LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#17 新手入黎請先睇頭post #1001記得開新post

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
我晏啲去問下魔鬼sir算數 急用

要type c頭
唔該晒巴打
有冇巴打會覺得silent red好正 甚至正過電容
禁落去一啲feel都冇
中左伏
想買隻cheery brown 有咩好介紹 太約幾錢到 ?
我諗都係leopold 990左右
好想買filco f87粉紅色版 係香港搵左好多間都話無,有間同我講filco香港唔做代理了…

上左下amazon搵唔到有粉紅色版,mechanical keyboard.com 又唔送香港,係咪只可以淘寶?

但係我見amazon既f87 都唔會貴過150usd, 淘寶睇過filco大陸官方承認既經銷商都要~1600 hkd

有無師兄教路應該點做好
搵魔鬼幫你入 要俾手續費
點睇g610
本身係屋企用開紅軸
想買隻返office用
見新蛋550 想入
佢話唔知幾時再出
太家係淘寶 ? 想買隻87 ducky 邊到買好?
我想問邊度有得整keyboard 個keyboard 左邊shift 冇反應,個keyboard又過左保用

呢款之前魔鬼sir 賣$1100。。到底買唔買好
佢話粉紅色未確定再有生產期,一年都未必生產一次 但真係好靚
魔鬼sir冇咩
佢得黑色, 無粉紅色
前晚收到M60-A
熄燈
大陸鍵盤會否有spyware/ key記錄後門??
粉紅色
係呀,但佢好似唔ship hk, 新手想請問集運點搞/有冇thread可以比我爬下文
點解
N年前問過,要email佢先肯ship,會出paypal invoice

Btw Filco hakua(白色)都ok靚,前排keyboard hell好似有現貨
我忙埋手頭既野睇一睇先,唔該ching
岩岩睇左hakua, 雖然白色都好靚,但始終都係最想要粉紅色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞