LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#17 新手入黎請先睇頭post #1001記得開新post

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
買到喎,隻野應該無限quota
買左邊款?
要轉做Singapore 先買到

你買咩色丫
定又已經有特別色
粉紅。

完。
返到香港又收到TGR嘅package

紅色EXENT 。

我算好彩,隻board 無特別問題。等左成年先ship到,所以無限quota 嘅keyboard gb 特別麻煩。QC 又有問題,shipping 又耐。

隻board 幾特別,條不銹鋼stand 好正。隻board 好滑,成色唔錯,不過個底好容易爛。

我仲有隻黑色唔知幾時先到
之前係咪有巴打話想買粉紅色filco? 琴日行黃金見到有貨,1199
不過唔知齊唔齊軸
邊間?
好似係訊達,唔肯定
Thanks
https://geekhack.org/index.php?topic=98465.0

SA 無刻嘅 group buy
希望佢最後夠人成團
恨咗一 set SA 無刻好耐
今日silence & lube 完隻hhkb , 換埋keycap

新嘅hhkb 無舊嘅設計得咁緊
thock thock thock thock thock
wa diu
睇落好奇怪
睇錯野
自膠

想問下巴打呢隻keycap邊到買?
flipped spacebar
我都砌咗隻Bluetooth 嘅hhkb

會唔會唔小心短路然後成個kb玩完
魔鬼sir好吹得
幾年前係魔鬼到買左隻LEOPOLD 900R 青軸 但開始壞壞地想換個新
當時係魔鬼到有試埋FILCO青軸 唔係咁鍾意
想搵隻類似返LEOPOLD 900R
唔知有咩推薦呢
上網見綠軸好似幾好 但係咪一定要雷蛇?
想要啲段落感強啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞