LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#17 新手入黎請先睇頭post #1001記得開新post

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
平時唔多覺,係一開機要幾秒時間連,同埋太耐冇用會power save mode
呢樣唔知,我自己中意用us layout,冇買
請問大概幾耐到進入save mode? 另外用左藍牙灯係咪唔會著啊?
第一次買二手電容鍵盤 有咩要注意
唔記得lu
灯?
cap, num lock灯
Sor 而家係15000yen 計埋信用卡2% charge 105x hkd 左右
未計運費

我買個陣出面近千4 間間都話冇貨 又貴過人 又要等
所以上網買算鳩數
行貨保用幾耐架?
師兄你買左好耐啊?我揾到間12000yen
呢個價唔係得日本語layout 108 key咩
所以要換keycap?
lin?
amazon入面好多啊#
唔清楚,日本配置係多d 制 (108key)
唔知有咩用
係喎,日文有108key, 多謝提醒
點解佢日文layout 係108 key 而幅圖係104 key??
佢包唔包埋藍芽接收器?
淨係換keycap係唔會改到個掣

ISO(日文)同ANSI(美式)個位都唔同
見網上講30分鐘就會進入power save,咁佢reconnect耐唔耐架?係咪會自動reconnect?
唔好join,隻野唔係原裝panda。只係clone。
Slack 個邊吹左幾個月,MD 會用原裝panda 模岀holy panda。GH 有個post 講可能今個月drop。
holy panda
唔減價買唔起
自從買咗input club k-type之後有部filco minila長擺係到 今日執返出嚟有啲對佢唔住嘅感覺
留番啲錢買lube
砌埋zealios 砌隻alps 先
tactile jj
唔好意思,想問下如果1000蚊左右
買隻keyboard要來打下fps game有冇推介,
最緊要好用同耐用,啲花巧野可以skip。
上一隻買已經係8年前
係魔鬼sir到買嘅茶軸ducky,
果時好似500蚊左右,
出面都未見有ducky賣。
宜家睇頭post好似見冇推介ducky,
唔知係咪多人買就不行了,
其實隻ducky仲未壞,
不過如果有更好嘅牌子可以一試,
thanks
leopold
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞