱上面,小月依偎住船長然後啤住我。
  佢嘅表現同我認識嘅佢完全唔同,完全係個學壞左嘅飛女。
  佢係枱上面跳左落黎,然後囉左把鎅刀行過黎。
  鎅刀彈出黎嘅「達達」聲將我嚇醒。

而家係六點幾左右,再訓返已經係無可能。
  所以我提早刷牙洗面,睇睇Massage。
  我發現船長琴晚Send左一堆好肉麻嘅Massage。
  我記得我從來無比過自已電話船長,咁佢點Send Massage比我?
  當我想Block左條柒頭嘅時候,我見到佢琴晚Send左一張相比我。
  「我同船長一齊係我屋企一齊玩Switch」
  咁成件事開始變得好奇怪。
咁多條世界線
小月用船長電話sd㗎啦
  返到學校,我見到船長坐左係我前面,而課室門口果張枱櫈就空左無人坐。
  「等等,你唔係坐係課室門口果張枱嫁咩?」我質問船長。
  「下,我一直都坐係度嫁Wow。」
  「你唔係同車長調左位咩?」
  「邊個係車長啊?」
  「女班長啊!」
  「Lee班得我一個班長炸WOW。」
  下?小月成個人消失左?唔係掛…
  唔通倩雯為左逼我同船長一齊所以特登整走小月?
  我越諗越覺得唔對路,不過上堂鐘響起係時候要坐底上堂。

堂我照舊亂咁上,反正功課隨便做都可以做得完。
  小息果陣船長想拖我隻手,然後我掙開左。
  「唔好掂我!」
  「點解啊,你琴日唔係話好鐘意我嫁咩?」
  「琴日我係同一個叫做車月長嘅女仔講同一句野,唔知點解你會以為我想同你拍拖。」
  「邊個係車月長啊!」
  「我都唔知點解佢會變左你!」
  「你痴線嫁!」
  幾個科長見到我地鬧架即刻過黎,其中一個人更加推我埋牆邊。
  「喂,我地好心將船長讓比你,你竟然咁樣對佢?」
  好奇怪,男女之間唔會有咁樣嘅友情。
  據我記憶,船長同班科長好似唔熟…同科長熟嘅人係小月。
  所有奇怪嘅野唯一嘅解釋就係…
  小月變左船長。

哥哥變姐姐,然後變返哥哥嘅事都可以發生,仲有咩野事係無可能?
  咁我以後點算啊?
  老師見到班科長逼我埋牆角,即刻拉開我地,然後捉曬D科長入訓導室。
  跟住老師一定會審我,咁我要點樣同老師解釋「有個學生被消失」嘅野?
  好有可能我係唯一一個記得車月長嘅人。

「對唔住啊…」班科長比人帶走左之後,船長低頭向我道歉。
  「我唔應該係學校要你拖手…比老師發現果然會好麻煩…」
  完全係我琴日同小月講過嘅野。
  「係我反應大左D,不過句野係我琴日同個另一個女仔講嘅。
  唔知點解你會變左同你講嘅…
  所以…其實我係鐘意女仔嘅。」
  「咁…咁…如果我做女仔嘅話…你可唔可以同我一齊?」
  倩雯!你搞到成個世界痴曬線!
  我點答佢啊!
  「比小小時間我冷靜下先,因為我個女朋友係Lee個世界上消失左。」

今日我盡可能同船長保持距離,雖然我琴日好有可能同佢錫過。
  不過今日好彩放學前要出去頒獎禮,唔洗同船長一齊放學。
  完左頒獎禮後,我唔去天悅打Friday Night,走左去小月住果間唐樓,希望搵到小月。
  當我敲門之後,一個三十歲嘅毒撚打開門叫我入去。
  我認得果個人嘅樣…因為果個係我以前嘅樣。
  「辛苦曬,今日你就當發左個惡夢啦。」
  「惡夢?」
  當我踏入房門之後,周圍嘅境色變左做夢境嘅白色混沌。
  係我地之間有張六人枱,上面擺左副波子棋,仲有四隻公仔坐左係度。
  「我地黎捉盤跳棋啦。」
  成件事完全莫名奇妙,不過有得玩我緊係玩。
  我同佢,仲有四隻公仔各執一邊,用波子棋玩跳棋。

係我地捉到中局嘅時候,成副棋消失左。
  跟住有另一副波子棋出現返係我地面前。
  「屌,做麥尻!」
  「你望下個棋盤先。」
  新棋盤其實係頭先果盤棋,只不過果四個公仔行左另一手棋,而且新棋個局勢明顯地對我有利。
  「Lee個世界真係公平嫁咩?」面前嘅人反問我。
  我記得我轉生之前,果個「神」都同我講過類似嘅野。
  「係你特登整左對自已不利嘅局勢姐。」我反駁佢。
  「係咩?」
  我行左下一手棋之後,波子棋消失左,然後新棋盤去返我未行果手棋嘅情況。
  「你奸矛!」
  我再行返同一手棋,跟住佢又彈返轉頭。
  「所有人面對不公平嘅情況只會係影響到自己嘅情況下先會嬲。
  所以講公平嘅人係偽善。」
  我行左同一手棋十次之後,忍唔住終於行左另一手棋,終無再彈返轉頭。
  跟住佢同幾個公仔都行左棋之後,輪到我嘅時候竟然自動行左棋。
  「喂,我未行啊!」
  「你行左啦。」
  「都唔係我旭嘅棋,唔算數。」
  「但其他人都睇住你行嫁WoW」
  「你痴線嫁!逼我行步尻棋,我唔玩啦!」
  當我講左Lee句嘅時候,果個人將成盤波子棋倒落地下
  「倩雯就係做左樣咁嘅野。
  所以,我唔同佢玩啦。」

有個鐵籠憑空出現,倩雯困住左係入面喊緊。
  「我同佢講過,佢可以扭曲任何事情,但唔可以直接逼你做野。
  所以,我收回佢嘅能力啦。」
  「咁既然你咁勁,咁點解你唔直接打到佢魂飛魄散?」
  「因為我想同你玩個遊戲。
  如果你係佢扭曲過嘅世界當中,還原到未扭曲前發左左D咩野事,我就會放左佢。」
  「咁如果你又可以扭曲世界,咁咩都係你講曬!」
  「放心,之後唔會再扭曲,就算有扭曲你都會知道扭曲左D咩。」

「好啦,今日發生過嘅野,你就當所有人發左埸惡夢,咩都無發生過。
  聽日係十二月十四日禮拜五。
  你照舊同車月長拍緊拖,船長照舊坐左係門口。」
發生咩事
倩雯點樣改世界都好,都唔會直接搞到主角
而家佢逼主角同船長係埋一齊,結果比人reboot回朔一日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞