是咁的,我變左做個細路女,然後嗱左個填色比賽冠軍

979 回覆
1444 Like 39 Dislike
個故事發展已經超出想像
重甜
星期二啦
有文未
可唔可以唔好quote成大段文呢, 講緊你啊上面
  禮拜一返到學校,我發現課室個壁報板又變左樣。
  雖然都係果種求其Hea做壁報,但三個上課天之內變左兩次樣的確值得稱讚…
  但係真係有必要咁頻繁咁換壁報咩?
  不過關我鬼事?

我一入門口見到船長。
  佢換左個粉紅色星光學園書包,換左個小丸子筆袋,成個人陰聲細氣成個乸型咁。
  D人由唱佢同我或者小月拍拖,開始唱佢搞基,仲話係因為比我刺激到佢變基。
  雖然我無咩點理同學之間嘅流言,但見到船長變成咁嘅樣我都覺得有D內疚。
  甚至我覺得佢果日果句「如果我做女仔嘅話…你可唔可以同我一齊?」應驗左。
  雖然「果日」發生嘅所有野都被修正,只係「所有人發左個惡夢,實際上咩都無發生過。」,但我又何嘗唔係追究緊D係所有人眼中「無發生過」嘅野?

我坐返埋位,我見到小月個書包放左係櫈上面,佢應該行開左去廁所。
  跟住四個科長走過黎,似乎係衝住我而黎。
  因為佢地嘅表情,同平時係小月身邊做跟班嘅佢地係完全唔同,來者不善。
  「喂,你成日覇住船長究竟想點?」中文科長劉永霖拍我枱。
  睇黎佢地趁小月行開左,同我分開果陣先審問我。
  「無,想識個朋友姐。」我求其搵個理由耍佢地。
  「我地同車長先係朋友,你係邊位?」英文科長周佩儀哄埋黎掘住我。
  「你搞到我地五個人無得一齊出去。」數學科長張維雅直接講出佢地質問我嘅理由——因為小月成日單獨搵我去玩,所以無同佢地一齊。
  「你地會去邊,不如下次帶埋我去?」
  「今日放學之後去隔離個公園,我地一齊溫書做功課玩男人。」常識科長麥慧玲講佢地平時去嘅地方,叫埋我過去。
  真係估唔到「玩男人」Lee三個字會係個乖學生口中講出,不過小四學生口中嘅「玩男人」,好有可能係另有所指。
  「不過我放左學之後要幫校長釘壁報WoW,趕住要係聖誕聯歡果陣用。」
  「總之,今日車長黎我地果邊,你唔準夾走佢。」劉永霖警告我。
有文
Live
百合大法大好
原來諗住出門口前打一篇
點知返頭訓到而家
要趕住出門口啦
Live
見到玩男人就要加甜啦
早左返黎
而家出返文
待睇主角撚小學生狗
定抑或毒撚主角廢到輸比小學生
  今日班主任上中文堂果陣,有成班老師走黎睇堂。
  校長同我Say個hi之後就坐係最後一行後面,亦即係我隔離睇住班主任教書,佢隔離仲有個IT影住班主任。
  當果堆觀課老師抄緊一堆筆記果陣,校長淨係望住班主任。
  當然,校長坐我隔離,我亦比下面扮下聽書啦,其他同學亦扮到好乖好聽話。
  捱過左無聊嘅中文堂之後,之後班主任上嘅常識課班觀課老師都照樣跟住黎!
  雖然觀課係正常程序,但一日之內觀同一個老師兩次課亦有D太針對啦掛…
  話雖如此,班老師係度神仙打架又似乎唔關我事。

小息果陣,我問小月有關果四個科長,同埋佢地放學之後要約佢去公園嘅事。
  原來佢地四個科長一人做一科功課,然後比其他人抄佢果份功課,慳返D時間可以係公園坐下玩下。
  「唔好睇佢地好似乖乖女咁,佢地有幾個都已經拍緊拖。」
  跟住小月講左一堆我平時唔會理嘅八卦野,班上面有一堆女仔已經同高年班甚至係隔離中學生拍拖,再無拖拍就會比人笑做處女。
  「下?你之前唔係話過唔想比人唱同船長拍拖咩?」
  「果個傻佬太白痴啦,咪玩。」
  我地講多兩句之後,果四個科長亦加入埋講緊D同學是非。
  畢竟女仔比較早熟,小月睇唔起船長又好似幾有道理…不過班入面都有幾個女仔係同同班同學拍拖嘅…咁又好似唔太講得通。
  可能倩雯改動過人際關係,令小月好憎船長——因為我係夢入面見過車長同船長係埋一齊。

我係小息完結前去左個廁所,打鐘果陣見到班主任入左3A班房準備上堂。
  跟住有個IT囉住攝影器材走左3A班房!
  睇黎觀課行動真係針對班主任!

放學果陣,小月去左陪班科長,而我去校務處搵書記幫我開果塊壁報車,準備一個人釘果個「玻璃彩繪」耶穌。
  書記幫我推左架壁報車去操埸之後,比我一個釘書機,仲有一堆釘同埋壁報紙。
  「可唔可以比支釘書機槍我,用個咁細嘅釘書機釘到出年都釘唔完。」
  「釘槍危險啊,我地係唔會比學生用嘅。」
  我嘆左一口氣。
  「總之我唔會借釘槍比你,就咁多。」書記走開左。
  無釘槍,用釘書機打壁報每次都要拍多幾下先釘得入,真係釘到出年。
  我需要器材多過人力,所以就算小月甚至果四個科長係度都幫唔到太多。
  不過野都係要繼續做,睇下釘到幾多得幾多。

我用肉色剪左塊面出黎,畫左個人樣然後釘左係三份一嘅位。
  跟住我用啡色剪左頭髮嘅外形,冚喺額頭上面。
  之後我將白色同紅色嘅紙撕成不規則嘅長條形,然後係塊壁報上面砌返件衫出黎。
  砌砌下果陣,我見到一個著西裝嘅高層經過操埸,果個人高級到連校長都要親自接待,而且後面跟住幾個跟班或者保鏢。
  果個高層停左喺我後面,搞到我唔知點算好。
  「Lee個學生叫劉倩雯,係基金會嘅畫畫比賽囉左幾次大獎,所以我叫佢整塊聖誕節迎賓壁報。」校長向高層介紹我。
  「點解你要撕爛D壁報紙?」高層問我。
  「我想做D比較organic嘅紋路,模擬彩繪玻璃。
  不過我發現無釘槍要拍成日釘真係釘到下年。」
  我唔覺意將「我想要支釘槍」嘅需求直接講左出黎,咁校長好有可能會搵頭先果個書記麻煩。
  「你對手太細,未必控制到支釘槍好易整親。
  不如咁啦,你訓底架壁報車,然後鋪D壁報紙係上面。
  之後影底幅相,我叫校長搵D書記姐姐幫你用釘槍釘上去。」
  佢地走左之後,即刻有兩個書記出黎幫手訓底架壁報車。
  我拿拿聲鋪好件衫,仲有出面個藍色天空,跟住佢地兩個書記夾手夾腳用釘槍釘好左成塊壁報車。
  個高層多口講左句,結果造成校長同埋班書記嘅工作負擔,搞到我都唔好意思。
  當然,堆碎紙釘左係壁報車上面,只係代表塊壁報完左成一半,之後我仲要畫D玻璃線,甚至係堆碎紙上面打陰影。
  不過聽日先理,而家我去公園睇睇小月佢地搞成點。
小學女仔同中學生拍拖
仲要做愛這些機會不是屬於我的
幼幼白合大法好
星光樂園書包邊度買,我搵咗幾年都唔覺眼有得賣
推推先
我都想要
到依家仲喺A0
Push
sorry
係我老作出黎 因為我唔知而家有咩幼女向動畫
其實啲細路女唔識諗
好難溝通 似做老豆多啲(不過我幾享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞