LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#17 新手入黎請先睇頭post #1001記得開新post

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
ducky
有冇話咩原因?唔該巴打先
平D 仲有PBT KEYCAP, 同埋多D 軸揀,
除非你想要燈
https://geekhack.org/index.php?topic=97651.0

成個Post都見到大陸人嘅無恥,偷Design仲惡過人。
仲要托價,真係好撚賤

新手無知一問,請問要做到呢個效果係咪用CHERRY G80-3000改keycap就得?駛唔駛連個外殼都要換啊?

請問條線係邊到買架?好型啊
淘寶
360C 副Kit 本身就係跟呢條PS2線 
Donutcat隻OG coil cable應該最接近

OG Coil vs KPrepublic album:
https://m.imgur.com/a/6vZLxKa
如果係真IBM MODEL M 個接口係 DIN connector
有冇得DIN 轉PS/2 ??
好奇一問, 因為我以前有隻IBM , 但發覺個插似係PS2 係再大少少的 '
香港有冇地方有得買?
我想買convertible 2 青,請問邊到入手最平啊?
你睇下鴨記有無

不過可能要用soarer converter,上ebay買
Amazon jp /日本網購 11xx 港紙左右
Yes 可以藍芽連3個device+usb 連
Usb 可以齋供電跟住連藍芽都得
點樣有feel 好似青軸咁樣大聲d?定係彈d
唔該晒師兄,請問有冇啲鍵帽有倉頡碼?我見台灣有個叫改裝兵團有,有冇師兄聽過呢間?又或者有其他介紹?
師兄請問我部pc冇藍芽接收器,要自己加藍芽接收器,咁係使用上會唔會有分別啊?
未計shipping+PayPal fee都已經貴過zealios,又唔係完美複製 panda

我等緊詳細啲嘅review,不過多數唔會買,條友無啦啦搬個死鬼表哥出嚟博同情,真係唔知佢做乜鳩

真係好想玩嘅可以join大陸GB,$0.6 一粒先正常少少
大陸gb邊度?
https://www.price.com.hk/product.php?p=239086
香港買都係1250. 日本網購慳得100 仲冇保養,
想買隻嚟打osu
80%or60%都好 藍芽最好
求建議 大概知咩價位 睇下我有冇估錯價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞